-Tibia 8.60 Hinteria.Eu Serdecznie Zapraszamy Beta Tests V2 [Last Beta before Official]

Status
Zamknięty.
Odp: Hinteria.Eu Serdecznie Zapraszamy Beta Tests V2 [Last Beta before Official]

Nie ma sensu, i tak wi?cej ni? 50 os?b nie wbije :x szkoda zachodu ze strony Cryptona :p

Kiedy ta nowa strona, czekasz na ostatnie poprawki juz chyba 3 godziny

Odp: Hinteria.Eu Serdecznie Zapraszamy Beta Tests V2 [Last Beta before Official]

Zrobi?em ma?e intro-zapowied? ots'a, to co w tym filmiku zobaczycie to tylko marny procent ca?ego filmu kt?ry mam zamiar umie?ci? w temacie oficjalnej zapowiedzi.

#God Keno zjazd z tematu bo tylko siejesz ferment bez dowod?w

[video=youtube;G-FULHppzgk]https://www.youtube.com/watch?v=G-FULHppzgk[/video]​

Fajne intro ;D

Intro mega mi sie podoba, choc obrazki mog?yby byc ciut wieksze:) i tak na plus : )

Intro genialne tylko szkoda,?e....
takie kr?tkie ;)

Jak b?dzie dobry serwer to b?dzie 200+ online

Jak b?dzie dobry serwer to b?dzie 200+ online

Nie oczekuj? takiej liczby na testy, nie wiem czy nie ogranicza? slot?w do 50/100, traktuj? te testy na bardziej zamkni?te, dlatego te? wzi??em start w ?rodku tygodnia ?eby mniej os?b wbi?o :)

Ostatnia edycja:

Nie oczekuj? takiej liczby na testy, nie wiem czy nie ogranicza? slot?w do 50/100, traktuj? te testy na bardziej zamkni?te, dlatego te? wzi??em start w ?rodku tygodnia ?eby mniej os?b wbi?o :)

#God Keno
Nie mam zamiaru odpisywa? na ?adnego twojego posta, nauczysz si? kultury i doro?niesz pogadamy a teraz cya

Masz racje Simon.
A co do ilo?ci graczy na testach to radze bardziej ograniczy? np do 25max no ale to ty decydujesz a co do serwera to polecam i wbije :).

Chodzi?o mi o oficialny start nie bete.

gdzie ten start? 2min sp??nienia jak narazie
@edit ?eby nie by?o to zalogowa?o mnie 5min przed startem ale od razu wylogowa?o xd.
ps: dalej nic...

Ostatnia edycja:

nie noo. mapka ?adna . ale bugi w chuj acc maker chodzi, jak se zrobisz konto na acc maker to masz 700lv ;D czeka?em a? b?dzie sporo ludu ale przy 15 ju? wylogowa?em ;D
@edit o i ju? off :D

Wy??czy?em na sec otsa bo nie wy??czy?em acc na komendzie 1/1 gdzie mozna bylo robic chary 700+ lvl, za 2 min all dzia?ac bedzie

Keno sklej si? ju? mam dosyc twojego spamu, nie czaisz gosciu ze gleboko w dupie mam twoje zdanie? Placzesz w moim temacie jakby ci ktos matke porwa? albo i lepiej, wyjdz i nie wracaj, kolejna sprawa to tylko beta testy wi?c nic tu takiego nie ogarnia?em ?ebym by? gotowy przyj?? 500+ na otsa

Znow slowo uzyte przez Gantee, bez takiej koniecznosci, hm wgl bez powodu-z dupy. "ignorancie" pokaz gdzie zachowal sie jak ignorant :) Zauwaz, ze to Ty sie zachowujesz tak ciagle. Nie potrafisz wyjasnic niczego normalnie, z ryjem lecisz. Mozna powiedziec ze jestes rozpieszczonym bachorem ;) 1 ots, ktory Ci wyszedl, ostatnie dbko - dbss xD bylo porazka.
@Topic. No server spoko, zagralem chwile. No co oceniac Evo. Mapka fajna. No ale nie zachwyca iloscia graczy 14 - testy, to bd wymowka. Testy-Official to juz pare kroczkow, wiec to zadna wymowka.
Poczekam na Officiala. Zagram na 100 ;)
-WoodCuting > jakie ma miec to zastosowanie w samej rozgrywce?

Nie mam zamiaru odnosi? si? z najmniejszym szacunkiem do jakiego? dziecka z problemami z dupy.
Kolejny raz si? pytam JAKI DRAGON BALL ????? Nigdy nie robi?em i nie zamierzam robi? jaki? dbn?w bo?e...

Tak b?d? mia? wym?wk? ?e to testy, w og?le nie wiem po co odliczanie robi?em, mog?em odpali? i tyle, nie obchodzi mnie szczerze m?wi?c ile b?dzie ludzi na beta testach, liczy si? bardziej to ?e ci co b?d? online b?d? zg?asza? b??dy komend? !bug tre??~~

#WoodCuting To b?dzie mia?o zastosowanie g??wnie wymiana drewna za - > specjalne items kt?re mo?na zdoby? od npc kt?ry b?dzie je wymienia?

Zauwa? jeszcze jedno, ?e je?eli bym mia? takie parcie na ilo?? online to bym to reklamowa?, a jedyne co zrobi?em w sprawie reklamowania to ten temat na forum :D
Do tego doda? bym sms shop itd Ale nie zrobi?em tego bo to tylko i wy??cznie "Testy" w celu wychwycenia b??d?w, nic wi?cej si? nie wypowiadam.

#Co do serva

O 21:30 zrobi? save'a i dodam skrzynki z full eq + vip coiny na hunting roomy i inne rzeczy

Ostatnia edycja:

Zapraszam wszystkich ch?tnych na testy, wszystko czego brakowa?o zosta?o dodane.
Free eq/vip medale i inne rzeczy kt?re s? typowo w sms shopie mo?na wzi?? z 3 skrzynek kt?re si? znajduj? -1 Temple ;)

#B??dy

Je?eli macie wra?enie ?e znale?li?cie b??d na mapie, prosz? o wysy?anie info po przez komend? "!bug tre?? wiadomo?ci~~~~" :)

Pozdrawiam

Dodam jeszcze tylko ?e wszystkie konta z kt?rych zostan? wys?ane informacje o bugach zostan? nagrodzone darmowymi punktami na oficjalny start serwera kt?ry planuje na 1 po?ow? Marca :)

Ostatnia edycja:

ju? koniec tych test?w ? znowu off?

ju? koniec tych test?w ? znowu off?

To ?e Serwerownia jest g?wnem i nie mog?em nawet zalogowa? si? do panelu to ju? nie moja wina ^^

Czyli nie ma ju? mowy o ponownym uruchomieniu dzisiaj?

Czyli nie ma ju? mowy o ponownym uruchomieniu dzisiaj?

Ju? odpali?em, bo dosta?em si? do panelu, ale z tego co widz? to ostatni serwer jaki zamawiam w tej serwerowni, nawet test?w nie op?aca si? tam stawia? :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry