- Liczba reakcji
- 6
Witam!!!
Chcialbym zaprosic wszystkich na serwer jakim jest Exoria. jest to serwer z oldschoolowa real mapa 7.6, czarami questami potworami itd. Wszystko tak jak za czasow tibii 7.6. Serwer stoi od paru dni, i nie mam zamiarow robic resetow, deletow.
online 24/7
IP: exoria.zapto.org
ACC: http://exoria.zapto.org/
TIBIA: 7.6
EXP STAGES:
1-20 x100
21-40 x80
41-60 x60
61-90 x50
91-100 x30
101+ x10
Skills: 30x
Magic: 10x
Loot: 4x
Exp strata po deadzie: 4%
Spells: takie same jak w tibii 7.4
dmg dla palladynow/knightow sa troszke wyzsze.
3 kille = Red Skull
7 killi = 7 dni bana
ZAPRASZAM DO GRY!
Chcialbym zaprosic wszystkich na serwer jakim jest Exoria. jest to serwer z oldschoolowa real mapa 7.6, czarami questami potworami itd. Wszystko tak jak za czasow tibii 7.6. Serwer stoi od paru dni, i nie mam zamiarow robic resetow, deletow.
online 24/7
IP: exoria.zapto.org
ACC: http://exoria.zapto.org/
TIBIA: 7.6
EXP STAGES:
1-20 x100
21-40 x80
41-60 x60
61-90 x50
91-100 x30
101+ x10
Skills: 30x
Magic: 10x
Loot: 4x
Exp strata po deadzie: 4%
Spells: takie same jak w tibii 7.4
dmg dla palladynow/knightow sa troszke wyzsze.
3 kille = Red Skull
7 killi = 7 dni bana
ZAPRASZAM DO GRY!

to ze wiekszosc z marginesu tego forum preferuje sciagac silniki/serwery ktore sa tak skonfigurowane ze wystarczy je tylko odpalic z jakas dupna mapa i expem x98999599999999 (bo takie najlatwiej stworzyc i malo kto wie ze robi je tylko po to zeby nabic posty i stac sie "slawnym", bo kto udostepnial by swoje prace za darmo? np. mazurek by kakashiPL, czy jakies tam illusiony czy cafe otsy) to nie znaczy ze ja zrobilem to samo. serwer odpalilem ze wzgledu na kilku przyjaciol ktorzy bardzo chcieli pograc, i jakos tak sie zlozylo ze gra dosc osob ze szkoda by zeby stracily czas spedzony na nabijaniu lvli. oczywiscie to nie znaczy ze nie naprawie tych bledow, ale czesc z nich pojawia sie dopiero po czasie, gdy gracze sami je znajduja, na przyklad: nigdy bym nie pomyslal ze gdzies gleboko, gleboko w tombach bedzie niedzialajacy teleport. Staralem sie najpierw naprawic bugi ktore byly widoczne golym okiem odrazu po wlogowaniu. No niestety tak jak juz wspomnialem komputer odmawia mi posluszenstwa i jestem zmuszony poczekac niz robic wszystko od poczatku na 3 komputerze...