-Tibia 8.60 HellOTS.pl evo FREE PKT

Status
Zamknięty.
Odp: HellOTS.pl evo FREE PKT

Bli?niacze otsy sa zajebiste pod wzgl?dem expa, quest?w, ekipy kt?ra prowadzi serwery. Ten tak?e zapowiada sie bardzo dobrze.

Jbc. m?j nick w grze to Alog Sorcerer :):):)

Ale ty ogar, ' bli?niaczego serwera ' jak united a hellots to dwa inne otsy inna mapa tylko Zombie taka same.

Siemka widze ze bede grac na tym OTSie bo united mi sie juz znudzil troszeczke ;] no a pozatym administracja ogarnieta wiec bedzie sie dobrze gralo na tym serverze , polecam ! ;)

Gram na United, gra?em na Candy wszystkie Ots tak bardzo mi si? spodoba?y ,?e Na Hell b?d? gra? r?wnie? Pozdrawiam : Makaveli

Witam wszystkich, w szczeg?lno?ci wszystkich graczy z "bli?niaczego" Ots'a United, kt?rzy tak samo jak ja postanowili zmieni? otoczenie.
Zapewne si? powt?rz? ale jak wi?kszo?? mog? z ca?ym sumieniem poleci? w?a?nie tego OTS'a bo szykuje nam si? pere?ka z pere?ek :)
Administracja ogarni?ta tak jak i wszystko :)
ale co tu wi?cej mo?na m?wi?..
Po prostu - ?mia?o wbija?... i sami sprawd?cie.. BO WARTO!

Zapraszam na ten OTS! Nie jest to zwyk?y OTS jak inne, ?e padaj? po 2-3 dniach tu wida?, ?e Administratorzy s? porz?dni i OTS b?dzie dobry w dodatku wida?, ?e jest ?adny acc maker :)

Ja tam b?d? gra? m?j nick: See You

Witam wszystkich,gram na United OTS i jestem pod wra?eniem s? cz?ste eventy,najazdy itp. Polecam Hell ots,ekipa serva jest ogarni?ta i maja mapy wlasnej produkci a nie gotowe z neta jak na wi?kszo?ci ots?w.My?l? ze du?o ludzi wbije i b?dzie ORO:O

Pozdrawiam: Druid Kisi Ogura;)

Witam, OTS zapowiada si? bardzo dobrze, wbij? razem z kolegami, szykuje si? fajne oro.
Podoba mi si? ?adna, estetyczna reklama, exp stage taki w sam raz dla tego typu OTS-?w, dlatego mog? zapewni?, ?e b?d? razem z ziomkami na starcie i liczymy na fajn? zabaw? oraz mam nadziej?, ?e si? nie zawiedziemy.

Moim zdaniem ten OTS nie jest na chwile, a na d?ugi czas dobrej zabawy. Nie mog? si? ju? doczeka? startu.

Wbrew pozorom podoba mi si? dobrze zr?wnowa?ony SMS shop oraz to, ?e Godowie daj? punkty za b?ahe rzeczy tj. ilo?? zalogowanych na starcie graczy. Podobaj? mi si? te? tanie punkty. Wszystko mo?e informowa? nas o jednym - serwer nie jest dla kasy, ani nie tworz? go niekompetentni, niedojrzali ludzie a dobra, zgrana i znaj?ca si? na rzeczy ekipa.

Wbijajcie ludzie, bo szykuje si? dobra gra.

BTW. Szukamy ludzi do ogarni?tego, sta?ego teamu. Wymagamy ventrilo 2.1.4 i mikrofonu. Im nas wi?cej tym wi?cej punkt?w na osob?. Pisa? mi na notkach osoby, kt?re chc? namiary na VT.

Ostatnia edycja:

Ots ?wietnie si? zapowiada, troch? zawi?d? mnie sms shop. Ten weedling ring, mo?e jako? to przeboleje. W ko?cu mapa custom, a nie jaka? rl!
Ja i m?j team nie mo?emy doczeka? si? startu.
See u in game Tego Obok

Ostatnia edycja:

Ots zapowiada si? ciekawie ... ale czy b?d? jakie? konkursy w pk gildii ? Czy s? miejsca do dobry ob ?

Jak na moje pytanie padnie odpowiedz "tak" to zaprosz? kilku znajomych ! P?ki co to polecam !

Zupelnie o tym zapomnialem napisac, gildia ktora pierwsza wbije 500 fragow dostanie 2000 pkt. A gildia kt?ra wbije pierwsza 1000 frag?w 3000 pkt!

Miejsc?wki na ob - znajdzie sie nawet pare ;)

Ja te? gram obecnie na Candy,ale wbije na Hell poniewa? to 1z3 ots?w na kt?rych nie ma reba.GoD'owie s? zar?bisci,czasami s? w odpowiednim momencie srodzy,nie lubiej? u?ywania ?adnych pomocnik?w do gry,panuje mi?a atmosfera na serverze.Administratorzy robi? cz?ste eventy na kt?rych mozna wygrac du?o ciekawych rzeczy.

Mam jeszcze jedn? pro?be do graczy: Nie u?ywajcie bot?w bo OTS zapowiada si? super,chyba lepiej zagrac na ma?ym expie nie u?ywaj?c bota,ni? byc takim pro koxem z botem... Co nie?

aa jeszcze jak ktos chce do guildi Brother of Assasin zapraszam ka?dego od 8 lvl na pocz?tek z moj? guildi? mo?na b?dzie zarobic pkt na start. Na pewno b?d? przydatne , po 1 tygodniu b?dzie rekrutajca , za ma?e lvl odpadna z guildi ... To by by?o na tyle farcisz

aa jeszcze jak ktos chce do guildi pisac do Holiganeqenha albo gg:34331055

aa facik paa ;)

Serwer zapowiada si? wprost zajebi?cie : ).
Ju? nie mog? si? doczekac startu ots'ika.
Z tego co widac po screenach, mapa jest bardzo dopracowana i szczeg??owa co z pewno?ci? nada grze klimat.
Ju? na pierwszy rzut oka widac, ?e ots by? tworzony przez profesjonalist?w.
Dowodem na na to mog? byc inne serwery stworzone przez t? ekip?.
Podobaj? mi si? te? nowe skrypty, z pewno?ci? zaprosz? kumpli i wbij? wraz ze swoim teamem.
Naprawd? warto, zapraszam!

viphantt.png

smsss.png

vipohunt.png

Sorry za 2 pierwsze zdj?cia, ale paint mi nawala xd​

Ja tam gram nie wiem jak reszta ;D

R?wnie? polecam ten serwer!

Super Ots tak jak pozosta?e dwa otsy UNITEDOTS i CANDYOTS.
Polecam r?wnie? tego otsa tak jak i pozosta?e.

Ots zapowiada si? naprawd? dobrze , fajana mapka + idealnie dobrany exp stage + naprawd? dobra ekipa = super ots
du?o event?w/najazd?w ,stanabilny silnik .
nie mog? si? doczeka? otwarcia , naprawd? polecam

?WIETNY OTS ! ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA TEN OTS !
WBIJAJCIE Z TEAM ! CZEKA WAS NA PRAWDE SWIETNA ZABAWA !
DARMOWE PKT DLA GILDI ! BEDZIE SWIETNE ORO

ZAPRASZAM !

Nick : Go To Sleep

Wspaniale dopracowany OTS, zgrana ekipa, wiele qest?w. Naprawde wart polecenia server.

Nick : Xiriani

Status
Zamknięty.
Back
Do góry