Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nad questami jeszcze pracuje
miasto posiada dwa kontynenty zbudowane od czarnej planszy
a co do Ciebie szatan to wyt?umacz mi o ch*j Ci chodzi? A co to ja inny ?e nie mog? serwera robi??
ju? przejrza?em tyle zapowiedzi z serwami i jak widz? teksty "no ots pobrany z otlanda czy innego forum i postawiony dla hajsu" haha no widzisz ludzie pobieraj? a ja robi? map? sam i jeszcze si? dopierdolisz do tego CO ZA LUDZIE! musz? jaki? poziom reprezentowa? ?eby go robi?? taki cwany a sam pewnie edytujesz moonotsa i mi tu pierdolisz... CO ZA LUDZIE KORZYSTAJ? Z TEGO FORUM tak to napisze ;] najwidoczniej czego? zazdro?cisz.. bo je?eli bym zaprezentowa? serwer edytowany to te? ?le ;c robi? co? samemu to te? ?le
czym mam was zaspokoi??
mam tworzy? dla cipsoftu ?eby m?c stworzy? w?asny serwer
trolololo jak chuj.
to ?e ty si? wybi?e? i masz reputacje to ju? twoja sprawa ;] kurde tak samo ja mog? powiedzie? po twojej sygnaturze pod postem ?e i tw?j poziom jest strasznie niski poniewa? jest tam expowisko z reaperami... czemu nie zrobi?e? swojego? bo masz wyjebane i wolisz klikn?? screena gotowej mapy ni? samemu co? zrobi?
uwa?asz m?j poziom za niski? bo jako?? filmiku jest do dupy? bo jest kr?tki? tak w?a?nie mia? by? kr?tki!
nawet nie jest to zapowied? tylko kr?tki filmik powiadamiaj?cy o nowym projekcie
o kt?rym ju? nie d?ugo
a co do mojego wieku to bardzo si? mylisz ;/ i nie wiem dlaczego po filmiku stwierdzasz ile mam lat... nie wiem sk?d si? bior? takie ogary ?e potrafi? wyczyta? wiek z filmiku
polecam ci i?? do rozm?w w toku bo to naprawd? jest dar skoro ogl?daj?c filmik twierdzisz w jakim wieku jestem
na grupach ots?w masz r?wnie? filmiki wystawione z mojego profilu tak?e zapraszam na profil i uruchomienie kalkulatora i policzenie ile mam lat.
a popatrz na dat? mojej ostatniej zapowiedzi i popatrz teraz... nie zrobi?em kolejnego serwera po 3 dniach bo mi z fulori? nie posz?o ale i tak si? ciesz? ?e grali!"Nie chce pokazywa? ca?ego terenu poniewa? nie chce psu? zabawy"
AHaa

Znajd? si? tacy cwani hejterzy kt?rzy potrafi? ci? wy?miewa? i pisa? posty "nie polecam" a jak by przysz?o co do czego to sami nie potrafi? nawet odpali? RME.. w tych czasach ludzie lec? na liczb? graczy! "oo 500 os gra pewnie zajebisty serwer i do?wiadczony administrator" nono ^^
ale ka?dy nim kiedy? by?.
powstanie kolejny 

A tu ?apcie linka do mojej galerii![]()
http://tibia.net.pl/threads/579738-Gallery-By-Pumax
Mo?e i amatorale ka?dy nim kiedy? by?.
---------- Tre?? dodana o 14:37 ----------
Je?eli zostanie skasowany to trudnopowstanie kolejny
---------- Tre?? dodana o 14:38 ----------
Pow?d : nie przestrzeganie regulaminu
a mo?esz si? bardziej okre?li??![]()

poniewa? to oni maj? najwi?kszy wp?yw na rozw?j serwera.
lecz zale?y to od was mo?ecie doda? swoj? tabele lub edytowa?/poprawi? jedn? z poni?szych:
:wink: