I Konkurs - Quiz!

Status
Zamknięty.
Odp: I Konkurs - Quiz!

@up
DZISIAJ KURWA!
Ale z Was smutasy, to ?e link do quizu jeszcze nie zosta? podany, to nie znaczy, ?e nie b?dzie. P?aczecie o to tak, jakby Wam kto? kurwa zabra? ?opatk? z piaskownicy. Mog? si? za?o?y?, ?e ?aden z Was pewnie nie zajmie miejsca na podium. Czekajcie cierpliwie, a nie snujecie tutaj jakie? smuty. Czekajcie kurwa, eot!

@down
sra? <3

Ostatnia edycja:

Ja tak sobie tylko czytam i czytam i zastanawiam si? gdzie ja kur** jestem, jaka? banda popapra?c?w napalona na t? zacn? nagrode pacca, jeste?cie ?a?o?ni i co chwile pytacie to samo, kur** dzieciaki, ?apcie za wiaderka i na dw?r....
Ja tam nie wiem czy to si? odb?dzie czy nie, czy s? jakie? b??dy w quizie czy ich brak, mam to g??boko gdzie?, ale nie wystartuj? bo z Tibii nie wiem za du?o i jestem z tego dumny.
Sam pomys? dobry, aby rozrusza? to forum, ale czy wypali? Po?yjemy zobaczymy, cia?.

Ostatnia edycja:

Aha, to kiedy b?dzie link? XD

Spoko, ?e takie co? jest ;d Czekam i mam nadziej?, ?e si? nie zawiod?.

Mo?liwe, ?e si? zawiedziesz tak jak i po?owa u?ytkownik?w z tego forum ..
Dzisiaj po zako?czeniu oblewania si? wod? tj. godzina 12:00 mia? startowa? Quiz .
Jako? nie widze ?adnego Linku ?adnej informacji.. nic!.
Dobra, po?yjemy zobaczymy a co b?dzie dalej wie tylko kadra.

To ju? si? kurwa zaczyna stawa? ?a?osne. Kamil napisa?, ?e quiz si? zacznie, gdy sko?cz? si? polewa? wod?, a jestem przekonany, ?e ju? dawno to zrobili, bo nie s?dz?, ?eby kto? teraz, gdy jest ciemno zapierdala? z wiadrem i la? ludzi. Ale chuj tam, b?d? szczere do b?lu przepraszania, ?e chuj wie co si? sta?o. Jak co? ustalacie, to si? tego trzymajcie.

Tak jak Markeer24 pisze, wystarczy, ?e poczekamy do wyja?nienia sprawy i nie ma si? czego obawia?, poniewa? pr?dzej czy p??niej konkurs na pewno si? odb?dzie... .

Na chwil? obecn? prosimy o cierpliwo??.

Pozdrawiam!

//Konkurs si? odb?dzie jak wszystko wr?ci do normy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Konkurs rozpocz?ty!

Mo?ecie do niego przej?c poprzez link umieszczony na g?rze forum lub bezpro?rednio pod tym linkiem: link. Potraktujcie to jako zabaw?, a nie rywalizacj? ; )

Cz??? pierwsza zako?czy si? 1 maja w niedziel?.

Powodzenia!

Odpowiednie pw posz?o do u?ytkownik?w, kt?rzy przedostali si? do kolejnej cz??ci.

Quiz zako?czony. Wyniki:

1. Kikimora punktow: 14.
2. Dziki Johnson punktow: 9.
3. Bajbaj punktow: 3.

Gratuluj?!

Dodatkowo Kikimora otrzymuje pendrive a Dziki pacca.

Dodatkowo prosz? o podes?anie informacji nt. nagr?d rzeczowych.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry