• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

HIt ! VipOts 7,6

Status
Zamknięty.

Nivek

Advanced User
Liczba reakcji
41
Zat?skni?em za VipOtsem , wi?c wstawiam silnik , pewien kolega wstawi? z rzadkim pokemon Ots to czemu ja nie mog? vipota ?
Co zawiera :
-acc manager 1/1
- potwory typu - Koyak boss , Koyak Super Boss , Vipek , Oko i inni .
- czary love , reszty brak b?d? nie dzia?aj?
- skrypt na parchment [ jest par? b??d?w ,m po u?yciu nie ko?czy si? ]
- itemki jak na dawnym VipOtsie ; wszystkie
- questy jak na dawnym VipOtsie;
- Lamus Island , Noob land i reszta ;)
Ots bardzo poszukiwany , wi?c oddam go wam za darmo i licz? na dobre s?owa ;) Odrazu m?wi? , ?e jest niedoko?czony , jest to silnik XMl to chyba ka?dy wie jak sobie da? GM i zrobi? posta?;)
Screeny :)
npcw.png

loll2.png

Link :

Skan :

Odp: HIt ! VipOts 7,6 [niedoko?czony ]

Odp: HIt ! VipOts 7,6 [niedoko?czony ]

Reupload:

Skan:

donwloadsafe2.png

Odp: HIt ! VipOts 7,6

Dzi?ki ziom, pojutrze zabior? si? za edycj?.

@Nivek uploadnisz moze map edytora pod tego silnika bo mam zamiar przerobic ;)

@Slayer Wujek Google.pl Naprawde nie boli.

Co Do mapy Bardzo mi si? Podoba :> Wida? ?e si? Postara?e?.

@Aratos ale ja nie umiem dodac nowe moby do mam edytora

zory za off top

?adny silniczek,wida? ,?e si? postara?e? z mapk? i nowymi potworami. 8/10

bym prosil jeszcze o map edytor z tymi monsterami i bedzie git

Silnik i mapka spoko 8/10,ale osobi?cie mi si? nie przyda :p

Map Ediotra mi potrzeba wystaw go... bo zeby mi potworki nie znikne?y.

Wiele os?b prosi o Map edytor z potworkami , udost?pni? wam sw?j , jest w nim wiele mob?w typu moras de greg , penigas , no i te z vipota ;d a ?e nie chce mi si? bawi? wygl?dami to wszystkie maj? wygl?d nied?wiedzia ale mo?na si? po?apa? . Wiem ?e to piku? , ale niekt?rzy tego nie potrafi? , wrzucam z my?l? o nich .

Ma?a instrukcja , jak masz map edytor pod tibi? 7,6 to wrzu? moje creatures.xml do folderu i uruchom map edytor , powinno dzia?a?

Link :
Skan

@ps
prosz? moderatora ?eby dorzuci? sw?j skan pod spodem

Ots jest nawet spoko.Du?o expowisk oraz fajne potworki.
I wrzuc map edytora...

Wiele os?b prosi o Map edytor z potworkami , udost?pni? wam sw?j , jest w nim wiele mob?w typu moras de greg , penigas , no i te z vipota ;d a ?e nie chce mi si? bawi? wygl?dami to wszystkie maj? wygl?d nied?wiedzia ale mo?na si? po?apa? . Wiem ?e to piku? , ale niekt?rzy tego nie potrafi? , wrzucam z my?l? o nich .
Ma?a instrukcja , jak masz map edytor pod tibi? 7,6 to wrzu? moje creatures.xml do folderu i uruchom map edytor , powinno dzia?a?
Link :
Skan
@ps
prosz? moderatora ?eby dorzuci? sw?j skan pod spodem

@g?ra ,
map edytor juz jest jakby? nie zauwa?y? , prosz? moderator?w o usuni?cia doubleposta ;/ pobierz creatures.xml i wpakuj do map edytora i tyle ;| a nie nabijasz posty

mape moze przeoriles bo nie patrzylem ale te potwory byly juz z 2 lata temu gralem miekys na takim otssie jak pamietam cyclop [oko] daje cc a klapki krolika sa najlepsze na servie z all botow

co do potwora Oko - pierwszy wymy?li? go koyak , na podstawie jego serva robi?em i mapk? i potworki , tw?j post powinien zosta? ukarany warnem , jako ma?owarto?ciowy ;

Zapraszam do oceniania i pobierania ;)

?adny silniczek,wida? ,?e si? postara?e? z mapk? i nowymi potworami. 8/10

haha on tej mapki i potwork?w nie robi? ten silnik jest skradziony przez gostka i zosta? sprzedany Nivek,ten silnik by? m?j ale da?em go?ciowi do hostowania i ukrad?a mi i sprzeda? innym,ale i tak to jest podr?bka vipota t? mape edytowa?em ale co? nie wysz?o.

Temat s?u?y do wypowiedzenia si? na temat silnika a nie m?wienie kogo jest ten silnik, je?eli s?dzisz ?e silnik jest tw?j i nie powinien zosta? udost?pniony bez twojej zgody, napisz za?alenie.

@topic
Jak dla mnie kolejna tandeta, nie wiem dlaczego ale silniki 7.6 ja dla mnie to nie to... mapa wydaje si? jaka? kwadratowa, nie wiem ale jak dla mnie mapa jest do?? kiepska, co do silnika nie wypowiem si? gdy? nawet go nie ?ci?gn??em.

te ss s? takie kwadratowe i si? wydaje ?e tak mapa wygl?da.Mi chodzi o to ?eby nie m?wi? ?e on robi? t? map? i potwory.

Status
Zamknięty.
Do góry