Hosting

Status
Zamknięty.
Odp: Hosting

Nie, raczej nie istnieje jak na moje oko. Trzeba samemu wykupi? serwer dedykowany, najta?sze s? za 80 z? na kimsufi.pl

Czyli co kupie ten serwer za 80z? i co mam zrobi? aby m?j tam wsadzi? i go w??czy??

Kupujesz serwer dedykowany, najprawdopodobniej na stronie przez kt?r? zamawiasz takowy serwer jest co? takiego jak pomoc. Tam powinno by? wszystko opisane. Jednak je?li niema to Ci wyt?umacz?.

Pliki wysy?asz poprzez klienta FTP, ??czysz si? poprzez pulpit zdalny, instalujesz wszystko, odpalasz silnik i wszystko chodzi. Gdy masz Linuxa wymagana jest jeszcze drobna przer?bka silnika. (chyba tylko TFS)
Wi?c lepiej jest wyda? o 100 z? wi?cej i mie? Windowsa.

Pozdrawiam,
DRE

P.S je?li co? jest ?le napisane, to przepraszam, nie mia?em styczno?ci jeszcze z serwerem, wi?c nie wiem jak to dok?adnie dzia?a.

Witam !!
Postaram ci powiedzie? na czym to dzia?a :D

Kupujesz sobie serwer dedykowany ze strony naprzyk?ad OVH - Lepiej ni? w domu! - OVH
Oczywi?cie nie masz tej skrzynki w domu tylko ona stoi tam u nich.
Je?eli chcesz sw?j serwer (z tibii) wrzuci? tam na tego kompa to ??czysz sie przez Pulpit Zdalny znajduje si? on w Start , Programy , Akcesoria , Pod?anczanie pulpitu zdalnego.

Teraz podam ci tutaj przyk?ad standardowego serwera dedykowanego na kt?rym mog?o by gra? oko?o 30 ludzi.

Tutaj masz podane za ile by? ten server dosta? :

Serwer dedykowany
* Dzier?awa serwera Kimsufi Large Standard 08 Revolution - 3 m-ce 239.97 1 239.97
* Koszty uruchomienia serwera 50.00 1 50.00
* Przepustowo?? w opcji Burstable 0.00 1 0.00
* System operacyjny Ubuntu 8.04 Desktop - wersja polska 0.00 1 0.00

Razem netto 289.97PLN
VAT ( 22 % ) 63.79PLN
Razem brutto 353.76PLN

Tutaj jaki by? mia? sprz?cik :

Procesor : Intel Celeron 1,20Ghz
Ramy : 1Gb
Dysk twardy : 250GB
Internet : 100MB
Adres IP : Sta?y (dodatkowy adres IP 4 PLN netto /IP /Miesi?c
(4.88PLN Brutto))

Co do internetu si? nie pomyli?em jest naprawde 100MB.

My?le ?e pomog?em !

Czego tylko 30 slot?w?
Skoro 100mb to powinno by? wi?cej.

Aha ok. Temat do zamkni?cia.

/zamykam wi?c.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry