Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Serwer wygl?da ?adnie, strona niestety ju? nie .

ty ale wez zabezpiecz chociaz 1 z tych rzeczy zeby pokazac jaki z cb kozak informatyczny, poszukaj moze znajdziesz jakis poradnik na necie, bo mapy to wiesz, uposledzone dziecko potrafi?o by robi? (zreszt? przyk?adem jestes ty)
I tylko dla tego ?e robisz z nim ten projekt to ju? go bronisz tak? Po 1 nic nie udost?pniam, przypominam mu tylko o podstawach jakie powinien zrobic czyli zabezpieczyc acc makera. A jesli nie umiecie tego zrobic to czego sie zabieracie za robienie otsa?

a tak naprawde ten typ by? wymy?lonym przyjacielem przez niego 
post po poscie "podzi?kowanie" wzajemne. Lizcie sie lizcie peda?ki. Zawsze wiedzialem ze jestes homosiem

. Acc dla mnie nie wa?ne bo i tak chodzi chyba o jedno by za?o?y? posta? i gra? na serwerze ew. kupi? co? w SMS shop i zerkn?? na server info czy highscores. Ale tak czy siak ?ycz? Ci powodzenia
.
Super fajnie ju? chcia?em co? wi?cej napisa? ale jak zobaczy?em zak?adk? "Server Info" to odechcia?o mi si?. Od 0 map? robi?e? - spoko tyle pracy dla gry na max 24h (ok wi?cej z cave bootem kt?ry jest niestety popularny w?r?d tych co nie umiej? gra? w gry). Szkoda bo my?la?em ?e jaki? ma?y stage co? czego szukam by sp?dzi? d?u?szy czas by rozwija? swoj? posta?. Po zdj?ciach fajnie si? prezentuje. Acc dla mnie nie wa?ne bo i tak chodzi chyba o jedno by za?o?y? posta? i gra? na serwerze ew. kupi? co? w SMS shop i zerkn?? na server info czy highscores. Ale tak czy siak ?ycz? Ci powodzenia
.
@Kosmik1 i po co ?miecisz mu temat jakimi? swoimi ?alami ?. Jak 90% czytaj?cych w tym Ja maj? to w dupie co Cie boli![]()
Server Info nie odzwierciedla tego co b?dzie na oficjalnym starcie, to tylko chwilowe ;s a exp stage bedzie troche mniejszy, ale nie moze byc za maly bo kto ci wbije na taki server? ;c
. No wiem ?e ma?o graczy jest teraz kt?rzy w og?le w to graj? (wi?kszo?? to 99% czasu - BOT). Ale szczerze ? wola?bym mie? 20-30 online prawdziwych graczy ni? 100+ bot?w
. Nie wiem jak to jest ale patrz?c na Otservlist.org nie ma praktycznie serwera na kt?rym bym pogra? (ma?y stage, w?asna mapa, brak tp). Same Evoluton/RealMap lub Dragon Ball czy jak to si? zwie - to nie dla mnie
szczeg?lnie rl map nie cierpi? tego
, Evo - kojarzy mi si? zawsze z "Orsh OTS z expem 9999999999999". 

Np. Ja i kilka os?b z kt?rymi gra?em na ma?ym stage. No wiem ?e ma?o graczy jest teraz kt?rzy w og?le w to graj? (wi?kszo?? to 99% czasu - BOT). Ale szczerze ? wola?bym mie? 20-30 online prawdziwych graczy ni? 100+ bot?w
. Nie wiem jak to jest ale patrz?c na Otservlist.org nie ma praktycznie serwera na kt?rym bym pogra? (ma?y stage, w?asna mapa, brak tp). Same Evoluton/RealMap lub Dragon Ball czy jak to si? zwie - to nie dla mnie
szczeg?lnie rl map nie cierpi? tego
, Evo - kojarzy mi si? zawsze z "Orsh OTS z expem 9999999999999".
C?? poczekam na oficjalny start wbij? obada? map?
Pozdrawiam![]()
Balans? Jeden czar unikatowy? Prawda jest taka, ?e wi?kszo?? serwer?w pisze o nowym to balansie jaki nigdzie nie spotkamy a tak na prawd? zostaje zjebany balans z RL. Dlaczego zjebany? Bo na Evo si? nie sprawdza, poniewa? si?a czar?w jest liczona od M LVL, czyli na 200 jebne z UE za 600 w cz?owieka, a na 500 waln? 900. Nie trzeba dodawa? nowych czar?w by powsta? balans, ale zmieni? formu?? tych z RL. Doskona?y przyk?ad macie na Vestii, gdzie tak na prawd? sam go stworzy?em jeszcze na MoonOts, a Crypton potem to zbalansowa? do potrzeb serwera. Nie wiem jak tu si? sprawa przedstawia ale proponuje te "g??wne czary i najcz??ciej jakie s? u?ywane" zmieni? im formu?? na si?? w zale?no?ci od poziomu a nie od magic levela.
Pozdrawiam.
, s? wszystkie standardowe czary z rl tibi + kazda profa ma swoje ue 1 od 300+ LVL, dmg jest zbalansowane w stosunku do manaruny/exany mort/exury san.