• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Harmonia, wszyscy gracze z Harmonii.

Odp: Harmonia, wszyscy gracze z Harmonii.

odwiedzam ten temat co ktos napisze/doda foty... gralem kiedys na harmonii lecz dalem postac komus nieznajomemu za eq na otsie;p(61knight)
przerzucilem sie na Nerana foty mozecie zobaczyc w dziale "zdj?cia"
Pozdrawiam Was i bede czekal na dalsze zdj?cia :D

Kolejny "dobry loot"(ju? 2 towerka dzisiaj) i wyczekiwany 6 mlev;)
65 ratk?w do ko?ca taska
6mlev.jpg

@EDIT
A r?znie to bywa?o xDD

Ostatnia edycja:

@up ty dzis ze mna gadales czy polnix?

No wi?c gratuluj? wszystkim awans?w nie tylko w levelu ale i w skillach. Runemaker, gratuluj? 6 mlvla. Miejmy nadziej? ?e temat nie upadnie i b?dziecie regularnie wrzuca? ss'y z awans?w (na razie nie narzekam ^^).
?ycz? wam wysokich lvli, skilli a czego wam nie ?ycz? to oczywi?cie hacki :)
Pozdrawiam i czekam na nast?pne ss'y.

Rune pope?ni? b??d wybieraj?c mnie bo
Polnix=exp=zabawa=waste :hah:

uo0023f.jpg

nowy amulecik :hah:

uo0026y.jpg

pozdro :lol:

@edit

@edit2

@edit3 :O

Mialem dobry humor i dalem ss'a z eq :D

Ostatnia edycja:

3 czerwca b?dzie pacc. Narazie macie stan chara.

11h3uwz.jpg

Ostatnia edycja:

Zacz??em wreszcie expienie:

46880852.jpg

I zaczyna si? dobra zabawa bo pacc przychodzi xD

Pozdrawiam !

No post?py panowie.... :D Gratuluje wszystkim wbitych wysokich lvli, skili oraz ladnego loota ktory wpadnie.. xD Aby do 100lvl. Jeszcze raz Gratuluje :)

za?atwi?em cc

Zmiana Eq :
beztytuuif.jpg

i zosta?o troche pieni??k?w
12:52 Naji: You certainly have made a pretty penny. Your account balance is 111669 gold.

[ i chyba ka?dy wie ?e by?em shackowany xd ]

@Nivek
Bardzo dobrze ?e zakupi?e? nowe eq. Mam nadziej? ?e za nied?ugo ujrzymy i twoje ss.
@topic
Jak ju? m?wi?em kilka post?w wcze?niej, bardzo ?adnie lecicie z lvlami i skillami. Oby tak dalej. ?ycz? wszystkim wysokich lvli oraz skilli. Czekam na dalsze zdj?cia.
Pozdrawiam.

Jutro koniec pacca. Zosta?o r?wne 30k do levela. Nie mog?em wbi? z powodu lagg?w, kt?re z nieznanych mi powod?w na OTS'ie byly mniejsze (mo?e tam co? bot poprawi? xDDDDDDD). AALLEE (NIECH ?YJE POW?D?!!!!!!!!!) jutro nie id? do szko?y wi?c 65 level na pewno zaistnieje. Rozpoczn? te? skillowanie:D

@Nivek
Gratki, ?e kupi?e? eq

@TOPIC
GOGO 100 ALL

65temat.jpg

Ten enchant-.-
Przypadkiem to zrobi?em...

Ostatnia edycja:

Rune GZ lvl, super fotka. A teraz co? odemnie. Jest Pacc i zaczyna si? dobra zabawa na pocz?tek robie ju? Taska na Minoski, ubi?em ich dzisiaj sporo a co za tym idzie,wpada?y lvl a oto fotki:

beztytuuaa1121.jpg

121ky.jpg

83851049.jpg

Pozdrowienia dla Tibia.net.pl :)

Ah te pocz?tki

skilling.png

Podrowienia dla wszystkich z zajebanego skill landu-.-

No runemaker gratuluj? 65 lvl, szkoda, ?e to koniec pacca, ale dobrze, ?e zaczniesz wko?cu skillowanie do 80/80. Mam nadzieje, ?e gdy ju? je wbijesz kupisz nast?pnego pacca i znowu b?dziesz pociska? z lvl. Takie ma?e pytanko - skillujesz z botem czy bez? Nivek bardzo dobrze, ?e zakupi?e? takie eq, na pewno b?dzie ci si? lepiej expi?o i b?dziesz dostawa? mniejsze baty. Takie eq mo?esz spokojnie nosi? do 80 lvl dokupuj?c tylko softy, zamieni? demon shield na mms, a royal helmet na demon helmet. Cortex - bardzo dobrze, ?e zakupi?e? konto premium na pewno b?dziesz 2x szybciej wbija? poziomy. Jakie masz aktualnie skille? Bijesz te minosy na bocie czy mo?e manualnie? Poka? nam sw?j aktualny ekwipunek. Og?lnie bardzo ?adnie idziecie z levelem, mam nadzieje, ?e b?dzie tak dalej i nie przestaniecie gra?. ?ycz? jak najwi?kszego lvl oraz skilli 100/100 ; ]

No runemaker gratuluj? 65 lvl, szkoda, ?e to koniec pacca, ale dobrze, ?e zaczniesz wko?cu skillowanie do 80/80. Mam nadzieje, ?e gdy ju? je wbijesz kupisz nast?pnego pacca i znowu b?dziesz pociska? z lvl. Takie ma?e pytanko - skillujesz z botem czy bez? Nivek bardzo dobrze, ?e zakupi?e? takie eq, na pewno b?dzie ci si? lepiej expi?o i b?dziesz dostawa? mniejsze baty. Takie eq mo?esz spokojnie nosi? do 80 lvl dokupuj?c tylko softy, zamieni? demon shield na mms, a royal helmet na demon helmet. Cortex - bardzo dobrze, ?e zakupi?e? konto premium na pewno b?dziesz 2x szybciej wbija? poziomy. Jakie masz aktualnie skille? Bijesz te minosy na bocie czy mo?e manualnie? Poka? nam sw?j aktualny ekwipunek. Og?lnie bardzo ?adnie idziecie z levelem, mam nadzieje, ?e b?dzie tak dalej i nie przestaniecie gra?. ?ycz? jak najwi?kszego lvl oraz skilli 100/100 ; ]

Kiedy? skillowa?em z botem. Teraz bez...

jak Rune pisa? ja si? faccem nie ha?bi? i raczej mnie zobaczycie na pacc zone charem Emroo :hah:
ale tera sobie posiedz? na Polnix'ie - mo?e d lair ??
no posta? po hacku no ale przyda?oby si? wbi? ten 80 i co? takiego dista xD

gogo all 100 "lefel"

pozdro :lol:

kto mo?e niech wbija na casta - motywujcie mnie do gry [patrzenie na skile zabronione]

Ostatnia edycja:
Do góry