• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Ice Island "Lodowe Co?"

Status
Zamknięty.
Odp: Ice Island "Lodowe Co?"

Bardzo fajna mapka 10/10 nic doda? nic uj?? jest idealna ; p

mapa bardzo ?adna :D naprawde.. godna podziwu.. ;) przynajmniej tak wygl?da na screenach.. ;) B?AGAM dajcie rehosta ;) ja chce t? mapke mie? u siebie! :D

jest idealnie, pi?knie i daje 10/10, napewno umieszcze to na swoim ots, gratuluje, ale by si? przyda?o jakie? miasteczko.

No wiec tak mapa ?adna duzo drzew i oto chodzi!! 9/10 bo zawsze moze byc lepsza ;)

The file is deleted.
Wait 4 seconds!

Rehost Plx,Mapa ladna 9/10

zal mi was dajesz map? kt?rej nie mo?na pobra? jak j? usuwasz z download popro? moderatora o usuni?cie tematu!!!

Super naprawd? podoba mi si? ;) Ciekawie po??czone fragmenty wyspy podziemiami. Ju? doda?em to swojego otsa ;]. Wielkie dzi?ki!

zal mi was dajesz map? kt?rej nie mo?na pobra? jak j? usuwasz z download popro? moderatora o usuni?cie tematu!!!
Zobacz kiedy ja t? mapke wystawi?em... Do tego czasu server ma prawo zablokowa? dowanload bo nie chc? mie? ba?aganu

<--! OD?WIERZAM !-->
Piszcie komentarze.​

Ostatnia edycja:

No No taka mapa to jest bardzo ?adna i dopracowana to mi si? podoba daje ci 9,7/19 bo tam co? jednego nie podoba?o si? ale tak to super:D:D:D:D:D DZI?KI

Nic doda? nic uj?? poprostu wspania?e !!!! 10/10 oczywiscie

nono postara?e? si? super mapka ale wi?kszo?? ludzi robi mapki i silniki pod tibie 8.4
wiec ma?o ludzi zainteresuje si? mapka i zacznie j? ?ciaga? :)

za mapke 10/10 tak trzymaj !:p

Chociarz nie jestem maperem ale patrz? z perspektywy gracza to uwa?am ?e to ?wietna mapka. Jak ju? kto? zauwa?y? brakuje tu detali ale ze wzgl?du na wielko?? daje ogromnego +
10/10 pzdr

No No widze tutaj solidna rob?tke mapka bardzo duuu?a i ?adna jedna z lepszych mapek do expienia jakie widzialem :D:D :up::up:

Status
Zamknięty.
Do góry