Harry Potter Online/Ots

Status
Zamknięty.

Black97

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
0
No wi?c tak chcia?em si? was zapytac co byscie chcieli zobaczyc w tym ots'ie ?
Czyli skrypty,grafiki itp.
Ot?? jakie mamy skrypty :
Tiare Przydzia??w kt?ra po przydzieleniu zmienia outfit
Qudittch
Hogwart Expres

Nie b?de wszystkich wymawia? bo to niespodzianka dla graczy:)
PS:
Dawajcie jakie? originalne pomys?y

Odp: Harry Potter Online/Ots

Ots o Harrym Potterze, to ju? od dawna jeden z najbardziej ciekawych pomys??w, lecz nikomu nie uda?o si? zrobi? go dobrze. Powodem by? brak odpowiednich ludzi, do stworzenia dobrych skrypt?w, mapy i reszty rzeczy.
By? mo?e uda Ci si? stworzy? co?, co b?dzie dobre, lecz je?li prace b?d? sz?y tak, jak ten temat, to nie widz? sukces?w w projekcie.

A teraz kilka pyta?:
Czy macie zamiar odwzorowa? dok?adnie kt?r?? cz???, czy po prostu wsadzicie to do jednego worka?
Mapa b?dzie idealnie odwzorowywa? ?wiat magii, czy b?dzie zwyk?ym wymys?em mappera?
Jak b?dzie z potworami? Zmienicie ich nazwy, zrobicie nowe?
Itemy zrobicie sami, czy podkradniecie komu??

A teraz kilka pomys??w:
Nauka czar?w poprzez wykonanie miniquesta oraz poprzez ksi?gi itp.
Mo?liwo?? zmieniania outfitu poprzez czar/komend?.

Tyle przysz?o mi do g?owy.

@down
Nie, dzi?ki. Mam za ma?o czasu na zabaw? w takie co? ; )

Ostatnia edycja:

Mapa b?dzie tak jak ty to okresli?es wszystko w jednym worku.Jakby to okreslic mapa nie b?dzie wr?cz idealna bo takiej raczej nie mozna zrobic lecz b?dzie zachwycaj?ca :).
A co do pomys??w to ten pierwszy wykorzystam :p.Grafiki robione s? przez moj? ekipe lecz wiadomo ?e kilka grafik z normalnej tibi zostanie , 80% tego b?dzie nowa.
PS:
Mo?e ty przy??czysz si? do ekipy ?;)

Ots o Harrym Potterze ?

Przedewszystkim chcia?bym zobaczyc , spelle realistyczne
przydatne i nie zbugowane. Mam nadziej? ?e wprowadzicie co? nowego do
klienta Tibii jak PO ;D

Ja mia?em pocz?tki prac z takim OTS'em , czyli wst?pne grafiki fasolek wszystkich smak?w , karty czarodzieji itd. :>

Mam nadzieje , ?e pomys? wypali! ^^

Oczywi?cie mapa wykonana w 100% starannie i z pomys?em. W?asne spelle, runy, itemy.
Mogliby?cie zrobi? questy na te karty czy cos takiego co tam by?y postacie i jakie? nagrody lub range jak zdob?dziesz (x).

W?asciwie ten pomys? z kartami mia? byc niespodziank? :).I gdy w?ancza si? klienta jest taka muzyka kt?ra jest przy pocz?tku prawie w ka?dej cz?sci.Za bierzenie wszystkich kart dostaje si? chwa?e , sw?j pomnik i nie wiem czy dac nawet za to ST :). Chcecie ?eby Ots wypali? ? Pom?zcie nam i przy??czcie si? do ekipy ka?dy pomys? si? przyda no bo co 2 g?owy to nie 1 (ale nie my?lcie ?e ja sam jestem w ekipie :)).
PS:
Mamy Dedyk

A moze latajace miotly i gotowanie roznych eliksirow? albo moze lekcje na ktorych mozna zadawac pytania odnosnie danego przedmioty i uczyc sie nowych czarow na tych lekcjach oraz nie moze zabraknac najwiekszego wroga pottera czyli Voldemorta jako postac mityczna pojawiajaca sie tylko na najazdach

refresh !!!!!!!!!
Nie macie ?adnych pomysl?w ?

Lataj?ce miot?y to pomys? z przysz???cia POKEMON BR go zrealizowal z pokemoin ltatajacymi

Wiadmomo ?e latanie na miotle b?dzie :). W k??ko powtarzacie tylko te same pomys?y . Mo?e jakies nowe originalne ?

Ja mam do?? ciekawy pomys?- nie wiem czy do zrealizowania. Jak wiadomo w HP schody czasem "szala?y", wi?c tutaj te? mo?na by da? losowe pojawianie si? w r??nych pomieszczeniach. Oczywi?cie obrazy b?d? zadawa? pytania/pyta? si? o has?o? B?d? tam wszystkie czary z HP? Jak np. b?dzie dzia?a? Alohomora?(nie wiem czy dobrze napisa?em) Lub Accio?

Harry Potter OTS - historia.
Nie ma co dawa? pomys??w, bo i tak wiadomo, ?e pomys? nie wypali tak jak ze wszystkimi planami tego typu OTS. No, ale dobra dam jaki? pomys?, turnieje magiczne.

my?le ze jezeli s? ch?ci i dobry team to ogarna :D moze r?znego rodzaju lekcji ? czarow? np . przynies mi taka i taka rosline to naucze Cie robic misture hp lub many

Mo?e Naprzyk?ad W ?wieta Wyjazdy do Hogsmide(nie wiem czy dobrze napisalem)

A mo?e Czar? Ognia i w jakim? tajemnym miejscu komnat? tajemnic ,?e jak kto? j? znajdzie zabije jakiego? potwora otrzyma jak?? cenn? rzecz!!

Bij?c? wierzbe kto podejdzie to go walnie z ga??zi a ci co podni? wejd? i klikn? PPM to wejd? w podziemia tak jak w Wi??niu Azkabanu ten serw og?le wypali?

R??ne questy, tak jak z komnat? tajemnic. Quest na horkruksy, je?li wszystkie si? je zniszczy b?dzie mo?na wykona? questa z zabiciem Voldemorta. Raidy z?ych postaci z ksi??ki (np. Najazd ?miercio?erc?w). Rare itemy jak kamie? filozoficzny. Promocje, 1 klasa, 2 klasa itd. Na ka?d? promocj? nowe czary. Expienie np. w zakazanym lesie. Misje u Dumbledor'a itp.

transformacje w zwierz?ta koty psy itp. a serw w og?le powstaje czy nie czy zwyk?y fake?

Zr?b spella kt?rego b?dzie si? mo?na nauczy? po jakim? quescie i on b?dzie otwiera? dzwi do innego questu co? jak "alohomora" co jaki? czas r?bcie konkursy ala czara ognia ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry