Harmonia, wszyscy gracze z Harmonii.

Odp: Harmonia, wszyscy gracze z Harmonii.

Full Wizard!
167vx5e.png

Og?lnie mia?em dzisiaj 58 level, ale pad?em na gs'ach niedaleko bashees queen - nie zna?em wyj?cia i kr??y?em wsz?dzie a? potki si? sko?czy?y i gdzie? tam doczyta?em o kilofie ko?o gs'?w ale ju? by?em bez potk?w, wi?c pad?em jak tylko hp mi si? sko?czy?o. Narazie najcik odpoczywa 16 h staminki. Bless?w nie kupi?em bo powiedzia?em sobie - bo po co? I tak nie padam, a tu takie co? jednak spad? sam backpack z grzybkami wi?c jakie? 3k spad?o ;d.

?iemanko panowie gyzy leveli gogo 150+ postanowi?em ?e pogram z wami pod?uci?by ktos jakie? eq dla druida :D albo ma ktos hara na oddanie 8 lvl roka nie lubie przechodzi?

Te? si? do??czam, nick Nathaniel Yaura i jestem jeszcze na rooku ale jutro b?d? po za, bo dzi? ju? nie mam ci?nienia. Robi? palka, bo lepiej mi si? wtedy gra.

Stare kt?re nie zapomne screeny.

Ten screen na 50 lvl stary bo prawie 2 - letni ale nie zapomniany ; )

50lev.jpg

Tutaj spike sword na rookgaardzie , kiedy? przez chwile posiadala go Potty on Harmonia , screen zrobi?em osobi?cie.

spikexwv.jpg

Ostatni wbity lvl przed wyj?ciem na mainland.

66lvll.jpg

No i 1 ss kuzyna:

66617642.jpg

No ?adne Screeny
ale ty tym 66levelem wyszed?e? z Rooka?. Je?li tak to dla czego.
Ile og?lnie wbija?e? ten level i ile ci zajmowa?o od 50levela wbicie 1levela?
Ile kasy mia?e? na rooku?, tw?j kuzyn zrobi? Anni?
?adnie wam wszystkim idzie ?ycz? du?o lot?w a tak?e zero ded?w.

@UP
Tak wyszedlem z rooka , poniewaz juz chcialem wyjsc sobie na maina . Tak jakos taki odruch ;p.
Bardzo dlugo nawet nie wiem ale bardzo bardzo;p
Mialem ok . 2 cc wiem ze malo ale tak juz jest;p
Moj kuzyn zrobil ale niestety 2 z nich padlo czyli Mato soon oraz elv'en hunter ;p

2ptp8bs.jpg

9l8k81.jpg

scev78.jpg

Teraz zaczynam skilowa? na 60/50 i jakie? cycki albo zamek odwiedz?.​

Dzi? wiele si? dzia?o...
97698311562608221112.png

92670385895431310366.png

Niestety, ale... loot za bardzo nie dopisa?.

Soul stone'a sprzeda?em za 420k.

No Ven~ i tak trzyma? ;)

Wiadomo zawsze chcia?o by si? wi?cej wyloci? ;) Jak wygl?daj? obecnie twoje fundusze i cele ??

Takie tam, z postoju bo stamina zlecia?a, nie powiem dlaczego.
2u8h30g.jpg

lot to 1k w kasie , 600 gp w trofeach , 500gp w kamyczkach i 200 gp bloosrom czy jako? tak :D aktualnie 15 lvl i skile 46/46 , 2 m lvl

/ kupie cc na harmoni ;D moge dac 22kk na hexana.net ;p

Ostatnia edycja:

up# Ciota, pipa, nie ogar, noob. Zostawiasz koleg?w bez odezwania si? do nich?
Du?o ded?w, ma?o loota, du?o bot?w, a m?wi?e?, ?e No-pvp ?mierdzi, a grasz.

Chcesz kupi? 150k za do?adowanie?

Kolejny pikczur, m?j pierwszy smoczek od kilku lat i ca?kiem sprawnie mi z nim posz?o.
2w5px7s.jpg

Mam ju? 21 poziom, a co do innych kt?rzy z tego dzia?u zapraszali, c??, wyjebane maj? na wszystkich. My?l? pewnie, chuj 90 poziom mam to nie b?de pisa? z jak?? 20 poziomow? pizd?. Za du?e mniemanie macie no lify o sobie. :)

Mam ju? 21 poziom, a co do innych kt?rzy z tego dzia?u zapraszali, c??, wyjebane maj? na wszystkich. My?l? pewnie, chuj 90 poziom mam to nie b?de pisa? z jak?? 20 poziomow? pizd?. Za du?e mniemanie macie no lify o sobie. :)[/CENTER]
beka.

#topic
Wbi?em 69 troch? do 70 brakuje albo dzisiaj albo jutro dobije. Dodatkowo zrobi? na dniach necro questa. I w weekend mo?liwe, ?e z 73/75 b?dzie. No i dobra wiadomo?? zosta?o mi a? 10 task?w do zrobienia! (tych z bossem). Pis jo? skurwysyny.

87046274628840384451.png

Potem wrzuc? screeny z lootem na te 2 lvle.

Mam ju? 21 poziom, a co do innych kt?rzy z tego dzia?u zapraszali, c??, wyjebane maj? na wszystkich. My?l? pewnie, chuj 90 poziom mam to nie b?de pisa? z jak?? 20 poziomow? pizd?. Za du?e mniemanie macie no lify o sobie. :)

On ma racj?, wi?kszo?? tych "ogar?w" +90 lvl my?l?, ?e s? nie wiadomo kim i nie b?d? pisa? do takiego nooba z 20 lvl.

@Topic
gratulacje Inspired my?l?, ?e nie poddasz si? szybko. I nie patrz na tych hajtowc?w i graj dalej.

Back
Do góry