-Inne HoDBO-History of Dragon Ball Online.

Status
Zamknięty.
Odp: HoDBO-History of Dragon Ball Online.

Spoko zaraz wbije na ten serwer.

~~REFRESH~~
:DD , Zapraszam Na otsa ...

Osobi?cie servera nie polecam. Server jest prowadzony przez dzieciaka. Wydaje mi si? ?e ?rednia wieku nie przekracza 15-stu lat. Otrzyma?em bana, napisa?em odwo?anie, kt?rego szanowny pan administrator nie raczy? nawet przeczyta?. Co lepsze bana otrzyma?em za nic... Warto doda? jeszcze jedno: server stoi na silniku na kt?rym bez paca praktycznie nie pograsz. Nawet na ziemi (facc), s? respy kt?re posiadaj? bramke "Musisz mie? pacc ?eby przekroczy? te drzwi". Nie zamierzasz kupi? paca nie graj. Tyle ode mnie.
Pozdrowienia czyt. Feon Arth

Nie ma sensu i w szczytowym momencie dnia gra 10os?b ...
i panuje zasada P?a? jak nie to nie masz co szuka?;)

Prosz? nie s?ucha? go?cia o nicku "Feon Arth" Dosta? bana za zbugowanie serwera i wykorzystywa? bug do expa na kt?rym wbi? wysoki level a nast?pnie prosi? mnie ,?eby da? mu pacca za darmo ,a wr?cz wymusza? ?e jak nie to b?dzie bi? wszystkich ludzi kt?rych na potka na drodze. Jest to zwyczajne dziecko kt?re nie potrafi radzi? sobie na mainie.
Pozdrawiam i bardzo prosz? o administracje usuni?cie tych dw?ch postow nademn?.

@mors4444 Teraz jest godzina 7:39 i gra 14 os?b. Wi?c nie k?am cz?owieku ,?e gra po 10 os?b bo w dzie? gra po 40+

Katio, nie u?y?em ?adnego buga, poprostu kupi?em od kolesia brolly legi jak sprzedawa?. Nie m?w ?e nie radz? sobie na mainie gdy? mia?em najwiekszy lvl na serverze zanim dosta?em bana "za nic". Kolesiowi kt?ry mnie wyprzedzi? zaj??o mu to oko?o tygodnia. R?wnie dobrze mog?em expi? bez tego itemu. Katio nawet nie potrafi usun?? b??du: brakowa?o ticket?w w areoplanie, a on postawi? teleport zamiast zrobi? porz?dek z areoplanem, to by? tylko przyk?ad. Bug?w jest naprawd? du?o wi?cej.
@Katio, ja nic nie m?wi?em na temat zabijania ludzi gdy nie otrzymam pacc, ogar plx.

Ostatnia edycja:

btw. Wyzywasz mnie od dzieciak?w a jak dosta?e? bana to za?o?y?e? now? posta? i pozwole sobie zacytowa? napisa?e?
KATIO to kutas
To ja nie wiem kto tutaj jest wi?kszym dzieckiem.

Co do Aeroplanu nie mog?em tego naprawi? gdy? przy kompilacji u?ywany by? inny silnik i gdyby?my tych bug?w kt?re by?y nie naprawili to serwer nie mia?by przysz?o?ci. Za kilka dni a dok?adnie 1 czerwca b?dzie update w kt?rym powinni?my to naprawi?.

Pozdrawiam ci? ;)

Dobra ziomu? odpuszcz? pierwszy. Nie zamierzam wdawa? si? z Tob? w k??tni? na tym forum. Co do twojego "cytowania" nie mam poj?cia o co Tobie chodzi, ale mo?na powiedzie? ?e zgadzam si? w 100%, gdy? nawet nie da?e? mi jak i Kaktusowi, szansy wyt?umaczenia si?. Bywaj Katio, wi?cej tu nie napisze.

Refresh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Refresh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Refresh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Refresh !!!!!!!!!!!!

Refresh !!!!!!!!!!!!!

Refresh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Refresh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Refresh!! ! ! ! ! ! ! ! !

Refresh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Refresh !!!!!!!!!!!

Refresh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Refreshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Status
Zamknięty.
Back
Do góry