-Tibia 8.50 >>> Herozny.no-ip.org <<< NOWY ?WIETNY OTS...SAM ZOBACZ !!

Status
Zamknięty.
Odp: >>> Herozny.no-ip.org <<< NOWY ?WIETNY OTS...SAM ZOBACZ !!

No i po to robicie milionowy server z real map??

Je?li tak to chocia? zwi?kszcie exp dwukrotnie i b?dzie ciekawie.

P??niej jakie? nowe wyspy, questy.

Co? jak jest na frahs.pl

Po to, ?e najwi?cej os?b na nich gra. Mieli?my wcze?niej w?asn? mapk?, ??czon? co nie przesz?o i gracze nie byli tym otsem wogole zainteresowani.

Co do Expa, nie chcemy aby po 3 dniach chodzi?y 300 lvl

Po to, ?e najwi?cej os?b na nich gra. Mieli?my wcze?niej w?asn? mapk?, ??czon? co nie przesz?o i gracze nie byli tym otsem wogole zainteresowani.
Co do Expa, nie chcemy aby po 3 dniach chodzi?y 300 lvl
Watpie te? ?eby chcia?o sie komu? po 3 h grania mie? jedynie 100 lvl, by potem pa?? i odrabia? to przez nastepna godzine

My mamy taki:

Exp: Stages:
1-20 lvl : rate Exp x100
21-40 lvl : rate Exp x80
41-60 lvl : rate Exp x40
61-80 lvl : rate Exp x20
81-100 lvl : rate Exp x10

101-120 lvl : rate Exp x8
121-140 lvl : rate Exp x7
141-160 lvl : rate Exp x6
161-180 lvl : rate Exp x5
181-200 lvl : rate Exp x4
201 + lvl : rate Exp x3

Na czerwono nie mo?na zmieni?, poniewa? ju? s? takie lvl

No czekamy na propozycje z powy?szym exp rate

#2 up
NIE ZMIENIAJ EXPA BO JA SIE NAMECZYLEM A TU JAKIS NOOB WBIJE TO 3 RAZY SZYBCIEJ !!
#top
zapraszam do grania

maks lvl jest 95 jakos, dlatego chodzi mi o rate od 100 +, dlatego wcze?niejsze zaznaczy?em na kolor czerwony

To teraz ja powiem. Nie przeczyta?em recenzji i odrazu wbi?em bo niby fajny ots. No dobra. Pierwsze co mnie zirytowa?o to rl mapa(ludzie zr?bcie w?asn? map? jak olimpia-ots- nie mowie ?e identyczn?, ale w?asn?), po 30 minutach skilowania 30 skill loool :/ strasznie wolno si? skiluje. Na temat expienia nie mog? jeszcze nic powiedzie?, poniewa? nie zabi?em jeszcze ani jednego potworka pozdro :P

#2 up
tak zwieksz troche 100+
a najwiekszy to jest w tej chwili 98 (za chwile wije na dragi i dobije 100 :D)
#up
bo to nie bedzie noob ots ze w ciagu 0.5 minuty maasz 100/100
a co do mapy to lepiej zeby byla duza i znana niz mala i nie ma gdzie expic: //

niom zgadzam sie, tym bardziej ze jutro bedze update mapy kolejne nowe wyspy.... doklade info ukaze sie u nas na stronie

Przynajmniej jeszcze tu jest 100 lvl, ale wida? ?e noobki graj?, 100 lvl na takim expie to powinien w?a?nie by? te 3h, a nie 3 dni :) Co do serwery przyjemny minus : ma?o os?b 0 war?w.. :) Wi?kszo?? os?b siedzi na trainach :/ Polecam ots nnie ma lag?w, widac ?e GM'owie si? interesuj? :( nim pozdro ;* Wbijaj [you] na OTS'a : D

I fajnie ?e s? optawrci na propozycje jak to wida? up#

Dz za mi?e s?owa. Wary b?da jak przyjdzie wi?cej ludzi tym bardziej, ?e w?a?nie dodalem System Guild war.

Ka?dy mo?e sk?ada? tu swoje propozycje :)

No czekam na propozycje w sprawie tego exp rate :P

a jak dla mnie jest beznadzieja ;/
odpalona rl mapa, w??czony sms shop i gotowe. owszem jest zedytowane ale co? budynki 3 npc na krzy?... pogra?em 15minut i mi si? znudzi?o poniewa? ka?dy g??b potrafi postawi? takiego otsa, jak zedytujesz troch? map?, pozmieniasz tu i tam, od razu b?dzie lepiej.

@down
to jest tylko moja opinia :) nie b?d? przecie? zabrania? tutaj gra?, ka?dy gra tam gdzie lubi a mo?e inny to lubi?, ja wole jednak inne servery :) powodzenia

Ostatnia edycja:

przciez napisa?em ze dojd? nowe tereny, juz dodalismy kilka expow !

zmienilem swoja pozycje co do ot bardzo maly mlvl co za tym idzie ja z exevo gran mas frigo wale po ~400 a mam najwiekszy mlvl na otsie berdzo maly exp od 60 lvla zaczynaja sie meki bo nie ma juz gdzie expic graja tam prawie same nooby palowi tak szybko ida skille ze 40 pal spoko mnie rozwali bo mana potki (great ofc) daja mi ~200 many wiec nie moge czesto walic z sd z ktorego wale po ~400-~600 wiec w pvp nie mam szans to tyle
PRZECZYTAJ TO OPINIA NAJLEPSZEGO* GRACZA NA OT
*najlepszego od poczatku servera do tego az ktos wbije 100 + lvl i mnie przebije :)

nie kumam, najpierw tak chwalisz a teraz ca?kiem inne zdanie

#up
poniewaz zaatakowalo mnie 2 osoby na ~50 lvlach bez utamy i nie zabilem ani 1 poniewaz... nie tak malo potki leczyly ze nie mialem kiedy go atakowac z sd a z innych czarow nic nie walilem w ich a oni na lajcie (atakowalem 1 ofc) exura, exura i co???... nie da sie grac druidem taka balancja profesji pal na loozie zabije druida poniewaz tak mu sszybko skille rosna w porownaniu do mlvla ze...
#top
nie polecam servera

@up
Graj co ci szkodzi xD Ja tam se jako? zacz??em i narazie nic mi nie przeszkadza g?upie troche ma?e raty ale ju? tam pom?czy? si? mo?na troche chyba nie? xD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry