-Tibia 8.10 HIT furiousot.sytes.net HIT Start 7 Stycznia 15:00!!!

Status
Zamknięty.

Pekor

User
Lipiec 12, 2011
Liczba reakcji
0
Mixing OTS - Evolution MAP
Nowy OTS 8.1 Startuje 30 Stycznia (Poniedzia?ek)
Sprz?t:
16 gb ram
Net 25mb/s
Wiecej Info Na Forum !
Forum:www.mixingots.bnx.pl
IP:mixing.sytes.net

Odp: HIT furiousot.sytes.net HIT Start 7 Stycznia 15:00!!!

Co najwa?niejsze opis serwera jest bardzo szczeg??owy, bardzo zach?ca to graczy do grania na nim a w szczeg?lno?ci mnie! :D. Screen?w mog?oby by? troszk? wi?cej ale jest ok.

Wbijajcie kto mo?e na serwa oro gwarantowane! :D

Pzdr.

Ostatnia edycja:

Refresh...

refresh....

O matko !! Mapa przera?a jak i inne te pierdo?y co wprowadzi?e? m.in te zjebane nowe czary by? wymy?lil normalne nazwy oraz nowe potwory Kapusta, Zboczeniec niewiem po co takie nazwy wymysla?. Mnie one wcale nie ?miesz? tylko p?aka? si? chc?. A pozatym stronka Ci niedzia?a i na clienta 8.1 wbije Ci z 10 os?b na 8.60 by wbi?o 30 bo wi?cej nie da si? wycisna? z tego orsha 999x exp.

Hmmm, Ots upad? po 3 dniach??Ciekawe dlaczego...
Tak jak pan Up..Nie op?aca si? ju? stawia? takich ots?w pod ten protok?? tibi...Wiem to z swojego do?wiadczenia...

Co do tych komend na itemy.??Czemu nie zrobi?e? na te itemy quest?w z bossami, ludzie mieli by co robi? przez te chwile a tak co?? wszystko komendami zast?pione..Dla mnie to bezsensu niestety.

Pozdrawiam Maly Bodzio

30 stycznia startuje nowy ots!!! jest na lepszym sprz?cie wi?c b?dzie d?ugo sta?.... IP:mixing.sytes.net forum www.mixingots.bnx.pl

30 stycznia startuje nowy ots!!! 0 lagow jest na lepszym sprz?cie wi?c b?dzie d?ugo sta?.... IP:mixing.sytes.net forum www.mixingots.bnx.pl.... Nowy ots jest o wiele lepszy od tego bedzie tam ponad 20 nowych expowisk,duzo questow,boss?w,najazd?w ,house landy totalnie przerobiona mapa evo!!!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry