-Tibia 8.60 Hestera Best Evo - Free PKT

Status
Zamknięty.

Ramallah1

OT Expert
Luty 27, 2011
Liczba reakcji
10
mskfnk.png

Odp: Hestera Best Evo - Free PKT

Zajebisty ots, ostatnia edycja zajebisty wypal, w chuj osob, duzo miejsc do expienia. OB ARENA, czeste wary POLECAM i ZAPRASZAM ! :

Neffren<

Ludzi ile on wam da? pkt??? 1 Serwer posiada wiele bug?w w mapie. 2. Balance jest fatalny na 300 zalogowanych graczy -14 pali. 3. Mo?na wyj?? z tibi na "exicie" i posta? stoi w ca?y czas a? dany gracz nie zaloguje si? ponownie np. je?eli postawi na trainach b?dzie skilowa? ca?y czas, ludzie kt?rzy wyszli na "exicie" blokuj? temple lub depo i nie da si? przej??, oni nabijaj? sobie graczy przez takie co?. 4. Na serwie s? tylko 2!! porz?dne expy na druida. Reszta jest to "g?wno" np. przebiegn? ca?y resp zabije wszystkie potworki i jak wracam respi? si? jakby nie chcia?y i jest og?lnie fatalnie. 5. Wszystkie expy jakie on zrobi? s? skopiowane z r??nych mapek np. moonots (znalaz?em Martensa 13 kt?ry bi? za 2k), hermot , demoria i wiele innych. 6. Dla knighta jest du?o dobrych expowisk hellhoud?w , grim?w i fury. Naprawd? nie polecam po 2 dniach b?dzie tam sta?o 300+ na "exicie" i 50 graj?cych. 7. Qesty s? te? zer?ni?te z moonots, nie ma qest?w na itemki z sms shopu (nawet je?eli mia? by by? zajebi?cie trudne powinny by?). Qesty s? na g?wna same kt?rych nikt nie potrzebuje i wywala. Czyli jaka to zabawa z robienia d?ugiego wyka?czaj?cego qesta w kt?rym pada kilka graczy a najlepsi docieraj? do ko?ca za kt?r? dostaj? porz?dn? nagrod?. Wszystkie te qesty ogarni?ty grasz z dashem przebiegnie bez problemu.

PS. Do admina zr?b dobr? map? a nie na si?? starasz si? odpali? takie g?wno.

Ostatnia edycja:

Zajebisty ots, ostatnia edycja zajebisty wypal, w chuj osob, duzo miejsc do expienia. OB ARENA, czeste wary POLECAM i ZAPRASZAM ! :
Neffren<

To chyba grali?my na innym serwie. Mo?e tam nie gra?e? lub GOD zap?aci? ci po prostu pkt.

Kacperix24 Serwer zosta? dopracowany na t? edycje wszystkie b??dy mapy kt?re zosta?y wykryte podczas v1 zosta?y poprawione oraz balans profesji zosta? dokonany, nie por?wnuj real otsa do otsa evo bo balans jest inny na real i inny na evo tak?e tu mo?emy si? k??ci?, mapa jest edytowana przez nas przy ka?dym update staramy si? dodawa? co? nowego na mapie co mo?na zauwa?y? go?ym okiem je?eli gra?e? na poprzedniej edycji.. Ci?gle pracujemy nad serwerem aby go rozwin?? jest to serwer zabezpieczony gdzie by?o wida? to na poprzedniej edycji ( 0 crasha oraz 0 lag?w ) dostawali?my pogr??ki na gg od pewnych os?b nie b?d? wymienia? kt?re to osoby ale powiem jedno ?e potrafi? crashowa? czy tam pingowa? serwery ale naszego jako? si? nie uda?o ! Serwer jest zabezpieczony w 10000% jako nie liczni mog? wam to zagwarantowa? co do ' Exita ' to jest ustawiony na godzin? na pro?b? graczy. Sprawd? czy Hestera.hopto.org ma lagi oraz crashe, gwarantuje ci ze nie!

HESTERA.HOPTO.ORG - THE BEST EVO ! 06.01.2012 ! 19:00

Dobrze napisane,nieliczne otsy maja takie zabezpieczenia.. Je?eli nie rozumisz tego poprostu nie k?am innych graczy.. Bo ots jest bardzo dobry ;)

Riviva cz?owieku , co ty wog?le wiesz o zabezpieczeniach ?
Kupi?e? par? fix?w lub ca?y silnik i my?lisz ?e jeste? jakim? nie do wyjebania i nie do pobicia typem ?
Hestera - Tak , Xlog w??czony na poprzedniej edycji.Sam administrator serwera potwierdzi? to na stronie newsem.
Silnik zlicza graczy na AFK a powinien zlicza? tylko Aktywnych.
Mapa to jedna wielka sklejka innych serwer?w EVO.
Tak jak wy?ej Kacperix24 napisa?. ( hermot,demoria,moonot,materia,valeria ).
Temple - Valeria | TP Room - Materia | Questy - MoonOTS | Expowiska - Jeden wielki MIX

Jest to OTS na 2-3 dni.
Zresetowa?e? go po 6-7 dniach ?

