-Tibia 7.60 HIT Real Map 7.6

Status
Zamknięty.

GM Kamo

Advanced User
Luty 12, 2009
Liczba reakcji
6
Witam!!!
Chcialbym zaprosic wszystkich na serwer jakim jest Exoria. jest to serwer z oldschoolowa real mapa 7.6, czarami questami potworami itd. Wszystko tak jak za czasow tibii 7.6. Serwer stoi od paru dni, i nie mam zamiarow robic resetow, deletow.

online 24/7
IP: exoria.zapto.org
ACC: http://exoria.zapto.org/
TIBIA: 7.6
EXP STAGES:
1-20 x100
21-40 x80
41-60 x60
61-90 x50
91-100 x30
101+ x10
Skills: 30x
Magic: 10x
Loot: 4x
Exp strata po deadzie: 4%
Spells: takie same jak w tibii 7.4
dmg dla palladynow/knightow sa troszke wyzsze.
3 kille = Red Skull
7 killi = 7 dni bana

ZAPRASZAM DO GRY!

Odp: HIT Real Map 7.6

Serwer SUPERR gram na nim tylko jedno pytanie Gm jaki masz nick ?

Administrator - trudno nie zgadnac :P

ots zjebany nei dzie kupowac runek za pomoca buy sd , buy 2 hp itp. ^^

za pomoca czego? wiesz, za zwyczaj robi sie runki recznie ew. idzie sie do Shipmusa (NPC na wschod od depo[Thais]) i kupuje sie. jak to chyba nie musze wspominac...
hi, buy sudden death rune, yes,
buy ultimate healing rune,yes,
buy mana/life fluid, yes itd.

P.S. za czasow tibii 7.6 nie bylo czegos takiego jak "mana potion" "health potion" tlyko byly fluidy(mana fluid).

Jak ktos gra to mozecie pisac swoje NICKI tutaj.

Ostatnia edycja:

To nie lepiej zrobic buy sd, uh, lf, mf, explo, gfb itd.?

@@ jest bug moonlight roda da sie kupic za 100 gp a dragonbreath za 1k ^^

ooops... Juz poprawiam.
Dodane zostalo forum i donation (serwery nie rosna na drzewach, a ja nie sram kasa)
:rotfl:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Zal Mi Takich Jak ty mowia ze zrobia robisz qesty juz od kad ten ots stoi ani dhq To jest cso co na 7.6 musi byc a tego niema uhy daja 300 hp dla 100 ek'a

1. Jak Sie Stawia Ots to sie go dopracowywuje
2.a jak nie umiesz to podaj mi link z kad sciagnoles ta mapke i za 2 tyg podam ci ip ots'a i porownaszghdzie wiecdej ludzi gra gdzie lepsza atmosfera bo tacy co sie nie znaja to niech nie stawiaja ots'a hehe ...

bo twoj serv to jest to co sciagnoles i wrzuciles nioe patrzyles czy cos dziala czy nie na pale jebles i sie podniecasz

Artnas Here POzdro

Ostatnia edycja:

mi si? bardzo podoba ten server.
a je?li jest co? nie dopracowane to na 100% gm co? z tym zrobi ;)

zrobil bym to juz dawno, tylko ze komputer na ktorym mam juz mape po updacie (PZ na darashii, pare questow poprawionych, domki na port hope/darashii/ankrahmn itd) niestety zepsul sam sobie zasilacz i czekam az dojdzie paczka z nowym... a jak wiadomo jest zima 100lecia i kurierom sie nie spieszy...:curse:

bo twoj serv to jest to co sciagnoles i wrzuciles nioe patrzyles czy cos dziala czy nie na pale jebles i sie podniecasz
Artnas Here POzdro

rada na przyszlosc - nie oceniaj ludzi po pozorach :( to ze wiekszosc z marginesu tego forum preferuje sciagac silniki/serwery ktore sa tak skonfigurowane ze wystarczy je tylko odpalic z jakas dupna mapa i expem x98999599999999 (bo takie najlatwiej stworzyc i malo kto wie ze robi je tylko po to zeby nabic posty i stac sie "slawnym", bo kto udostepnial by swoje prace za darmo? np. mazurek by kakashiPL, czy jakies tam illusiony czy cafe otsy) to nie znaczy ze ja zrobilem to samo. serwer odpalilem ze wzgledu na kilku przyjaciol ktorzy bardzo chcieli pograc, i jakos tak sie zlozylo ze gra dosc osob ze szkoda by zeby stracily czas spedzony na nabijaniu lvli. oczywiscie to nie znaczy ze nie naprawie tych bledow, ale czesc z nich pojawia sie dopiero po czasie, gdy gracze sami je znajduja, na przyklad: nigdy bym nie pomyslal ze gdzies gleboko, gleboko w tombach bedzie niedzialajacy teleport. Staralem sie najpierw naprawic bugi ktore byly widoczne golym okiem odrazu po wlogowaniu. No niestety tak jak juz wspomnialem komputer odmawia mi posluszenstwa i jestem zmuszony poczekac niz robic wszystko od poczatku na 3 komputerze... ;)

O kurcz? server zosta? opanowany przez szwed?w ;SS
Prosz? wszystkich Polak?w o pomoc :D
nie czeka? tylko wbija? ,serio warto i to bardzo!

GM Kamo Jeste? CooL Kole? Ale Wiesz co zr?b przer?b troszke mapke i powi?ksz expa do 999x - Jak By? Da? GM'a To Bym Ci Pom?g? z tymi hackerami :D :p:p:p -

Temu panu podziekujemy...:S

Fajnie :D dam ci za??cznik kakashi!!!!!!!!!!

Attachments

• imagesCA0QIP03.jpg
    imagesCA0QIP03.jpg
    3,5 KB · Wyś: 0

Mo?e zrobimy jak?? "Gildie" :D:D?
Je?li kto? jest ch?tny to niech napisz? w temacie ,wystarczy poda? nick w tibi :PP

PS: trzeba Szwedzik?w rozdmucha? :D:D

Pisz kokko nick w grze :P mo?emy za?o?y? gildie ; o:D

OTS chyba pad?. Pr?bowa?em wej?? na acc makera lecz nie dzia?a

Polecam....fajny ots na zbicie czasu
ZaPrAsZaM :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry