I Konkurs - Quiz!

Status
Zamknięty.

Kazia

REDRUM
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
262
We? udzia? w konkursie i zgarnij nagrody!

Witajcie, drodzy u?ytkownicy!​
Pierwszy raz w historii tego forum rusza konkurs tibijski, w kt?rym mo?na wygra? nagrody rzeczowe! Konkurs zosta? podzielony na dwie cz??ci; pierwsz? udost?pniamy Wam ju? jutro, drug? natomiast po up?ywie 24h od otwarcia pierwszej.

Ale o co w tym chodzi?!

Przede wszystkim o dobr? zabaw?. Konkurs jest w formie quizu. Jego pierwsza cz??? liczy sobie 30 pyta? i na jej rozwi?zanie macie 4 minuty, z kolei druga cz??? zawiera 20 pyta?, a na rozwi?zanie macie 2 minuty czasu.
UWAGA: po up?ywie limitu czasowego, quiz zostanie automatycznie podsumowany, wi?c za pytania, na kt?re nie udzielili?cie odpowiedzi, dostaniecie 0 pkt.
Musicie tak?e wiedzie?, ?e nie zawsze tylko jedna odpowied? jest poprawna. Mog? by? to dwie, trzy, cztery odpowiedzi jednocze?nie.

Kto mo?e wzi?? udzia? w konkursie?

Ka?dy u?ytkownik:
  • kt?rego konto istnieje trzy dni i d?u?ej;
  • kt?ry napisa? 10 post?w;
  • kt?rego ostatni post zosta? napisany 7 dni przed og?oszeniem konkursu;
  • kt?ry ma wiedz? na temat Tibii (zalecane, aczkolwiek niewymagane)

Kr?tka informacja, jak przyst?pi? do wype?nienia Quizu:​

1. Wchodzimy na [link]
2. Klikamy w link "Konkurs wiedzy tibijskiej":
31897754.jpg
3. Klikamy w link "Take Quiz"
81770009.jpg
4. Wy?wietli si? nam informacja o limicie czasowym; klikamy "Start Quiz" i przyst?pujemy do udzielania odpowiedzi na pytania.
5. Po zako?czeniu wype?niania quizu, klikamy "Submit". Dostaniecie PW z informacjami o poprawno?ci udzielonych przez Was odpowiedzi.

A co z nagrodami?!​

A wi?c lista nagr?d przedstawia si? nast?puj?co:
  • Za zaj?cie pierwszego miejsca: PACC na 30 dni, koszulka/kubek z logiem naszego forum, 100 pkt. reputacji i w?asny podpis pod nickiem;
  • Za zaj?cie drugiego miejsca: Pendrive, koszulka/kubek z logiem naszego forum, 60 pkt. reputacji oraz w?asny podpis pod nickiem;
  • Za zaj?cie trzeciego miejsca: koszulka/kubek z logiem naszego forum, 30 pkt, reputacji oraz w?asny podpis pod nickiem

Powodzenia
?yczy Kadra Tibia.net.pl

Odp: I Konkurs - Quiz!

Tak w?a?ciwie jest to 2 Quiz, tylko pierwszy za bardzo nie wyszed? :)
Mi?o, ?e Tro Media zainwestowa?a w nagrody, da?a dost?p do acp, og??em jako? forum si? poprawia od ostatniej wizyty ^^

Mo?na wiedzie? kiedy startuje Quiz?

//Pierwszy akapit tekstu... ~kaziaka

?lepoce? zaczynam ;/

Ostatnia edycja:

Tak w?a?ciwie jest to 2 Quiz, tylko pierwszy za bardzo nie wyszed? :)
Mi?o, ?e Tro Media zainwestowa?a w nagrody, da?a dost?p do acp, og??em jako? forum si? poprawia od ostatniej wizyty ^^
Mo?na wiedzie? kiedy startuje Quiz?
//Pierwszy akapit tekstu... ~kaziaka

Jest napisane w pierwszym po?cie :
pierwsz? udost?pniamy Wam ju? jutro, drug? natomiast po up?ywie 24h od otwarcia pierwszej.

Regards,
Xanosta

jak zajm? pierwsze miejsce to zamiast pacca mog? dosta? pendriva?

//Mo?e b?dzie taka mo?liwo??, szkoda ?eby Pacc si? marnowa?. Pod warunkiem, ?e osoba na drugim miejscu b?dzie chcia?a Pacc zamiast pena. ~Kam

A co je?li dwie lub wi?cej os?b b?dzie mia?o tyle samo punkt?w? Liczy si? tak?e czas odpowiedzi?
//Dogrywka ~kaziaka

W?a?nie, je?eli kto? nie gra w Tibie i zajmie 1 miejsce to mo?e Pendrive zabra? zamiast PACC'a?

Pytania s? takie same, czy jedna osoba trafi ?atwiejsze, a druga trudniejsze?
Pytania s? takie same dla ka?dego u?ytkownika ~~Nights

dzi?ki

Ostatnia edycja:

kt?rego ostatni post zosta? napisany 7 dni przed og?oszeniem konkursu;
Jesli napisze post teraz czyli po ogloszeniu konkursu i pisalem posty przez ostatni tydzien to nie mogr brac udzialu? Moj ostatni post byl napisany wczoraj a pisze ze ostatni mial byc napisany 7 dni przed ogloszeniem :/ Zakladam wiec ze chodzi o to ze musi byc jakis post w ciagly ostatnich 7 dni przed informacja o konkursie bo inaczej jest to bez sensu. Ale ciezko stwierdzic o co chodzi...

//Chodzi o to, ?e musia?e? si? udziela? na forum przynajmniej 7 dni przed konkursem.
Czyli tak jak to okre?li?e? na ko?cu. ~Kam

jak zajm? pierwsze miejsce to zamiast pacca mog? dosta? pendriva?

DevLord moim zdaniem ka?dy powinien dosta? to co jest napisane a ty jako Moderator powiniene? o tym wiedzie?.

@down

B?d? inne Konkursy gdzie b?d? lepsze nagrody.

Bardzo dobrze, forum idzie w bardzo dobrym kierunku, my?l?, ?e takie zabawy przyci?gn? wiele nowych, zb??kanych Tibiarzy ?akomych na PACC'a. ;d W sumie, m?g?bym wygra?, ale nie wiem czy b?dzie mi si? chcia?o. :D

Wezm? udzia? na 100%.

@edit
Jeszcze pytanie odno?nie Pendrive - jaka to firma oraz jaka pojemno??? =)

//Nie otrzymali?my informacji jaka firma i pojemno??. ~Kam

Do??czam si? do pytania (jaki pendrive), i jeszcze z tym zamienianiem nagr?d - wg mnie to nie powinno by? dozwolone. No chyba ?e obie strony si? zgodz?. ;p

//Tak, mo?e b?dzie taka mo?liwo?? jak obie strony wyra?? zgod? ~Kam

Pewnie i wzi??bym udzia?, ale przez to, ?e mam prawdopodobnie wszystkie pytania i odpowiedzi, to dam innym szanse xd, chyba, ?e si? chcia?o wam zmienia? to propsy : D

//Osoby, kt?re mia?y styczno?? z pytaniami nie b?d? brane pod uwag?, w??cznie z moderatorami ~Kam

?rednie rozwi?zanie, bo m?g?bym ju? dawno te pytania rozda?.

Ostatnia edycja:

Pendrive ile GB?

//Nie otrzymali?my informacji jaka firma i pojemno??. ~Kam

a ja mam pytanie, bo nie rozumiem... link do konkursu b?dzie w tym miejscu tak?

Link b?dzie umieszczony tutaj w temacie ale i te? w navbarze (tam gdzie macie Panel u?ytkownika; Regulamin; Faq itd.). Pendrive zapewne b?dzie 4GB.

Wszystko ?adnie pi?knie, ale kiedy ten link do tego quizu zostanie opublikowany?
Jutro ~~Nights

A nie mo?ecie doda? funkcji Zatrzymaj Czas? No bo ja jutro b?de musia? du?o lata? jak b?de na kompie i nie bd mia? wolnych ca?ych 4 minut. Tylko ca?y dzie? b?de lata?. To co dodacie? Ale najlepiej tylko dla mnie bo reszta pewnie b?dzie chcia?a oszukiwa?, ?eby wygra? nagrody, a ja nie bo chce tylko mie? r?wne szanse, nie bende oszukiwau! Obiecuje!

@EDIT
Tak na serio, to ju? kombinuje jakby tu zapauzowa? stoper w V Bulletin'ie :] Bo raczej nie mam szans je?li chodzi o wiedz? O.o

//Mamy porz?dny system, nie da rady :) ~Kam

Ostatnia edycja:

A nie mo?ecie doda? funkcji Zatrzymaj Czas? No bo ja jutro b?de musia? du?o lata? jak b?de na kompie i nie bd mia? wolnych ca?ych 4 minut. Tylko ca?y dzie? b?de lata?. To co dodacie? Ale najlepiej tylko dla mnie bo reszta pewnie b?dzie chcia?a oszukiwa?, ?eby wygra? nagrody, a ja nie bo chce tylko mie? r?wne szanse, nie bende oszukiwau! Obiecuje!
@EDIT
Tak na serio, to ju? kombinuje jakby tu zapauzowa? stoper w V Bulletin'ie :] Bo raczej nie mam szans je?li chodzi o wiedz? O.o

Ocenzurowano!

//Wszelkie pr?by ok?amania systemu sko?cz? si? wyeliminowaniem z konkursu
oraz do?ywotnim banem na forum! ~Kam

/marker
Spokojnie kolega pyta?, to poda?em spos?b do vB ^^..

Ostatnia edycja:

Zatrzymanie czasu = chodzenie po google i szukanie poprawnych odpowiedzi wi?c pomys? FAIL.

//Dobra koniec rozm?w tego typu. Nie po to jest ten temat, aby?cie szukali sposobu na oszukanie systemu co i tak Wam si? nie uda ~Kam

A sk?d b?dziecie wiedzieli, czy kto? zna? odpowiedzi wcze?niej czy nie?

//Pytania i odpowiedzi zna tylko kadra, a oni nie bior? udzia?u w tym konkursie ~Kam

Nie chodzi?o mi o to.. Chc? si? dowiedzie? sk?d b?dziecie wiedzieli czy z kadry nie poszed? jaki? wyciek do u?ytkownik?w ;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry