Help3R Gallery ; )

Status
Zamknięty.
Odp: Help3R Gallery ; )

Prace s?abe, powiedzia?bym nawet ?e bardzo s?abe. Poco ci tam pomnik, drzewa i kwiaty itd.? Po drugie - zmie? traw? na dirt, b?dzie bardziej pasowa? do drag?w. Je?eli chcesz zrobi? ju? t? zwi?d?? traw? to postaraj si? nie zrobi? kwadratu z jednego bordera, bo to za dobrze nie wygl?da. Jak na razie pasuj? do Evo jak ju? powiedzia? nam nasz Zepri. Pracuj, b?dzie lepiej.

@up Kamilem ma racj? pomnik psuj? atmosfer? wok?? dragon?w,
te kamyczki szare wog?le nie pasuj?,zero trawy.
Ale poczekam jeszcze na ten edit drag?w.
natomiast w ostatnich pracach tylko mostek mi si? nie podoba reszta jest ok.

Wprowadzi?em poprawki, oto efekt mojej pracy:
Wersja GIF:
http://zapodaj.net/images/d5596f7a3883.gif
Wersja PNG:
scaled.php

Pozdrawiam, Help3R.

Ostatnia edycja:

poprawkas.png

-Wiec tak sporo kwadratu(zolte linie)
-Krzyzyki, do wyjebania(nie pasujace)
-Zmien bordery id 891 na id 4456, duzo ladniej wygladaja, no i teraz taka moda od kilku juz lat.
-Wiecej brushu 6476
-Wiecej detali walkable

To tyle, tak na szybko krotkich rad.
Ogolnie masz problem z wyczuciem czy cos jest ladne czy nie. Detalujac musisz przyklad wage do estetyki, bo to jest jedna z najwazniejszych rzeczy w mappingu. Tak samo malarz nie namaluje ladnego obrazu, jesli nie bedzie umial ocenic czy cos jest ladne czy nie...

Witam,
Ot??

Dobre prace, czasami si? zastanawiam kto jest najlepszym maperem Tnet i co godzin? mam innego kandydata. ;P

Og?lnie za prace ostatni? 9.9 / 10 bo te ska?y jak up do usuni?cia.

Regards
Kaisus

Witam! Wrzucam na od?wie?enie par? screen?w z mojego projektu.
scaled.php

scaled.php

scaled.php

Pozdrawiam, Help3R.​

Mapki mi?e dla oka, jak dla mnie dodatk?w/ozd?b jest wystarczaj?co du?o, najbardziej moj? uwag? przyku? patent z papierem przyczepionym strza?? do stoj?cego pionowo kamienia (nie pami?tam jak fachowo zwa? si? ten kamie?:) ). Jak dla mnie to zas?ugujesz na wy?szy prefiks. Reasumuj?c praca zadbana 9/10.

Regards,
Herwi

Kolejna praca:
scaled.php

Pozdrawiam, Help3R.

Edit# Kolejna porcja! (przepraszam za puste miejsca na mapie)
scaled.php

scaled.php

Pozdrawiam, Help3R.​

Ostatnia edycja:

Oo Siema Help3r :) Mm ostatnie screeny nabieraj? smaczku i ?adu.Przyczepie si? do zbyt du?ej r??norodno?ci drzew.No no piesek chata vip. W tej ostatniej pracy czego? mi tu brakuje.. Mhmm ( po monotonnym my?leniu i wylewaniu krwi przed klawiatur?) doszed?em do wniosku ?e brakuje tu ?wiru i troch? border?w . Ale i tak cie wielbi? ;d

Kolejna porcja moich prac:
scaled.php

56345194.png

19843954.png

14713576.png

Pozdrawiam, Help3R.​

Ostatnia edycja:

Napisz? Ci szczerze: Prace s? poni?ej krytyki. Mapping nie jest twoj? dobr? stron? i im bardziej si? starasz tym gorzej Ci to wychodzi. Przykro mi ale taka jest prawda.

Dla mnie to tego wszystkiego jest ponad miar? , nie podoba mi si?.
Wol? bardziej prostot? jako? bardziej komfortowo si? w tym czuje.
Aczkolwiek to nie znaczy ,?e nie doceniam Twoich prac.
Pozdrawiam..

Witam! Przedstawiam Training Room.
traineryj.png

Pozdrawiam, Help3R

Mapy ?adne, ciekawe bardzo mi sie podobaj? wida? w Tobie potencja?. Staraj si? dalej, a daleko zajdziesz. 9/10 !

Witajcie kolejn? prac? jest Ob?z Amazonek:
scaled.php

scaled.php

Pozdrawiam, Help3R.​

Ostatnia edycja:

Ostatnia praca jest ?rednia, natura wygl?da jakby wykona? j? kompletny amator. Poza tym bark border?w na g?rze, jak mog?e? o tym zapomnie?. Czasami zdarza Ci si? nawali? za du?o element?w w jednym miejscu. Na przyk?ad ko?o ogniska, kt?re wida? na pierwszym i drugim screenie s? czaszki, deski, stos drewna, kawa?ki drewna i rozwieszona sk?ra.

Ostatnia praca jest naprawd? bardzo dobra i na wysokim poziomie.
Detalizacja ?wietna, natura amatorska, ale idziesz w dobr? stron?.
G?ry - gdzie s? cholerka bordery? :D

3/5

bardzo dobre prezentacje prac i tw?rz dalej, tylko zastanawiam si? co za typ da? Amator w temacie. Jak dla mnie ?rednio powinno by? ;) w og?le jestem za tym aby troch? powi?kszy? ten status bo "Amator, ?rednio-zaawansowany i Zaawansowany" to za ma?o okre?le? bo patrz?c na prac? niekt?rych to nawet na amatora nie zas?uguj? a taki przydomek maj? a twoje prace bardzo ciekawe, wida? w nich potencja? i najwa?niejsze mi?o si? patrzy i s? grywalne wi?c sk?d tutaj "Amator"? Niech Administracja co? zrobi i troch? powi?kszy te statusy czy co to tam jest. Kilka nowych okre?le? b?dzie lepiej okre?la?o prac? niekt?rych.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry