• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Hinterian Evo Project Opened Beta Tests for Free!!!

Status
Zamknięty.
Odp: Hinterian Evo Project Opened Beta Tests for Free!!!

No nie wiem nie wiem :D

Nie ma problemu z?odzieju ;] Nied?ugo te twoje miasta z kradzionego datapacka ( mojego ) ujrzysz na necie, a teraz ?egnam

Id? tam dalej kra?? czyj?? prace ;]] Bo sam nawet expa 20x20 nie potrafisz zrobic :)

Serwer wygl?da ?adnie, strona niestety ju? nie .

Strone jest najmniej wa?na na ten moment ;)

I tak robisz s?abe te mapy wiec sie nie osraj ;] Popatrz na innych maper?w :*

No i oczywiscie zapraszam do pobierania layout?w z tego otsa : layout pages config

Ostatnia edycja:

I tak robisz s?abe te mapy wiec sie nie osraj ;] Popatrz na innych maper?w :*

No i oczywiscie zapraszam do pobierania layout?w z tego otsa : layout pages config

A niech pobieraj?, te layouty s? og?lno dost?pne wi?c nie wiem co pr?bujesz tutaj udowodni?, id? tam rodzine cygan?w utrzymywac z wypie##### ludzi na daty ;] Wielce bogacz aka ferrari i camaro w garazu ahahhahaha nie osmieszaj si? tu wiecej

### Do tego nie zapomnij ?e sam by? nie zabezpieczy? swoich stron gdyby nie ja cwaniaku ahhaha :)

Ostatnia edycja:

ty ale wez zabezpiecz chociaz 1 z tych rzeczy zeby pokazac jaki z cb kozak informatyczny, poszukaj moze znajdziesz jakis poradnik na necie, bo mapy to wiesz, uposledzone dziecko potrafi?o by robi? (zreszt? przyk?adem jestes ty)

ty ale wez zabezpiecz chociaz 1 z tych rzeczy zeby pokazac jaki z cb kozak informatyczny, poszukaj moze znajdziesz jakis poradnik na necie, bo mapy to wiesz, uposledzone dziecko potrafi?o by robi? (zreszt? przyk?adem jestes ty)

Ty, ale zamknij ju? t? morde. Przesta? z tob? pracowa? - smutne
Nie dziwie si? mu, g?wno robi?e?. Jedyn? rzecz by?o kupno vps za 25 z? z g?wnianej firmy, co lepsze kupi?e? go za sms z telefonu rodzic?w.
Przesta? z tob? pracowa? i teraz masz zamiar si? "m?ci?" - ?a?osne
Co z tego, ?e udost?pnisz jak?? ?mieszn? mape, lub layout kt?ry jest dost?pny do pobrania w internecie.
W?a?nie pokazujesz jaki jeste? doros?y.
Nie pozdrawiam.

I tylko dla tego ?e robisz z nim ten projekt to ju? go bronisz tak? Po 1 nic nie udost?pniam, przypominam mu tylko o podstawach jakie powinien zrobic czyli zabezpieczyc acc makera. A jesli nie umiecie tego zrobic to czego sie zabieracie za robienie otsa?

I tylko dla tego ?e robisz z nim ten projekt to ju? go bronisz tak? Po 1 nic nie udost?pniam, przypominam mu tylko o podstawach jakie powinien zrobic czyli zabezpieczyc acc makera. A jesli nie umiecie tego zrobic to czego sie zabieracie za robienie otsa?

#Wsp??praca ze Skajowskim? Nie robie z nim ?adnego ots'a, napisa? ci prawd? i boli dupa

Jak chcesz to zaraz wrzuce twoje odzywki z fb + to spamowanie 1 s?owem jak jaki? ograniczony cz?owiek ;s teksty typu :

pogoimbec_whsqprn.png

W?tpie ?eby jaki? 21 latek tak si? odzywa?, do tego nie zapomnijmy ?e bogaty kt?ry ma camaro i ferarri w gara?u :D

Teraz prosz? usu? si? z tego tematu, tylko mi go ?miecisz :(

hmm? jakie ferrari? Gdzie kiedy ja napisalem ze mam ferrari? Moge za to przytoczy? jak simek wkreca wa?a ?e mo?e sprzeda? swoj? super mape za 400 z?, ja mu m?wie ?eby sprzedawa? a ten nagle m?wi ?e koles sie wycofa? :D a tak naprawde ten typ by? wymy?lonym przyjacielem przez niego :D

Po za tym jak? prawde on mi m?wi? ?e mu cos ukrad?em? Sam robi? na moim serwerze, podkreslam moim i tylko moim.
I te lizanie sobie dupy :D post po poscie "podzi?kowanie" wzajemne. Lizcie sie lizcie peda?ki. Zawsze wiedzialem ze jestes homosiem

A jeszcze pare dni temu tak na Skaja gadales ze ci za darmo robi i beke z niego cisnales a teraz najlepsze ziomki? :(

Ostatnia edycja:

juz cichutko. jak tak sie klocic to tylko na PW ;)

Ciamciaj we? mu jako? zablokuj wypowiadanie si? w tym temacie, go?? nagina prawd? o 360 stopni, wymy?la wszystko tylko ?eby kogo? sk??ci?

#Kosmik1

Ch?tnie wpadne do bia?ego r?cznie ci wyt?umaczyc pare rzeczy, nie b?d? sam wi?c wez cygan?w i widzimy sie ;]

Jak ty nie masz znajomych wi?c z kim przyjedziesz? z mam? i tat?? Po za tym m?wi?em ci juz, nie jestem zainteresowany twoimi homoseksualnymi ofertami czy tam orgiami jak to nazywasz. Koniec, kropka

Super fajnie ju? chcia?em co? wi?cej napisa? ale jak zobaczy?em zak?adk? "Server Info" to odechcia?o mi si?. Od 0 map? robi?e? - spoko tyle pracy dla gry na max 24h (ok wi?cej z cave bootem kt?ry jest niestety popularny w?r?d tych co nie umiej? gra? w gry). Szkoda bo my?la?em ?e jaki? ma?y stage co? czego szukam by sp?dzi? d?u?szy czas by rozwija? swoj? posta?. Po zdj?ciach fajnie si? prezentuje :). Acc dla mnie nie wa?ne bo i tak chodzi chyba o jedno by za?o?y? posta? i gra? na serwerze ew. kupi? co? w SMS shop i zerkn?? na server info czy highscores. Ale tak czy siak ?ycz? Ci powodzenia :).

@Kosmik1 i po co ?miecisz mu temat jakimi? swoimi ?alami ?. Jak 90% czytaj?cych w tym Ja maj? to w dupie co Cie boli :)

Super fajnie ju? chcia?em co? wi?cej napisa? ale jak zobaczy?em zak?adk? "Server Info" to odechcia?o mi si?. Od 0 map? robi?e? - spoko tyle pracy dla gry na max 24h (ok wi?cej z cave bootem kt?ry jest niestety popularny w?r?d tych co nie umiej? gra? w gry). Szkoda bo my?la?em ?e jaki? ma?y stage co? czego szukam by sp?dzi? d?u?szy czas by rozwija? swoj? posta?. Po zdj?ciach fajnie si? prezentuje :). Acc dla mnie nie wa?ne bo i tak chodzi chyba o jedno by za?o?y? posta? i gra? na serwerze ew. kupi? co? w SMS shop i zerkn?? na server info czy highscores. Ale tak czy siak ?ycz? Ci powodzenia :).

@Kosmik1 i po co ?miecisz mu temat jakimi? swoimi ?alami ?. Jak 90% czytaj?cych w tym Ja maj? to w dupie co Cie boli :)

Server Info nie odzwierciedla tego co b?dzie na oficjalnym starcie, to tylko chwilowe ;s a exp stage bedzie troche mniejszy, ale nie moze byc za maly bo kto ci wbije na taki server? ;c

Server Info nie odzwierciedla tego co b?dzie na oficjalnym starcie, to tylko chwilowe ;s a exp stage bedzie troche mniejszy, ale nie moze byc za maly bo kto ci wbije na taki server? ;c

Np. Ja i kilka os?b z kt?rymi gra?em na ma?ym stage :P. No wiem ?e ma?o graczy jest teraz kt?rzy w og?le w to graj? (wi?kszo?? to 99% czasu - BOT). Ale szczerze ? wola?bym mie? 20-30 online prawdziwych graczy ni? 100+ bot?w :P. Nie wiem jak to jest ale patrz?c na Otservlist.org nie ma praktycznie serwera na kt?rym bym pogra? (ma?y stage, w?asna mapa, brak tp). Same Evoluton/RealMap lub Dragon Ball czy jak to si? zwie - to nie dla mnie :P szczeg?lnie rl map nie cierpi? tego :D, Evo - kojarzy mi si? zawsze z "Orsh OTS z expem 9999999999999".

