Historia bez happy end'u.

Status
Zamknięty.

Ewe'nement

Active User
Październik 21, 2008
Liczba reakcji
8
Chcia?bym was zapyta? czy mieli?cie takie historie, ?e o co? si? bardzo starali?cie i nie wysz?o, albo w jednej chwili to si? za przeproszeniem " zjeba?o "?

Ja mia?em tak? histori? kocha?em dziewczyn?, a ona mi pewnego dnia powiedzia?a prosto w oczy, ?e nie wie czy to ma sens. W jednej chwili wszystko mi si? zjeba?o, a by?o tyle plan?w. ( wsp?lnych ) Potem jakiego? dnia poszed?em wypi? jak to bywa po ci??kich dniach, a ona znalaz?a sobie kogo?. I jak to polska krew nie da?em za wygran? i si? staram do teraz, chod? nie idzie najlepiej, bo ona ma kogo? z kim? si? spotyka.

Jak s?dzicie dwa razy si? nie wchodzi do tej samej rzeki?

Dlatego , ?e jest podobny temat za?o?ony przez Frox'a to sprecyzuje ten tylko do spraw mi?osnych.

Ostatnia edycja:
Odp: Historia bez happy end'u.

Witam.
Ewe, mam podobn? historie jak Ty, tylko, ?e mi si? ju? wszystko powoli uk?ada. Ostatnio zerwa?a z innym to, czemu nie mia?em spr?bowa?, na razie jest jako? lepiej. Uk?ada si?, chocia? nie wiem, czy to b?dzie tak jak kiedy?, chocia? czemu nie? Trzymam za Ciebie kciuki, ?eby Ci to si? u?o?y?o tak jak mi.

Pozdrawiam,
Xoyoch

@g?ra.
Szczerze Ci powiem, ?e mia?e? tak chujow? spraw? jak? ja mam teraz. No mam tak? nadziej? bo ja ju? uk?adam sobie ?ycie powoli. ;d Chod? nadal nie kt?rzy m?wi? mi, ?e jestem jak dzieciak, ale ja mam to w dupie nie chce si? zmienia?, bo dra?ni? jaki? " .. "

Ej to sorry Frox, bo ja lecia?em po tematach i nie spodziewa?bym si?, ?e to mo?e by? podobny temat, ale tu bardziej chodzi o sprawy mi?osne.

Ostatnia edycja:

Ja ju? 3 razy dosta?em kosza, nie odbieram tego jako? "ojapierdole, nie kofciasz mje? skocze z okna, ononeoneo!!1111"

Ja mia?em troche inna historie.
Krecilem z dziewczyna, no i w koncu spytalem sie, wiadomo o co. Rozmawialismy na GG z 1,5h powiedziala ze malo mnie zna, ale raczej i tak nic z tego nie wyjdzie, powiedziala mi ze musimy sie blizej poznac. Mijaja 2 tygodnie i dowiaduje sie od mojej przyjaciolki od spraw sercowych (szpiega ;d) ?e ta dziewczyna powiedzia?a ?e si? jej podobam, ?e mam troche zmienny charakter ale jestem spoko ch?opakiem. P??niej rozmawia?em z ni? wiele razy, by?em ju? pe?en nadzieji, i w ko?cu nie chcia?a ju? ?ciemnia? przekr?ca? i powiedzia?a ?e nie chce mie? ch?opaka. My?la?em o tym 2 dni, niby sobie odpu?ci?em ale nie do ko?ca.

Ja tak mam ;(
To by?o w ~listopadzie
Wszystko gites, niby tak bardzo jest zakochana (z wzajemno?ci?...) a? tu kiedy? si? posprzeczali?my.. Posz?o o to ?e jak niby tak si? zbli?ali?my ona kr?ci?a z innym... Ju? nie mam si?y do kobiet po tym razie ;( to ju? ~5 raz... Ola? system ; ) Nie przejmujcie si? ;) W ko?cu traficie na ten jedyny raz ;)

?o mamo.
Nie przejmuj si? jedn? pora?k? - b?dzie ich wi?cej. ^^ To, ?e panna da?a ci kosza, to nie koniec ?wiata. To znaczy, oczywi?cie, dla ciebie na t? chwil? to pewnie idealny pow?d, by sko?czy? z ?ywotem, ale uwierz mi, ?e jeszcze wiele w ?yciu ci? spotka przykro?ci - tak wielkich, ?e ta wyda ci si? potem ?a?o?nie ?mieszna.
A ja nie mia?am nigdy takiej sytuacji - bo jestem stateczn? nastolatk? i nie skacz? z kwiatka na kwiatek. xD

A ja nie mia?em takiej sprawy ale podoba mi sie jedna tylko ze jest o rok m?odsza i spotyka sie z takim kolesiem kt?ry jest od niej o rok m?odszy ten kole? podlizuje si? wszystkim niby ca?a buda go lubi.Ale nie wiem jak jej to powiedziec pewnie by mnie wy?mia?a .

Dwa razy do tej samej rzeczki si? nie wpada.

Je?li ona nie umie ci? doceni?, to pozdro&po?wicz dla niej :P
Przynajmniej ja tak si? kieruj? w ?yciu i ?le na tym nie wychodz?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry