• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Ice Island "Lodowe Co?"

Status
Zamknięty.

Patus

Active User
Liczba reakcji
21
Elo!
Chcia?bym wam da? takie ma?e "Lodowe Co?", kt?r? robi?em dla kogo? i spodoba?o si? :P Wiem, ?e to jest nic dla niekt?rych bo robi?em to kr?tko, cho? mo?e si? to komu? przyda?.
Mapka znajduje si? na x: 211 y: 279 z: 7.
Screeny
Screeny co? nie chc? si? wy?wietli? wi?c dam linka tak:

Ostatnia edycja:
Odp: Ice Island "Lodowe Co?"

ladnie zrobione daje ci 10/10 na zachete ;]

ladnie zrobione daje ci 9.9/10 na zachete :P

Bardzo dobra robota, w kilku miejscach brakuje detali i linni brzegowej przyda?oby si? kilka urozmaice?, ale ca?okszta?t wygl?da naprawd? ?adnie. Podoba mi si? to, ?e w?o?y?e? w to troch? wi?cej pracy i uzyska?e? ciekawe efekty z tymi ?cianami.
Dodam do spisu.

?adna mapa jak na zimow? bardzo ?adnie dobrana natura itd. niczego tu raczej nie brakuje ale czego? tu brakuje? domk?w? ma?ego miasteczka wtedy by by?o lepiej;) 8.5/10 mog?o by? lepiej

A jak dla mnie mapa dobra nie jest kwadrat, zrobiona w ciekawy spos?b ale dla mnie brakuje tu tego czego? :) i za du?o jednakowych drzew, na 2 raz bardziej urozmai? map? :) daje 8.5/10

Super bardzo mi si? podoba.
Tam kilka szczeg??ow dopracuj.
Ale tak to spox.
Dam na zach?te 10/10.

Ogolnie mapka bardzo ladna. Motyw ze statkami dwoma tez bardzo fajny. Tylko ciezko bedzie dodac jakis spawn (za wasko). Jednak sam pomysl rewelacyjny

fajne, duze i ze stateczkiem :D wlepilem troche monsterow i ladnie sie sprawuje jako expowisko z Ice Golemami:D 9/10

Zaje.....
10/10!
Ty ch?opie bedziesz czuje wielkim mapperem zr?b jak?? wieksz? plansze do OTS RPG!

Super, masz talent =)
2/10

"Bez duszy", w xxx drzew - i po co?

#Patus
Dobra decyzja (ironia),..

Ostatnia edycja:

E mam prozbe z otsem bo nie mog? odpalic pomuzcie mam zewnetrzne ip pomuzcie pisac... GG:10028473

ca?kiem nie?le zrobiona daje 12/10 na zach?te robionych nast?pnych prac :P
niemam do czego si? przyczepi? :D

PS ; Ja bym tu da? jaki? quest z frost dragonami :P

Mapa fajna 9,9/10 bo troche nie w moim gu?cie ale uzy?em tego do ots'a i ludzia sie podoba.

Status
Zamknięty.
Do góry