I-doser

Status
Zamknięty.

Vraq

Active User
Czerwiec 15, 2009
Liczba reakcji
11
Witam, przegl?daj?c internet znalaz?em program I-Doser, ci??ko jest go opisa? w?asnymi s?owami wi?c wklej? opis z strony..

Kod:
Czym jest I-Doser?
I-Doser jest programem s?u??cym do synchronizacji p??kulowej.
Pozwala symulowa? nastr?j, poprawia? samopoczucie oraz symulowa? odczucia narkotyczne.
Od podobnego programu - BrainWave Generator r??ni si? tym, ?e I-Doser posiada mo?liwo?? symulowania odczu? narkotycznych.
Zosta? opracowany przez "I-Doser Labs" (Laboratorium I-Doser) i jest powszechnie uwa?any za zaawansowan? i bezpieczn? metod? synchronizacji p??kul m?zgowych.
By? testowany na du?ej grupie os?b, kt?re potwierdzi?y jego dzia?anie.
Ka?dy nowy "dose" / "drag" (tak nazywane si? pliki obs?ugiwane przez program) zanim zostanie oficjalnie opublikowany i dopuszczony do powszechnego u?ytku musi przej?? pozytywnie test na sporej grupie ludzi o du?ej rozpi?to?ci wiekowej.

W skr?cie, s?uchasz 30 minutowych plik?w muzycznych na s?uchawkach, i po tym masz r??ne odczucia, np:
quickhappy - ?miejesz si? z byle czego i masz dobry humor...
lsd - wszystko si? buja na oko?o, z tego co widz? na youtube, nie mog? usta? 10 sekund r?wno..

By poprawnie korzysta? z programu nale?y spe?nia? kilka warunk?w m.in..
  1. Posiada? dobrej jako?ci s?uchawki (np. z takimi 'poduszkami' kt?re zakrywaj? ca?e uszy)
  2. Wycisz wszystkie radia, telewizory, gg itd. Musi by? zupe?na cisza jak s?uchasz Dos?w
  3. Musisz si? zrelaksowa? i z koncentrowa? na dosie, nie wystarczy jak ta muzyka b?dzie w ciebie "wpada?" masz j? s?ucha?.. tak jak w piosence np. hip-hopu, nie s?uchasz muzyki kt?ra leci w tle, tylko s?owa

Program mo?na ?ci?gn?? z dw?ch stron..
1. Oficjalna strona polska: I-Doser PL
2. Oficjalna strona Autora (ang): I-Doser ANG
3. Link, je?eli nie chce ci si? ruszy? m?zgiem.. Tutaj

Instrukcja jest prosta, ?ci?gamy, instalujemy, a nast?pnie ?ci?gamy paczk? moich dos?w, (200 dose) i wybieramy kt?ry chcemy s?ucha?, w opisie jest podany czas itd.

Paczka moich dos?w:
1. Dose files tibia_net_pl
2. Skan Dose files tibia_net_pl

Zapraszam do komentowania programu oraz do pisania r??nych uwag, tylko prosz? nie piszcie post?w typu "nie dzia?a, chujowe 0/10 ;/".. Je?eli kto? by mia? problem r?wnie? napisz? tu, lub na gadu-gadu, 5682283.
5nnh1f.png

Reupload paczki z dosami!
Polecam korzysta? z niej, poniewa? w orginalnym programie s? 2 dosy, a tutaj 200.
Sendspace - Download Dose Files.rar from Sendspace.com - send big files the easy way
Skan - http://www.virustotal.com/pl/analisis/43c3dd278d1a7f4e4a7f637246592f7d32bf1211cb2a8755620bb6fe6ca33f3b-1274118619

Odp: I-doser

O_O
Pierwszy raz s?ysz?, ale brzmi interesuj?co. Zaraz wypr?buj? i zedytuj? posta :D. To jest taki jakby wst?p.

@edit
Niezbyt fajne to D: Spodziewa?em si? czego? innego opr?cz samych odg?os?w, ale pewnie z czasem co? odczuj?, jak to uj??e? w shoutboxie ^^. Tylko to wszystko wr?cz mnie usypia. Jak zamkn??em oczy przy Cliff Hangerze prawie zasn??em xD. Jak na razie 2/10, bo program wymy?lny, a skoro dzia?a, to chc? najpierw odczu? efekty ^^.

Ostatnia edycja:

Bawi?em si? w to ju? spory czas temu. Szczerze to bez rewelacji, mo?e na mnie to nie dzia?a. Raz w sumie to zadzia?a?o na odwr?t. Dos, kt?ry mia? mnie pobudzi? zmuli? mnie konkretnie. No ale widz?, ?e sporo tych dos?w przyby?o wiec w najbli?szych dniach mo?e co? sobie pos?ucham. ^^

Cytuj?c najwi?ksz? lam? tneta, by? ze mnie "na?ogowy wci?gacz muzy I-dosera" xd. Siedzia?em przy tym d?ugie godziny, efekty by?y zadowalaj?ce. Fajnie, ?e te utwory maj? po 30 mb i s? w formacie mp3 ;).

~~ REFRESH ~~
(Refreshuje na innym koncie, prosz? o nie warnowanie mnie, mo?ecie sprawdzi? IP)
~~ REFRESH ~~​

Jasne, zaraz edytuje

Ostatnia edycja:

Siema, m?g?by? jeszcze raz poda? link z tymi doserami najbardziej interesuj? mnie Haluconegenne.

Oo, bardzo ciekawe. Nigdy czego? takiego nie pr?bowa?em.
W?a?nie pobra?em program i s?ucham Dose'a o nazwie "Alcohol".
Jeszcze zosta?o 25 minut.

Dam edita ;]

#up: Nie wolno s?ucha? tego o tak o, jak muzyki. Trzeba si? na MAXA zrelaksowa? I zkoncentrowa? na dose..!

Reupload paczki z dosami!
Polecam korzysta? z niej, poniewa? w orginalnym programie s? 2 dosy, a tutaj 200.
Sendspace - Download Dose Files.rar from Sendspace.com - send big files the easy way
Skan - http://www.virustotal.com/pl/analisis/43c3dd278d1a7f4e4a7f637246592f7d32bf1211cb2a8755620bb6fe6ca33f3b-1274118619

Przypominam, by ods?ucha? dose trzeba zainstalowa? program i-doser z t?d
i uruchomi? w tym programie dose.. :p

By efekt zadzia?a?.. potrzebujesz dobrej klasy s?uchawki.. najlepiej takie na ca?e uszy.

Cytuje:
" Dzia?a? Nie dzia?a? Dlaczego?
Na to pytanie powinien sobie ka?dy indywidualnie odpowiedzie?.

Nie ka?dy ?mieje si? z tego samego, nie ka?dego martwi to samo.
Ka?dy z nas jest inny.

Nie mo?na zatem zapewni?, ?e dany dose b?dzie "dzia?a?" tak, jak tego oczekujecie - przynajmniej ja nie potrafie was o tym zapewni?.

Jednak gdyby dose nie dawa? ?adnych rezultat?w, gdyby faktycznie "nie dzia?a?", nigdy nie uko?czy?by fazy test?w w laboratorium. Proste - po co wypuszcza? na ?wiat co?, co nie dzia?a.

Wi?kszo?? z os?b kt?re twierdz? i? faktycznie "nie dzia?a" - poprostu nie stosuje si? do zalece? producenta co do obs?ugi programu.
Przyk?ady:

- s?uchanie z g?o?nik?w
- jednoczesne s?uchanie i robienie czego? / my?lenie o czym? zupe?nie innym
- u?ywanie nieprawid?owego sprz?tu
- niemo?no?? wyciszenia si?, zapewnienia sobie warunk?w do synchronizacji

Co nale?y zrobi? aby zminimalizowa? ryzyko "niewypa?u"?
- zapewni? sobie dobre s?uchawki, najlepiej takei zakrywaj?ce ca?e uszy
- postara? si?, aby podczas s?uchania nic nie mog?o nam przeszkodzi?
- u?o?y? si? wygodnie (najlepiej na ???ku, a pod kolana dodatkowo pod?ozy? poduszk?)
- zamkn?? oczy, nie my?le? o sprawach doczesnych, najlepiej nie my?le? wog?le o niczym, tylko ws?uchiwa? si? w d?wi?ki

Jaki dose wybra? na pocz?tku?
Jak oficjalnie informuje producent - dose s? w pe?ni bezpieczne, wi?c efekt dzia?ania dose Bardzo Silnego, jak i Umiarkowanego, jest tak samo dla nas bezpieczny.
Aczkolwiek tak samo jak nauki matematyki nie zaczyna si? od r??niczkowania, nauki j?zyka nie zaczyna si? od skomplikowanych struktur gramatycznych, a p?ywania nie uczy si? wrzucaj?c kogo? na g??bok? wod? - "no p?ywaj" :-)
Tak moim skromnym zdaniem dobrze by?o by zacz?? przygod? z I-Doserem, od tych mniej silnych Dose, chocia?...
mo?e to tylko opinia mojego "schorowanego umys?u", kt?ry lubi si? ba? wszelkich nowinek technicznych :-P

Najlepiej spr?bowa? kt?rej? z sekcji "Pure" - to te najl?ejsze, lub takiej, kt?rej dzia?anie jest okre?lone na poziomie "?rednie".
Nigdy nie wiadomo jak tw?j organizm zareaguje na dose (z jak? si?? je odbierze)

I-Doser nie jest niebezpieczny, jednak dla w?asnej satysfakcji i przyjemno?ci lepiej b?dzie spokojnie podej?? do sprawy. Je?eli chcecie spr?bowa? kt?rego? dose, mo?ecie r?wnie? poszuka? o nim opinii na forum (by? mo?e pewne osoby ju?go przes?ucha?y i podzieli?y si? doznaniami) "​

#down: je?li chodzi o to ?e po d?ugim czasie nie dzia?a i wielu pr?bach.. napisali mi na forum angielskim, ?eby przed ka?dym dosem u?ywa? Dose Reset, 20 minutowy, robi tak ?e m?zg pracuje tak jak ?wie?o po obudzeniu (8 hz) czy jako? tak..

Ostatnia edycja:

Na mnie to nie zadzia?a?o ani razu. Cho? siedzia?em przy tym sporo czasu. By?em zrelaksowany, ws?uchany w to, skupiony... i nic. Jednak na mojego kumpla to zadzia?a?o i mia? dosa, ?e jedzie w dwuosobowej formule jeden z Schumacherem, a nast?pnie, ?e jest w pralce i si? w niej kr?ci... No c??... widocznie nie mam za bardzo pojebany m?zg.

Pozdrawiam.

Musz? przyznac, ?e efekty s? niesamowite:D!
Oczywi?cie dzia?a to na mnie, ?ci?gn??em sobie jakie? dosy z neta, za pierwszym razem pu?ci?em sobie takiego relaksuj?cego, ods?ucha?em go [mia? chyba 20 min.] efekt by?, by?em lozlu?niony i spokojny przez jak?? godzinke, p?zniej wszystko wr?ci?o do normy.

Nast?pnie ods?ucha?em jakiego? innego, na pocz?tku kr?ci?o mi si? w g?owie, p?zniej zacz??o mi si? robic szaro przed oczami i wy??czy?em bo mia?em wrazenie ze ktos kolo mnie stoi D:.

Kiedy? bawi?em si? podobnym programem.

Niestety nadaje si? to raczej do pomocy przy osi?ganiu pewnych stan?w, bez przygotowania same d?wi?ki niewiele dadz?.

Przyznaj? jednak, ?e po przerobieniu podstaw metod transowych takie rzeczy pomagaj? si? odci?? i skupi?.

1) Trzeba mie? wykoksane s?uchawki.
2) Ka?dy ma inny m?zg i wszystko na ka?dego dzia?a b?d? nie w inny spos?b.

Ostatnia edycja:

Dziwne dos alkohol dla mnie zadzia?a? zajebi?cie ju? po 12% czu?em efekty bycia "pijanym" nast?pnie urochomi?em estazy i nic a po dosie Trip nie wiem po prostu straci?em ?wiadomo?? i odzyska?em ja jak si? skonczy? zaraz w?aczam sobie:

Na mnie najlepiej dzia?a marijuana og?lnie po przes?uchaniu tego mam rogal na twarzy i og?lnie o 100% poprawiony humor, oraz pure relax jest to mieszanka dosea z d?wi?kami relaksacyjnymi kt?ry dzia?a na mnie wy?mienicie, po tym a mo?e po prostu zbieg okoliczno?ci mia?em kilka razy ?wiadomy sen.
Da os?b kt?re by chcia?y wg??bi? si? w temat to zapraszam na google, I-Doser Download - MP3 - Polska, czy tam i doser.pl

Jak dla mnie to jakie? pierdo?y :P nie da si? przez s?uchanie czego? poczu? si? inaczej eh ;p nie chce mi si? teraz szuka? s?uchawek ;o jutro napisze jak tam po tym dosie, czy co? :lol:

Pos?ucha?em Alcoholu na g?o?nikach i ju? po 11% poczu?em si? lepiej:D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry