• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Hinterian Evo Project Opened Beta Tests for Free!!!

Status
Zamknięty.
Odp: Hinterian Evo Project Opened Beta Tests for Free!!!

Zapraszam do zak?adania kont na http://hinteria.eu !!!

Server testowy b?dzie online do 8/10 Stycznia po czym robimy odliczanie 7 dniowe do oficjalnego startu !!!

Layout ukradziony z simonevo :(

Layout ukradziony z simonevo :(

Prosz? cie wyjd? z tego tematu bo sam mam cie dosy?.

Co do ots to polecam gra?em na test serverze i wszystko jest dobrze tylko odstrasza mnie ten napis gdzie si? pojawiasz na stracie to pisze SimonOTS czy jako? tak a kojarzy mi si? to z tym g?wnem |Simonevo|

Prosz? cie wyjd? z tego tematu bo sam mam cie dosy?.

Co do ots to polecam gra?em na test serverze i wszystko jest dobrze tylko odstrasza mnie ten napis gdzie si? pojawiasz na stracie to pisze SimonOTS czy jako? tak a kojarzy mi si? to z tym g?wnem |Simonevo|

A dzi?ki, zapomnia?em wywali? linijke ze skryptu :*

wlece zobaczy? jak to wygl?da w rzeczywisto?ci, screeny ?adne troche brak dodatk?w, ale fajnie sie zapowiada!

Wbijac, test server z full eq itd na start, wszystko za free warto wbic :)

Dno i mu?, wbi?em, pogra?em, ?al. W og?le bez polotu i przyjemno?ci z gry.

Ale go?ciu sklej si?, z?odzieje i oszu?ci nie maj? prawa g?osu cya, b?l dupki na kolejne 3 lata wyczuwam ;] Czekam na Crime ots'a server wyczuwam lekkie anomalie i lagi takie ze nie bedzie mozna zalogowac pozdr?wki :(

Smsy do swoim wyimaginowanych koleg?w mo?esz powysy?a? swoim low orbitem. Jest tak bardzo low jak i ty.

Ostatnia edycja:

Smsy do swoim wyimaginowanych koleg?w mo?esz powysy?a? swoim low orbitem. Jest tak bardzo low jak i ty.

Ale typie o takich cygan?w i z?odziei jak ty to ja potykam si? id?c po ulicy, kradnij dalej, daleko zajdziesz kompletne zero bez skilla.
#Mod
Prosz? o usuni?cie tego offtopu, go?? my?li ?e mi reputacje serva zniszczy bo ma b?l dupska ajjj, tak przyjemno?c ?e go tak to boli bezcenne <3

mam nadzieje, ze to nie jest oficialny balans? MS ma full mane po 3 uzyciach MR, dodatkowo 200lvl z sd ciocha po 3k.... Malo ? Co sekunde dostaje 300many, z transfor ringiem stoi lepiej jak EK.
ba.. idzie na 'god snake' czyjakos tak.. tam jest maly bug. mianowicie, moercie schowac sie za 'galezia' i bic za niej w mobki... 15mnut, wlalal macie 500lvl.
A oprocz tego to ots fajny, tylko ten TP ROOM zbyt sweetasny.

Zapraszam do zak?adania kont, zrobi?em do?? du?? aktualizacj? gdzie doda?em 10 dost?pnych oskryptowanych quest?w + kilka unikalnych mob?w, Questy znajdziemy w nowiutkim Quest Room'ie gdzie nigdzie jeszcze takiego nie by?o :lol:

http://hinteria.eu

Fajny ots, szkoda tylko ?e acc nie jest taki jak w po?cie pierwszym :D Widac ze trwaja prace!!

Wbija?, jak na testy to nawet nawet!! Zmiencie acc bo jest ciulowy teraz, exp troche za duzy.

Ale speluna, poczekam do startu lub jakos do nowego roku, bo narazie brak czasu, ale wbije :D

Dzi?ki za pozytywne wypowiedzi, tak prace trwaj? i pracuje na prawd? nad ulepszeniem wielu rzeczy i nad unikalnymi dodatkami.
Dam wam ugry?? troch? tematu i dam wam zdj?cie kolejnego urozmaicenia

Specjalny Wand/Bro? dla Ek'a lub Unikalny Spear/Strza?a dla RP ma :

StunWand[_wrpqqwq.png

Ostatnia edycja:

Fajny ten bajer z stunem - ten skrypt jest na necie?

@up Zrobi? to w weaponsie (y), u?ywaj?c math.random(1,100) i warunkiem gdzie gdy si? spe?nia daje stuna ;)

Zapraszam wszystkich do rejestracji i testowania serva : http://hinteria.eu

Kolejny ma?y dodatek kt?ry ulepszy rozgrywke ( OFFLINE MSG ) :

Msgofflin_wrhxnna.png

ACC MAKER w trakcie tworzenia :) :

Layout-hi_wrhxnxa.png

Status
Zamknięty.
Back
Do góry