C?? poczekam na oficjalny start wbij? obada? map? :)

Pozdrawiam :)

Np. Ja i kilka os?b z kt?rymi gra?em na ma?ym stage :P. No wiem ?e ma?o graczy jest teraz kt?rzy w og?le w to graj? (wi?kszo?? to 99% czasu - BOT). Ale szczerze ? wola?bym mie? 20-30 online prawdziwych graczy ni? 100+ bot?w :P. Nie wiem jak to jest ale patrz?c na Otservlist.org nie ma praktycznie serwera na kt?rym bym pogra? (ma?y stage, w?asna mapa, brak tp). Same Evoluton/RealMap lub Dragon Ball czy jak to si? zwie - to nie dla mnie :P szczeg?lnie rl map nie cierpi? tego :D, Evo - kojarzy mi si? zawsze z "Orsh OTS z expem 9999999999999".

C?? poczekam na oficjalny start wbij? obada? map? :)

Pozdrawiam :)

No te? nie lubi? Real bo si? ju? po prostu przejad?o, za du?o lat wa?kowane i tyle, co do Evo Mapek hmm ja wol? zrobi? jednak to "Evo" co oznacza tylko ?e s? Tpki na Expy i Questy + porobic wiele miejsc np : ??czenie 4 shield?w w 1 najlepszego gdzie? dalej w kopalniach poza miastem lub cos w tym stylu, ?eby ludzie te? musieli wyj?? poza mury miasta i poodkrywa? nowe tereny.

Ma?y up co do mapy to p?ki co Quest Room do kt?rego dodaje powoli questy ( trzeba je zrobi? i oskryptowa? przyzwoicie ) :

1png_whapepq.png

2png_whapehx.png

3png_whaperp.png

4png_whaperq.png

Zapowiada?o si? fajnie ale tak my?la?em ?e widzia?em gdzie? kawa?ki mapy jest to mapa z otlanda a dok?adniej Eternal Kingdoms Map

Balans? Jeden czar unikatowy? Prawda jest taka, ?e wi?kszo?? serwer?w pisze o nowym to balansie jaki nigdzie nie spotkamy a tak na prawd? zostaje zjebany balans z RL. Dlaczego zjebany? Bo na Evo si? nie sprawdza, poniewa? si?a czar?w jest liczona od M LVL, czyli na 200 jebne z UE za 600 w cz?owieka, a na 500 waln? 900. Nie trzeba dodawa? nowych czar?w by powsta? balans, ale zmieni? formu?? tych z RL. Doskona?y przyk?ad macie na Vestii, gdzie tak na prawd? sam go stworzy?em jeszcze na MoonOts, a Crypton potem to zbalansowa? do potrzeb serwera. Nie wiem jak tu si? sprawa przedstawia ale proponuje te "g??wne czary i najcz??ciej jakie s? u?ywane" zmieni? im formu?? na si?? w zale?no?ci od poziomu a nie od magic levela.

Pozdrawiam.

Balans? Jeden czar unikatowy? Prawda jest taka, ?e wi?kszo?? serwer?w pisze o nowym to balansie jaki nigdzie nie spotkamy a tak na prawd? zostaje zjebany balans z RL. Dlaczego zjebany? Bo na Evo si? nie sprawdza, poniewa? si?a czar?w jest liczona od M LVL, czyli na 200 jebne z UE za 600 w cz?owieka, a na 500 waln? 900. Nie trzeba dodawa? nowych czar?w by powsta? balans, ale zmieni? formu?? tych z RL. Doskona?y przyk?ad macie na Vestii, gdzie tak na prawd? sam go stworzy?em jeszcze na MoonOts, a Crypton potem to zbalansowa? do potrzeb serwera. Nie wiem jak tu si? sprawa przedstawia ale proponuje te "g??wne czary i najcz??ciej jakie s? u?ywane" zmieni? im formu?? na si?? w zale?no?ci od poziomu a nie od magic levela.

Pozdrawiam.

Ot?? si? mylisz :), s? wszystkie standardowe czary z rl tibi + kazda profa ma swoje ue 1 od 300+ LVL, dmg jest zbalansowane w stosunku do manaruny/exany mort/exury san.

Nie podoba mi si? tw?j pomys? o zwi?kszeniu licznik?w naturalnych czar?w, po 1 s? one nudne, po 2 nie chce systemu spelli z Cantebii kopiowac ;s
Wejdziesz na start to sie przekonasz :P

#Webo

Zapowiada?o si? dobrze? A zobaczy?e? kawa?ek z #ek lub inspiracje z #ek i ju? si? nie podoba ? :P
Jak na tej mapie nawet 0.5% to nie urywki ek ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry