Regulamin:
http://tibia.net.pl/threads/490679-Regulamin-działu-Zdjęcia
Punkt 2: Komentarze w temacie maj? odwo?ywa? si? do zdj??. Wszelkie offtopici, rozmowy nie na temat oraz g?upie k??tnie b?d? sowicie "nagradzane".
Tw?j post nie odnosi si? do zdj?cia @ poprosz? 2 pkt karne dla pana @UP
Wszystko odnosi?o si? do screenu z jego nickiem a nie jaki? innych g?upot czyli jak ju? to dodajcie do regulaminu jaki? punkt kt?ry zabrania komentowania nicku!
?eby nie by?o ?e za? pisze nie na temat to..
Notka moderatorska: |
Nie o?mieszaj si?, dobrze? To jest zwyk?a wymiana zda?, a nie odnoszenie si? do zdj?cia, cz?owieku. A z tym, ?e ja mam mie? 2 punkty karne to si? ju? naprawd? o?mieszy?e?. Post si? odnosi kompletnie do tematu Boli Ci? to, ?e nie potrafisz przyj?? warna? Chcecie mie? burdel w tym temacie? Michu. |
No i w?a?nie post odnosi si? do tematu a ma si? odnosi? do zdj?cia(tak w regulaminie jest) z tego co mi pisa?e? na priv - Jak na razie to ty tutaj burdel robisz ale wiadomo 1 dzie? Experta GRATULUJE!
Skargi s? wystarczy czyta? posty @up.
Notka moderatorska: |
A w temacie s? zdj?cia, tak trudno zrozumie?? ^.- Poza tym, 1 dzie? Experta? Mia?em ju? tutaj 2x moderatora i poza tym jak widz?, dosta?e? upomnienie za tego posta, co Ci warna zdj?li. Czyli jednak by? s?uszny, ta? Tak Michu. |
O i GZ zamiast pisa? posta nie na temat tego @up mog?e? u?y? [.mod] ale i tak pewnie o tym nie pomy?la?e?.
@topic
Kaco jakie masz skille i level dok?adnie r?wny 20 czy 21 xD?
Gz rp'ka.