• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Historia ?wiata w 10 minut

Status
Zamknięty.

GM_Szulcyk

Active User
Maj 13, 2008
Liczba reakcji
7
Szperaj?c troche w youtubie zauwa?y?em pewien filmik kt?ry mnie bardzo zaciekawi? czyt. Historia ?wiata w 10 minut

Pomy?la?em, ?e zobacze jakie? wojny dowiem si? kilku ciekawostek...
No c?? zdziwi?em si?.

Uwaga!!!

Filmik mo?e zawiera? tre?ci niepoprawne politycznie!

Trzeba otworzy? oczy.
Rz?d nas rucha jak chce (przepraszam za u?ycie tego s?owa, ale taka jest prawda)

Zaraz po ?mierci Leszka, wyprzedane zosta? zagranicznym koncernom paliwowym polskie z?o?a gazu ?upkowego (ok. 3bilion?w m sze??.) Te z?o?a da?y by nam niezale?no?? na pare dziesi?t lat. I czemu ***** ANI S?OWA W MEDIACH O TYM ?! Prawda jest taka ?e przez nasz d?ug, musieli?my odda? te z?o?a, Lechu nie chcia?... To takie typowe.

(cytat jednej z os?b na youtubie)

http://demotywatory.pl/3039487/Czlowieku

Prosze o komentowanie tego oraz wstawianie ocen!
Niech ludzie si? o tym dowiedz?!

Opublikowa?em to na demotywatorach.
Prosze o wstawianie mocne.
Nie chce mie? g?ownej, aby mie? g?own?.
Chce aby ludzie dowiedzieli si? o tym!!!

Odp: Historia ?wiata w 10 minut

Czyli sprzedaj? gaz ?upkowy + podwy?szony VAT. Og?lnie wiem, ?e w polsce jest total burdel w polityce. Media milcz?. Lecz taki ju? ?wiat. Gdyby wszyscy wiedzieli o tych ?upkach, wszczeli by bunt wobec VATu. Osobi?cie co? w wydarzeniach kiedy? o tym s?ysza?em. Polska i tak nie umie tego przetwarza?, a ameryce tego brakuje.

Odp: Historia ?wiata w 10 minut

Czyli sprzedaj? gaz ?upkowy + podwy?szony VAT. Og?lnie wiem, ?e w polsce jest total burdel w polityce. Media milcz?. Lecz taki ju? ?wiat. Gdyby wszyscy wiedzieli o tych ?upkach, wszczeli by bunt wobec VATu. Osobi?cie co? w wydarzeniach kiedy? o tym s?ysza?em. Polska i tak nie umie tego przetwarza?, a ameryce tego brakuje.

Znowu co? o czym? innym gadasz.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry