• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Historia Ramzesa :)

Status
Zamknięty.

marcel96

User
Liczba reakcji
0
Witam wszystkich:) To m?j pierwszy post na forum. Kiedy? ju? mappowa?em (rok,2 lata temu). Nie wiem jak niski jest teraz m?j poziom mappingu:) to wy ocenicie. Dodam screeny (ale tak?e historie mapki)! ;p ps. prosz? ocenia? mape i historie ;p :)
1.
screenshot20100457044.png

By? raz m??czyzna o imieniu Ramzes. By? bardzo biednym cz?owiekiem. Mia? ?on? o imieniu Laura i syna Maddocka. Katapultami na dachu broni? si? przed wrogami. Du?o os?b pragne?o jego ?mierci. W tych czasach du?o ludzi chcia?o mie? w?asn? wysp?.

2.
screenshot20100457050.png

Mia? 2 pokoje i balkon. Ramzes by? rybakiem. Codziennie na obiad by?y ?wie?e ryby z rusztu. Ryby dla Ramzesa by?y wszystkim. Na nich zarabia? i mia? co w?o?y? na talerz. Ramzes bardzo lubi? czyta?. To by?o jego ulubione zaj?cie.
3.
screenshot2010045710.png

To miejsce dla Ramzesa by?o bardzo wa?ne. Jedynie na tej skale mia? pitn? wod?. Woda z morza by?a s?ona i nie nadawa?a si? do picia.
4.
screenshot20100457114.png

Ramzes nie jad? tylko ryb. Cz?sto z ?on? wyrusza? na polowania. Najcz??ciej polowali na nied?wiedzie. W tym celu jechali ??dk? do lasu. Maddock mia? 7 lat i zostawa? sam w domu. Kiedy Ramzes i jego ?ona wr?cili z polowania upadli na kolana po tym co zobaczyli, Laura nie mog?a przesta? p?aka?. Maddock le?a? przed drzwiami bez g?owy i na drzwiach jego krwi? by?o napisane : "?mier? jest moim rzemios?em". Ramzes pochowa? syna w ogr?dku. Ramzes nigdy nie odnalaz? sprawcy lecz pragn?? jego ?mierci. Chcia? si? zem?ci?.
5.
screenshot20100457120.png

2 dni po ?mierci Maddocka, ramzes wstawi? kraty w miejsce drzwi i poszed? z ?on? na "polowanie". Lecz z tego "polowania" nigdy nie wr?ci?. Nikt si? nigdy nie dowiedzia? co si? sta?o naprawd? na tym "polowaniu". Jedni twierdzili ?e Ramzes z Laur? pope?nili samob?jstwo a inni ?e zostali przez kogo? zamordowani. Lecz tego si? nigdy nikt nie dowie bo mam to w g??wce, i nikomu nie powiem :P :):)^^
6.
screenshot20100457155.png

Wiem ?e te kraty by?y tam ca?y czas ale ju? nie mia?em czasu zmienia? screen?w :P Mam nadzieje ?e podoba?a wam si? moja kr?tka historyjka i mapka ;) Pozdrawiam!

#Poprawiam linki do zdj?? // Blackq

Odp: Historia Ramzesa :)

1ss co tam robi siekiera pierwsze widze siekiere wbita w trawe.
2ss kolumny na dachu???Po co rybakowi to cos na zbroje?
3ss po?ozenie 1 kamyka na tym wodospadzie nierealistyczne zeby tak sobie wisia?.
4ss ta pajeczyna nie pasuje wogole i te kosci.
5ss ta pajeczyna na prawo nie pasuje.

I jeszcze cos co do tego opisu "W tym celu jechali ??dk? do lasu." Jak mozna jechac ?odka do lasu?
Moja ocena 1/10

Nie jest ?le, ale prosze: Nie pisz ju? wi?cej :ops:
Trroche wi?cej detali mog?e? da?.
Ale jak na rybaka to mia? do?? du?y ten dom ;p

Katapultami na dachu broni? si? przed wrogami. Du?o os?b pragne?o jego ?mierci. W tych czasach du?o ludzi chcia?o mie? w?asn? wysp?.
Hahah.... biedny nie by? napewno :D

Prace s? ca?kiem denne, nudne, ma?o szczeg???w, detali, nic si? nie trzyma.
2/10

1ss co tam robi siekiera pierwsze widze siekiere wbita w trawe.

gdzie ty tam widzisz siekiere? prosze powiedz mi bo ja co? nie widze ale zgadzam sie z toba w 100% a nawet 100,01%

Kod:
Najcz??ciej polowali na nied?wiedzie. W tym celu jechali ??dk? do lasu.
Jechali Jechali no w ko?cu Dop?yneli!

Wszystkie mapy mo?e z pomys?em lecz kijowo wykonane....
Twoje prace nie s? z?e ale du?o tam brakuje.
Ro?linno?? denna, "Most na dachu" "Kolumnty na dachu" "

nie rozumiem celu tego miejsca...
narobi?e? sie ogromnej haty,"bardzo biednego"turka do kt?rej nawet nie da sie wejs?.niee
Je?li "pojechali na polowanie" to raczej ??dka sama nie wr?ci?a... chyba ?e jestem nie kumaty.

Haha ... Fajna historia :) normalnie si? wzruszy?em ;(;(;(

kilka up ^^ sikierka jest w ,,zagrodzie :D"

Dobra mapa - brzydka ;d

ma?o detali , czytaj poradniki , i hmm .... paleta raw :D
Nie poddawaj si? , ?adnie ci to wychodzi i podsune?e? mi pewnien pomys? , te? zrobie se mape z historyjk? , THX :D
Ocena 4/10 za historie :D !!

Status
Zamknięty.
Do góry