~~HeadLinesOts.pl~~ Poszukuje Mapera oraz Pisarza.

Status
Zamknięty.

Jensej

Senior User
Marzec 30, 2009
Liczba reakcji
161
Witam.
Tak jak w temacie, poszukuj? Mapera, a tak?e pisarza, maper nie ma juz trudnego zadania, wystarczy doda? pare expowisk i nic wi?cej, lecz zadanie dla pisarza jest nieco trudniejsze poniewa? potrzebuje zapowiedzi ,kt?r? porozsy?a si? po forach. Mam nadzieje ,?e znajd? si? ch?tni.
Je?li masz jakie? pytania napisz je w tym temacie.
Ots b?dzie pod Hight Exp.
Dziekuje.

Odp: ~~HeadLinesOts.pl~~ Poszukuje Mapera oraz Pisarza.

imie:Kamil
od ilu lat: okolo 1,5 roku
przykladowe prace: jak bendziesz chial zrobie cos na szybkie i ci pokaze :)
gg:11287662

@UP
Ju? sobie wyobra?am to twoj? prace na "Szybkie" ^.^
@TOPIC
16 lat,Patryk Screeny tylko na GG 12994106 [Do?wiadczenie Zaawansowane] Je?eli zobacze ,?e dedyk chodzi i strona pomapuje...

@UP
Ju? sobie wyobra?am to twoj? prace na "Szybkie" ^.^
@TOPIC
16 lat,Patryk Screeny tylko na GG 12994106 [Do?wiadczenie Zaawansowane] Je?eli zobacze ,?e dedyk chodzi i strona pomapuje...
ten panu dzi?kujemy.

Szukam dalej, Maper, Piszarz. Pilnie.

uo0008t.jpg

Sebastian, 15 lat, maper.
Prace:

Imi?: Piotrek
Posada: Pisarz
Dlaczego ty: Mam sporo czasu wolnego i umiem pisa? opowiadania, prologi, zapowiedzi i wiele innych.
Kontakt GG: 7587187
Dodatkowe: Zwykle jestem na gg na niewidoku, pisz kiedy chcesz, zwykle powinienem odpowiedzie?.

panowie Up nie odpowiadaj?, wi?c nadal szukam Mapera i pisarza, lecz dochodzi tak?e grafik, pixel art. je?li znajd? odpowiedniego to z ch?ci? go przyjm? do Tworzenia nowych grafik.
Prosze o szybkie odpowiedzi.

To mo?e powiedz nam czego Ty w og?le oczekujesz?

To mo?e powiedz nam czego Ty w og?le oczekujesz?

oczekuje numery gg, ?ebym m?g? si? z dan? osob? skontaktowa?.
Og?lnie potrzebuje doklejenia, b?d? dorobienia nowych expowisk, wszystko wi??e si? z czasem, dlatego bardzo mi na nim zale?y, edycja miast. je?li jeste? zainteresowany nie zwlekaj napisz ju? teraz i do??cz do naszego projektu.

Imi?: Adam
Posada: Pisarz ; Grafik
Dlaczego ty:
-Dlaczego nie- powiedzia? zasapany Seraf- dajcie mi tylko z?apa? oddech i mo?emy rusza?. Przysiad? na ziemi, opar? si? o wielki niczym zamek samego ksi?cia Gizenhardu, barona wszystkich ziem zjednoczonego kr?lestwa- baobab. Po chwili, kiedy mia? ju? sta? i gotowa? si? do podr??y poczu? co? na ramieniu, odwr?ci? si? i zobaczy? szczelinie w drzewie, w ciemno?ciach ujrza? tylko schody...
Kontakt: GG: 4792997 ; Skype: masalna ; e-mail: adamigo14@gmail.com ; PW
Jednak?e najlepiej napisz na gadu ;)

Imi?: Adam
Posada: Pisarz ; Grafik
Dlaczego ty:
-Dlaczego nie- powiedzia? zasapany Seraf- dajcie mi tylko z?apa? oddech i mo?emy rusza?. Przysiad? na ziemi, opar? si? o wielki niczym zamek samego ksi?cia Gizenhardu, barona wszystkich ziem zjednoczonego kr?lestwa- baobab. Po chwili, kiedy mia? ju? sta? i gotowa? si? do podr??y poczu? co? na ramieniu, odwr?ci? si? i zobaczy? szczelinie w drzewie, w ciemno?ciach ujrza? tylko schody...
Kontakt: GG: 4792997 ; Skype: masalna ; e-mail: adamigo14@gmail.com ; PW
Jednak?e najlepiej napisz na gadu ;)

Nadal potrzebny maper ,kt?ry sp?dza du?o czasu przed mapk?, wynagrodzenie bardzo dobre w postaci pieni?dzy.
Zapraszam

Poszukiwany Reklamator ORAZ MAPER, A tak?e KTO? do ZAPOWIEDZI.. Jesli jeste? zainteresowany nie zwlekaj, pisz odrazu, napewno zarobisz.

imi?: Daniel
Posada: mapper.
Prace moge pokazac na gg: 11231673

Imie : Maksymilian
Lat : 18
Do?wiadczenie : ~8 lat .
Pozycja : Maper / |Pisarz
GG: 12442871
Dlaczego ja ? Z nud?w . W?a?nie odszed?em od Mazurski ots ( By?em Gm ( maper ))
Nie oczekuje pieni?dzy ( nie potrzebuje mo?e raz na miesi?c do?adowanie za 5 z? max ! )
Prac? jedynie podaj? na GG poniewa? nie chce zeby zmowu zosta?y wykradzione pozdrawiam

Mog? zaj?? si? reklam? i mapowaniem.

Imie: ?ukasz
Lat: 13
Do?wiadczenie: 3 lata
Pozycja: Maper/ Pisarz
GG: 12533004 (Cz?sto niewidok)
Dlaczego Ja? Lubie mappowa?/ pisa? mam bujn? wyobra?nie i mog? bardzo zach?ci? ludzi do grania na OTS... Mappuje moim zdaniem nie?le chce wprowadzi? w mappach co? nowego nie tylko domki, depo, temple, npc i tyle... Chce zrobi? co? nowego by to przyci?ga?o ludzi mam wysok? kulture osobist? i by?em VMem na OTSach c17 :).

Imie: ?ukasz
Lat: 13
Do?wiadczenie: 3 lata
Pozycja: Maper/ Pisarz
GG: 12533004 (Cz?sto niewidok)
Dlaczego Ja? Lubie mappowa?/ pisa? mam bujn? wyobra?nie i mog? bardzo zach?ci? ludzi do grania na OTS... Mappuje moim zdaniem nie?le chce wprowadzi? w mappach co? nowego nie tylko domki, depo, temple, npc i tyle... Chce zrobi? co? nowego by to przyci?ga?o ludzi mam wysok? kulture osobist? i by?em VMem na OTSach c17 :).

panowie nie odpowiadaj?, wi?c aktualne.

Potrzebujemy jeszcze 1 Mapera, zajmowa? si? b?dzie on Questami ew, tworzeniem nowych expowisk, b?dzie on zarabia? te? got?wk?. Je?li jeste? zainteresowany napisz ju? teraz, na GG 8474856.

~~Poszukujemy Tak?e Reklamatora, kt?ry porozsy?a wsz?dzie nasze zapowiedzi tak aby na start naszego sErwera wesz?o jak najwi?cej graczy~~

Dzi?kuj? i zapraszam
GG 8474856

Status
Zamknięty.
Back
Do góry