-Tibia 8.60 Hurdia.eu - fun serwer z domieszk? RPG!

Hurdia.eu - fun serwer z domieszk? RPG!

• Tak, oczywi?cie!

Votes: 0 0,0%
  • Zale?y, na pewno sprawdz?!

• Nie.

• Tak, oczywi?cie!

• Nie.

• Tak, oczywi?cie!

• Nie.

• Tak, oczywi?cie!

• Nie.

• Tak, oczywi?cie!

• a:3:{i:4017;a:5:{s:12:"polloptionid";i:4017;s:6:"nodeid";s:7:"2443685";s:5:"title";s:16:"Tak, oczywi

• a:3:{i:4899;a:5:{s:12:"polloptionid";i:4899;s:6:"nodeid";s:7:"2443685";s:5:"title";s:16:"Tak, oczywi

• a:3:{i:4899;a:5:{s:12:"polloptionid";i:4899;s:6:"nodeid";s:7:"2443685";s:5:"title";s:16:"Tak, oczywi

• a:1:{i:6715;a:5:{s:12:"polloptionid";i:6715;s:6:"nodeid";s:7:"2443685";s:5:"title";s:1072:"a:3:{i:40

• a:1:{i:8928;a:5:{s:12:"polloptionid";i:8928;s:6:"nodeid";s:7:"2443685";s:5:"title";s:1072:"a:3:{i:48

• a:1:{i:11376;a:5:{s:12:"polloptionid";i:11376;s:6:"nodeid";s:7:"2443685";s:5:"title";s:1373:"a:1:{i:

• a:1:{i:14538;a:5:{s:12:"polloptionid";i:14538;s:6:"nodeid";s:7:"2443685";s:5:"title";s:1373:"a:1:{i:

• Total voters
    38
Status
Zamknięty.
Odp: Hurdia.eu - fun serwer z domieszk? RPG!

#BUMP
Wci?? pracujemy nad questami, do dru?yny do??czyli dwaj maperzy. Ju? niebawem ruszamy z beta testami!
desert_dungeon.png

Wida? ze si? staracie - mam nadzieje ze wam to wypali;)
Tylko szkoda ze admin taki dziwny jest...

Ohh b?dzie konkurencja :D

Informuj?, i? oficjalnie przyst?pi?em do ekipy serwera Hurdia.eu, jako "mapper". Par? lat temu pracowa?em z adminem oraz pomys?odawc? serwera i wiem, ?e ma On pozytywne i profesjonalne podej?cie do spraw serwer?w OT. Obecnie b?dziemy wsp?lnie pracowa? nad rozwojem mapy i serwera, wi?c nowo?ci b?dzie wiele. ;)
Polecam serwer osobom, kt?re szukaj? prawdziwych przyg?d i alternatywy od serwer?w RL MAP itd.

Pozdrawiam!

Wci?? pracujemy nad serwerem!
Aktualnie dodajemy Survival Areny:
arenas.png

Je?li chodzi o questy na tym otsie zapowiadaj? si? bardzo ciekawie. Z tego co si? wczoraj dowiedzia?em b?d? dobrze rozbudowane i przemy?lane. Nie wiem jak balansem ale my?l? ?e dzi? lub jutro napisze o tym opinie. Atmosfera jest bardzo fajna. Widz?c jego wymow? o projekcie mog? stwierdzi? ?e wie co robi,a robi to dobrze. Wi?kszo?? quest?w b?dzie robionych na podstawie RPG co mnie bardzo cieszy. Obiecuje wam i? nie b?dziecie si? na tym OT nudzi?. Oficjalnie jak kolega informuje i? przystalem do projektu jaki mapper. Wi?cej o projekcie napisze pewnie jutro jak dowiem si? ciekawych rzeczy.
Pozdrawiam Fluos

Wida? ze si? staracie - mam nadzieje ze wam to wypali;)
Tylko szkoda ze admin taki dziwny jest...

Ohh b?dzie konkurencja :D

Odezwa?a si? osoba kt?ra posiada server na kt?rym jest zaledwie 22 konta. Masz tu najwi?cej do gadania.
nie rozumiem Ci? drogi u?ytkowniku. Brak jakichkolwiek argument?w i d?ugo?? twojej wypowiedzi pozwala mi wnioskowa? ze jeste? t?py. Je?eli by? m?g? wyja?nij czemu ten OT nie jest konkurencja dla innych. Najpierw zr?b co? po??danego ze swoim serverem a nie smigaj po innych i krytykuj bezpodstawnie. Dzi?kuj? i dobranoc.

#Topic
Dzi? wrzuc? wam moja opinie na temat balansu.

autor tematu wie o co chodzi Ciebie to niestety nie dotyczy

autor tematu wie o co chodzi Ciebie to niestety nie dotyczy
Tuchol nie pogr??aj si? ju? d?u?ej. Ju? mi wystarczaj?co podpad?e?. Oczywi?cie nie zamierzam zostawi? tego bez ?adnych posuni?? z mojej strony. Dodatkowo gro?by i ten flame... Szkoda mi tylko takich ludzi jak ty, serwer i tak i tak Ci nie wypali, gdyby si? jednak okaza?o inaczej, b?d? zawsze przy tobie :*

Nie to ?e si? czepiam , sam robi? o wiele wi?ksze b??dy ale ale wooooda :D
4OxMyrM.png

Serwer wydaje si? fajny , tylko mnie te mixy evoErpgI za bardzo nie jaraj? jak gra? to na 1 gatunku ale wejd? zobacz? i mo?e zostan? chocia? odwyk od grania w tibie ju? 2 miesi?ce trwa ^^

Nie wiem jaki mapper te miasto robi?. Nie b?d? komentowa?, w?adze nad miastem przejmuje ja wiec czekajcie na co?mega fajnego!

boomber czekam z niecierpliwo?ci? na start

---------- Tre?? dodana o 16:37 ----------

jejku je?li dzi?ki Tobie wr?c? czasy z przed 5 lat to dasz mi cz?owiek od?y? :D szkoda ?e na prawde nic o mnie nie wiesz :* co do flareni b?d? zadowolony jak wbije 10 osob :) nie robie serwa dla kasy

Cze??!
Nadal pracuje nad miastem, mam nadzieje ze wam si? spodoba.
ot9.png

-
ot2.png

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry