- Liczba reakcji
- 32
Odp: Help3R Gallery ; )
Prace s?abe, powiedzia?bym nawet ?e bardzo s?abe. Poco ci tam pomnik, drzewa i kwiaty itd.? Po drugie - zmie? traw? na dirt, b?dzie bardziej pasowa? do drag?w. Je?eli chcesz zrobi? ju? t? zwi?d?? traw? to postaraj si? nie zrobi? kwadratu z jednego bordera, bo to za dobrze nie wygl?da. Jak na razie pasuj? do Evo jak ju? powiedzia? nam nasz Zepri. Pracuj, b?dzie lepiej.
Prace s?abe, powiedzia?bym nawet ?e bardzo s?abe. Poco ci tam pomnik, drzewa i kwiaty itd.? Po drugie - zmie? traw? na dirt, b?dzie bardziej pasowa? do drag?w. Je?eli chcesz zrobi? ju? t? zwi?d?? traw? to postaraj si? nie zrobi? kwadratu z jednego bordera, bo to za dobrze nie wygl?da. Jak na razie pasuj? do Evo jak ju? powiedzia? nam nasz Zepri. Pracuj, b?dzie lepiej.
). Jak dla mnie to zas?ugujesz na wy?szy prefiks. Reasumuj?c praca zadbana 9/10.

w og?le jestem za tym aby troch? powi?kszy? ten status bo "Amator, ?rednio-zaawansowany i Zaawansowany" to za ma?o okre?le? bo patrz?c na prac? niekt?rych to nawet na amatora nie zas?uguj? a taki przydomek maj? a twoje prace bardzo ciekawe, wida? w nich potencja? i najwa?niejsze mi?o si? patrzy i s? grywalne wi?c sk?d tutaj "Amator"? Niech Administracja co? zrobi i troch? powi?kszy te statusy czy co to tam jest. Kilka nowych okre?le? b?dzie lepiej okre?la?o prac? niekt?rych.