Witam Serdecznie, pisz? temat gdy? potrzebowa?bym ekipy lub osoby kt?rej nie sta? na serwer lub boi si? wy?o?y? na serwer dedykowany. Mam do zaoferowania maszyn? o parametrach: Redirection (Widocznych w phpsysinfo)
Og?lnie obci??enie maszyny:
Po??czenia:
Obci??enie:
Zu?ycie pami?ci:
Ilo?? zapyta? do bazy:
Czyli tak co oferuj?:
* Na serwerze jest dost?pnej oko?o 3gb pami?ci ram+swap 6GB roz?o?ony na 2x hdd
Je?eli braknie zawsze mo?na co? ubi? 
* Dost?p do ssh/sftp w chrootowanym ?rodowisku
* Bezpiecze?stwo serwera
* Pomoc techniczn? via telefon,gadu-gadu,skype,ventrilo
Czego oczekuj?:
* Chcia?bym ?eby osoba kt?ra chcia?aby rozpocz?? wsp??prac? by?a odpowiedzialna, uczciwa, pomys?owa i umiej?ca rozwi?zywa? problemy.
* Projektu kt?ry wydawa?by si? przysz?o?ciowy jaka? w?asna mapka (nie interesuje mnie ?adna real map)
* Mi?ej atmosfery
Chcia?bym, ?eby kto? kto jest zainteresowany, odpisa? w temacie wraz z jak?? prezentacja, jak to widzi. Zamie?ci? screenshoty, powiedzia? jaki exp rate go interesuje. Je?eli mnie co? zainteresuje, nawi??? kontakt via priv message. I napisz? w temacie, ?e ju? nie wa?ny.
Tyle, Pozdrawiam.
Og?lnie obci??enie maszyny:
Po??czenia:
Obci??enie:
Zu?ycie pami?ci:
Ilo?? zapyta? do bazy:
Czyli tak co oferuj?:
* Na serwerze jest dost?pnej oko?o 3gb pami?ci ram+swap 6GB roz?o?ony na 2x hdd
Kod:
root@serv.dulin.pl : ~ # free -m
total used free shared buffers cached
Mem: 7990 7930 60 0 204 2801
-/+ buffers/cache: 4923 3066
Swap: 5999 41 5958
root@serv.dulin.pl : ~ #

* Dost?p do ssh/sftp w chrootowanym ?rodowisku
* Bezpiecze?stwo serwera
* Pomoc techniczn? via telefon,gadu-gadu,skype,ventrilo
Czego oczekuj?:
* Chcia?bym ?eby osoba kt?ra chcia?aby rozpocz?? wsp??prac? by?a odpowiedzialna, uczciwa, pomys?owa i umiej?ca rozwi?zywa? problemy.
* Projektu kt?ry wydawa?by si? przysz?o?ciowy jaka? w?asna mapka (nie interesuje mnie ?adna real map)
* Mi?ej atmosfery
Chcia?bym, ?eby kto? kto jest zainteresowany, odpisa? w temacie wraz z jak?? prezentacja, jak to widzi. Zamie?ci? screenshoty, powiedzia? jaki exp rate go interesuje. Je?eli mnie co? zainteresuje, nawi??? kontakt via priv message. I napisz? w temacie, ?e ju? nie wa?ny.
Tyle, Pozdrawiam.
nie klikne?em w link
Sapiesz a si? nie znasz o! ;D