Jednym s?owem ja tego nie polecam.
I powiem ci jeszcze jedno, serwer " nie do wyjebania " nie istnieje :)

Ostatnia edycja:

rivivarpk - fakt przyznam lag?w mo?e nie ma ale poczytaj sobie wszystkie moje punkty bo odpowiedzia?e? mi tylko na ten z "exitem". Naprawd? nie polecam tego serwa. Graj je?eli chcesz zmarnowa? sw?j czas swojego pi?knego ?ycia. w 100% KUBAWRSH dobrze gada.

areq wida? po roczniku ?e g?wno wiesz i widzia?e?. Gra?em na tym serwerze ju? na 1 edycji i przez ca?y serwer by?em w top 10. Wi?c zamknij mord? i to jest moja osobista ocena. Ja na ten serwer nie wbije p?ki porz?dnie si? za niego nie we?mie a nie odpala na "hura"!.

Witam Wszystkich !

Jestem graczem HESTERY ju? od kilku edycji i to jest tylko i wy??cznie moja opinia wi?c, nie musicie zwraca? na ni? uwagi. :)
Zaczn? mo?e od tego, ?e jak co edycje - wszystko jest robione na ' gwa?t ' zamiast rozpracowa? pewne b??dy i cieszy? si? p??niejszymi korzy?ciami GM ma to gdzie? tak jak swoich wszystkich graczy. :)

- Support nie odpisuje na ?adne zg?aszane raporty.
- Kilka Teleport room'ow bez potwor?w.
- TP na Ferumbrasa zbugowane.
- Mana potion daje wiecej many ni? strong mana potion.
- Serwer po starcie tj. wczoraj - zainkasowa? ju? 2 ataki gdzie by? mus cofni?cia exp'a graczy.
- " Zale?y jak trafisz " - przyk?adowo podam ?eby by?o ?atwo zrozumie?, za???my jeden 200ek ma 3000hp, a drugi ek r?wnie? z 200 levelem b?dzie posiada? 2400hp , no a o tym ?e support ma to skromnie m?wi?c gdzie? , wspomina? nie musze. :)

To tylko nieliczne bugi z Edycji naj?wie?szej, kt?rej start mia? miejsce dnia wczorajszego.

Pozdrawiam Wszystkich Hejter?w i Gm'?w, kt?rzy by? mo?e b?d? si? tutaj nam t?umaczy? i rozpaczliwie s?odzi? jaki to serwer jest doskona?y ju? sie nie moge doczeka? hihih. :)

Ostatnia edycja:

To mo?e ja teraz napisze, graczy by?o 535 i bugi znajduj? ale bugi kt?re by?y zg?oszone zosta?y naprawione i ka?da profesja zosta?a poprawiona tak aby szanse by?y r?wne, co do atak?w to nie by?a wina serwera a silnika gdzie wyszed? b??d ale na szcz??cie zosta? on naprawiony a silnik skomplikowany, od momentu skomplikowania silnika gra serwera toczy si? bez najmniejszych problem?w. Pozdrawiam Ester

Nie wiem czy tylko ja to odczuwam, czy oslabiliscie Knighta ?
Mapka jest fajna mila dla oka, dosyc dobry balans, 2 ed, rozwala juz 1ek...Jedyny blad to slabe leczenie czarem ek. na 200lvl, ok 700hp. GM odpisal, gdy do niego napisalem, fajnie!

Gdzie si? wszyscy z tego serwera podziali ? Dzi? w po?udnie by?o ~300 graczy a teraz tylko ~70 ? Troch? dziwna sprawa :/

Pozdrawiam
Ichtio!

Gdzie si? wszyscy z tego serwera podziali ? Dzi? w po?udnie by?o ~300 graczy a teraz tylko ~70 ? Troch? dziwna sprawa :/
Pozdrawiam
Ichtio!

Dzis gra na evo wyglada tak :
Wbijam z gildia(za free mamy pkt=ots nie zarabia), bocimy 1 dzien, pod wieczor PK, w nocy pk, nastepnego dnia wary, a trzeciego dnia startuje nowy ots, gdzie wszystkie gildie(80% serwa) idzie!

Dlatego GODy, robcie cos dla graczy nie dla gildii!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry