• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Hiden] Thread

Status
Zamknięty.

Hiden

User
Liczba reakcji
1
Witam.
Z wejscia chce podziekowac SwordFish i Blackq bo ogladajac ich prace duzo sie uczylem. Tzn pracowalem nad wyobraznia. Narazie robie duzo bledow, ale idzie mi coraz lepiej :)
Zalezy mi wlasnie na wypowiedzi uzytkownikow w/w (Wyzej wymienionych)

wejscie.png

skalka1.png

skalka23.png

skalka4.png

skalka5.png

skalka6.png

I Hydry. Zrobilem na 2ss bo sie spieszylem.

hydry1.png

hydry2.png

Odp: [Hiden] Thread

Twoje prace jeszcze nie s? na do?? dobrym poziomie, u?y?e? troch? za du?o tej bia?ej nawierzchni, br?zowa, bia?a i piasek jako? razem si? nie zbyt komponuj?, nast?pnie te bordery czerwonych g?r r?wnie? tutaj nie pasuj?, og?lnie po?wiczy?bym na twoim miejscu jeszcze kszta?ty g?r, na tiquandzie u?y?e? jednej i tej samej natury, u?y?bym wi?cej ro?linno?ci. ?wicz dalej a b?dzie dobrze, ocenka za mapy 5/10, powodzenia.

Tak jak napisa? Blackq twoje prace nie s? jeszcze na wysokim poziomie, lecz widz? ?e si? starasz oraz wk?adasz w nie du?o pracy co bardzo ceni?.
W niekt?rych miejscach jest za ma?o detali(kamyczk?w, k?pek trawy itp.).
Ale mimo to og?lnie patrz?c na prace mog? stwierdzic ?e nie jest tak ?le, chocia? mam wra?enie ?e u?ywasz autobordera, staraj si? mappowac bez niego, wtedy prace wychodz? znacznie lepsze i mniej kwadratowe.
Jak narazie to 6.5/10.

Pozdro.

@UP
Auto border mam tylko na kontury kontynentu.
@Topic
Zrobi?em tak jak kaza? Blackq. Poprawilem kazdy ground. Teraz jest to trawa + ziemia (Brazowy Ground) wyglada to juz ladniej ;)
Jest duzo wiecej detali jutro zarzuce wam ss

Status
Zamknięty.
Do góry