-Tibia 8.60 HighExp - x999.eu Zapowiedz Fun.

Status
Zamknięty.
Odp: HighExp - x999.eu Zapowiedz Fun.

Cebulaczku?
Pysk Zamknij Polaczku Biedaczku :3

Chcialbym zauwazyc ze ty tez jestes "Polaczkiem"
Takie sprawy zalatwiajcie na PW,a nie smiecicie forum.

Nawolujac do 4ptk Regulaminu dzialu Servery | Board rules

Komentuj?c serwer nale?y mie? na uwadze regulamin forum i dobre imi? drugiego cz?owieka, a wi?c wszelkie wyzywanie, k??cenie si?, bezpodstawne oskar?enia nie b?d? w ?adnym stopniu tolerowane.

Server zapowiada sie bardzo ciekawie, zdjecia wygladaja wysmienicie!

Powodzenia
Fluos​

@twistevo
Dalej nie widze tych waszych smiesznych linkow!
Pozdrawiam

@Flous
Dzieki :D
Zapraszam na Start :-)

@Temat
Zapraszam na x999.eu, pierwsze Eventy czas start!

zapowiada sie mega, tylko czekac na start i grac ! :)

Lagi,ze nie da sie chodzic 3 gmow online,a gosciu lata po temple z reklama fluxotsa,:)

Ca?y Javson-pozdrawiam.

Javson:
dzieciaku spadaj z rynku ;) 15:55
czekam
Ja:
Grzeczniej bananku, nie napinaj si? tak bo Ci co? p?knie 15:56
Javson:
wiesz co odechciewa mi sie z dzieciakami neo siedziec 15:56
arz i powiem ci jeszcze jedno jestes debilem i tak nie
dasz rady mi rozwalic otsa.

NIGDZIE ALE TO NIGDZIE NIE MA TEGO OTS DO POBRANIA!
Wida?, ?e wszystko by?o robione od zera... Wystarczy wej?? na serwer, i pogra? troch?...
Jak s?ysz? takich hejter?w, to si? dziwisz, ja bym zaraz pociska?, bo Ci ludzie nic innego nie robi? tylko krytykuj?...
Serwer godny polecenia, wystarczy cz?sty update i gracze sami przyjd?.

NIGDZIE ALE TO NIGDZIE NIE MA TEGO OTS DO POBRANIA!
Wida?, ?e wszystko by?o robione od zera... Wystarczy wej?? na serwer, i pogra? troch?...
Jak s?ysz? takich hejter?w, to si? dziwisz, ja bym zaraz pociska?, bo Ci ludzie nic innego nie robi? tylko krytykuj?...
Serwer godny polecenia, wystarczy cz?sty update i gracze sami przyjd?.

Eq dostales za ten post? Tam nie ma gdzie expic,domki nie dzialaja ots skonczony w 30%,ja sie dziwilem,ze clean ludzi z temple nie "sciagnal" tyle tam bugow hahaha...

@UP
Gosciu napisal prawde a ty juz sie spinasz? Boze te polaczki, btw dalej czekam na link do mapki cebulaczku :*

@Shadow
Tak tak... DDoS tez dostalem i server mi wywaliliscie, szkoda ze server online od piatku - 0 restartow! - ponad 100h!
Nic nie poradze ze miales gowno i myslisz ze to ktos od nas xD

@Temat
Napewno nad OTSem trzeba popracowac! Liczymy na wasze komentarze i propozycje, oczywiscie z sensem a nie jak szanownego twistevo...

Zapraszam na x999.eu !

@UP
Gosciu napisal prawde a ty juz sie spinasz? Boze te polaczki, btw dalej czekam na link do mapki cebulaczku :*

@Shadow
Tak tak... DDoS tez dostalem i server mi wywaliliscie, szkoda ze server online od piatku - 0 restartow! - ponad 100h!
Nic nie poradze ze miales gowno i myslisz ze to ktos od nas xD

@Temat
Napewno nad OTSem trzeba popracowac! Liczymy na wasze komentarze i propozycje, oczywiscie z sensem a nie jak szanownego twistevo...

Zapraszam na x999.eu !

A Ty gdzie widzisz sens w tym x999?? Na ots kt?ry nie jest nawet sko?czony...Ale oczywi?cie sms shop dzia?a w 100% bo to najwa?niejsze... Masz marne 10 os?b online z czego 3 to support, stawiasz ots w kt?rym s? 4 teleporty na "krzy?" ?mieszny jeste? "cebulaczku" "biedaczku".Juz nikt tam nie wbije:-d Czekam na wi?cej post?w od Ciebie bo jeste? zabawny tak jak tw?j ca?y ots kt?ry ma ledwo 100 sqm :-D

A Ty gdzie widzisz sens w tym x999?? Na ots kt?ry nie jest nawet sko?czony...Ale oczywi?cie sms shop dzia?a w 100% bo to najwa?niejsze... Masz marne 10 os?b online z czego 3 to support, stawiasz ots w kt?rym s? 4 teleporty na "krzy?" ?mieszny jeste? "cebulaczku" "biedaczku".Juz nikt tam nie wbije:-d Czekam na wi?cej post?w od Ciebie bo jeste? zabawny tak jak tw?j ca?y ots kt?ry ma ledwo 100 sqm :-D

Jeden hejt wystarczy?, tylko sobie posty nabijasz cwaniaczku :) Ciekawe co ty by? stworzy? ...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry