• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Harry Potter OTS

Status
Zamknięty.
Odp: Harry Potter OTS

Papaxx ty tych stron nie zrobi?e? sam, ta strona sama robi tobie wygl?d strony a ty tylko piszesz sobie na niej !!!

Imi?:Wojtek
Stanowisko:Webmaster
GG:Podam jak kto? b?dzie chcia? na ten temat porozmawia?!!
Dlaczego Chc? To Robic : Chce jako? pom?c by w ko?cu ten ots powsta?
prac na razie nie poka?e bo sa jeszcze dopracowywane ale postaram sie jak najszybciej je doko?czy?!!!

Ostatnia edycja:

Our partners and their custom servers:

Nie moge w to uwierzyc ale projekt dobiega koncu :). Ju? za 14 dni oficjalny start serwera . Zdecydowa?em kupic serwer od firmy kt?ra zajmuje sie takimi rzeczami .

Nie warto k?ama? ;/ to nie by?a firm lecz osoba kt?ra mnie oszuka?a .Najlepiej tylko stac z boku, narzekac i czekac az otworzymy serwer. Cos stanelo bo nie ma rekrutow. Nie ma skrypterow, nie ma grafikow, nie ma mappera. Dostaje miesiecznie moze 1 podanie na mappera, daje mu prace do zrobienia na test a potem ani sladu po nim.
Jesli checie by serwer wystartowal pomozcie nam. Jesli masz umiejetnosci mapperskie, potrafi pisac skrypty, tworzyc pikselarty to projekt stoi przed tob? otworem.
Rekrutacja:9118285
EDIT@
Zmieni?em Wersje Silnik P?ki Jeszcze Du?o Nie Ma . My?l? ?e Tak B?dzie Lepiej.

Ostatnia edycja:

Imi?: Stefan
Stanowisko: Mapper
GG: 4974226
Dlaczego Chc? To Robi? : Jestem dobry w tym co robi? i lubi? to robi? ;]
Prace:

Ostatnia edycja:

Kod:
[CENTER]Imi?:Rafa?
Stanowisko:Skrypter
GG: 24669988
Dlaczego Chc? To Robic : Ostatnio mam troch? wolnego czasu i chc? wzi?? udzia? w jakim? oryginalnym projekcie. Napisz? co? o sobie- Mam 21 lat, Studiuje informatyke;p
Prace:
M?j skrypt:[url]http://tibia.net.pl/propozycje-skryptow/426968-fishing-system-pokemon-ots.html[/url]
To nie by? trudny skrypt potrafie pisa? trudne ;p[/CENTER]

@UP: Fajnie ze ten skrypt jest z silnika pokemon z allegro ;s
Notka moderatorska:
Ma?owarto?ciowy post.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom