• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Illusion4fun.pl Tibia 8.6

Status
Zamknięty.
Odp: Start Fuloria.pl

Z wlasna mapa? Na filmiku widze jedynie miasto temple i exp room..
Pokaz moze expowiska, questy, tereny poza miastem itp.
Tez moge zrobic miasto, exp room i napisac ze wlasna mapa.

Ja pie*****, co za ludzie bior? si? za ots'y...

Nie chce pokazywa? ca?ego terenu poniewa? nie chce psu? zabawy :) nad questami jeszcze pracuje :D miasto posiada dwa kontynenty zbudowane od czarnej planszy :) a co do Ciebie szatan to wyt?umacz mi o ch*j Ci chodzi? A co to ja inny ?e nie mog? serwera robi?? :D ju? przejrza?em tyle zapowiedzi z serwami i jak widz? teksty "no ots pobrany z otlanda czy innego forum i postawiony dla hajsu" haha no widzisz ludzie pobieraj? a ja robi? map? sam i jeszcze si? dopierdolisz do tego CO ZA LUDZIE! musz? jaki? poziom reprezentowa? ?eby go robi?? taki cwany a sam pewnie edytujesz moonotsa i mi tu pierdolisz... CO ZA LUDZIE KORZYSTAJ? Z TEGO FORUM tak to napisze ;] najwidoczniej czego? zazdro?cisz.. bo je?eli bym zaprezentowa? serwer edytowany to te? ?le ;c robi? co? samemu to te? ?le :D czym mam was zaspokoi?? :D mam tworzy? dla cipsoftu ?eby m?c stworzy? w?asny serwer :D trolololo jak chuj.
Bubulinek dzi? postaram si? doda? filmik z kilkoma nowymi questami :D

Ostatnia edycja:

Nadal uwa?am ?e poziom pokazany w zapowiedzi czy w filmie jest strasznie niski i osoba kt?ra zajmuje si? serwerem nie przekracza szesnastego roku ?ycia, mog? si? myli? ale to tylko moja opinia.

"Nie chce pokazywa? ca?ego terenu poniewa? nie chce psu? zabawy"

AHaa

Mo?e i niski ale robi? samemu :) to ?e ty si? wybi?e? i masz reputacje to ju? twoja sprawa ;] kurde tak samo ja mog? powiedzie? po twojej sygnaturze pod postem ?e i tw?j poziom jest strasznie niski poniewa? jest tam expowisko z reaperami... czemu nie zrobi?e? swojego? bo masz wyjebane i wolisz klikn?? screena gotowej mapy ni? samemu co? zrobi? :) uwa?asz m?j poziom za niski? bo jako?? filmiku jest do dupy? bo jest kr?tki? tak w?a?nie mia? by? kr?tki! :) nawet nie jest to zapowied? tylko kr?tki filmik powiadamiaj?cy o nowym projekcie :) o kt?rym ju? nie d?ugo :) a co do mojego wieku to bardzo si? mylisz ;/ i nie wiem dlaczego po filmiku stwierdzasz ile mam lat... nie wiem sk?d si? bior? takie ogary ?e potrafi? wyczyta? wiek z filmiku :) polecam ci i?? do rozm?w w toku bo to naprawd? jest dar skoro ogl?daj?c filmik twierdzisz w jakim wieku jestem :) na grupach ots?w masz r?wnie? filmiki wystawione z mojego profilu tak?e zapraszam na profil i uruchomienie kalkulatora i policzenie ile mam lat.

---------- Tre?? dodana o 14:13 ----------

Ty pewnie w ci?gu miesi?ca stawiasz kilka razy serwer :) a popatrz na dat? mojej ostatniej zapowiedzi i popatrz teraz... nie zrobi?em kolejnego serwera po 3 dniach bo mi z fulori? nie posz?o ale i tak si? ciesz? ?e grali!

---------- Tre?? dodana o 14:17 ----------

"Nie chce pokazywa? ca?ego terenu poniewa? nie chce psu? zabawy"

AHaa

Oficjalna prezentacja b?dzie dopiero w dni w kt?rym wstawi? now? zapowied? tam znajd? si? screeny oraz filmik pokazuj?cy ca?y teren miasta. Filmik zosta? nagrany r?wnie? dla podkr?cenia tematu :)

Bubulinek Wyjdz Stad Hejterze Sam Gowno Tez Postawiles Datowane Na Tib**ia.pl I Monstery Tylko Zmieniles Nazwe Tez Niema Czym Sie Szczycic. : )

Ostatnia edycja:

Co by? nie zrobi? i tak b?d? hejty :) Znajd? si? tacy cwani hejterzy kt?rzy potrafi? ci? wy?miewa? i pisa? posty "nie polecam" a jak by przysz?o co do czego to sami nie potrafi? nawet odpali? RME.. w tych czasach ludzie lec? na liczb? graczy! "oo 500 os gra pewnie zajebisty serwer i do?wiadczony administrator" nono ^^

Prosz? o usuni?cie tematu
Pow?d : Nie przestrzeganie regulaminu.
Dzi?kuj? .

A tu ?apcie linka do mojej galerii :)
http://tibia.net.pl/threads/579738-Gallery-By-Pumax
Mo?e i amator :) ale ka?dy nim kiedy? by?.

---------- Tre?? dodana o 14:37 ----------

Je?eli zostanie skasowany to trudno :D powstanie kolejny :)

---------- Tre?? dodana o 14:38 ----------

Pow?d : nie przestrzeganie regulaminu
a mo?esz si? bardziej okre?li?? :D

A tu ?apcie linka do mojej galerii :)
http://tibia.net.pl/threads/579738-Gallery-By-Pumax
Mo?e i amator :) ale ka?dy nim kiedy? by?.

---------- Tre?? dodana o 14:37 ----------

Je?eli zostanie skasowany to trudno :D powstanie kolejny :)

---------- Tre?? dodana o 14:38 ----------

Pow?d : nie przestrzeganie regulaminu
a mo?esz si? bardziej okre?li?? :D

A gdzie masz screeny :?
Info szczeg??owe ?
Eventy ?
itd. . .
Nawet str nie dzia?a :o

Ch?opie czy ty potrafisz czyta??? Nie napisa?em ?e jest to oficjalna zapowied? serwera! czytaj post po po?cie a do tego dojdziesz to raz... a dwa maj? mi skasowa? m?j w?asny temat bo co? do niego dodam?... ch?opie przypierdalasz si? po z?o?ci...

---------- Tre?? dodana o 15:02 ----------

I tak wgl to powied? mi jeszcze ?e sprawdza?e? adres fuloria.pl to jeste? zajebisty ;3 nikt nie powiedzia? ?e b?dzie taki sam adres! i nikt nie napisa? ?e jest to oficjalna zapowied?!

[MENTION=126224]szatan1x[/MENTION] Akurat mi si? jego mapy bardziej podobaj? ni? twoje depo na sandzie < 3, ale co tam lepiej napisa? hejta, bo konkurencja co mrozu ? To ?e Ty zaczyna?e? jak mia?e? 14-16 lat z marcinem otsy robi? i ci nie wysz?o to nie znaczy ?e musisz skre?la? innych, nie m?wi? o sandzie, tylko np riverii, itp
[MENTION=83060]ToP[/MENTION]ic exp b?dzie jak na fulorii? Bo widz? te same monstery w tp roomie.

My?l? nad wystawieniem kilku propozycji exp-stage i po prostu pokieruje si? troszk? wypowiedziami u?ytkownik?w :) poniewa? to oni maj? najwi?kszy wp?yw na rozw?j serwera.

Dzi? wrzucam wam link do mojej galerii w kt?rej zobaczymy screeny in-game :)
http://tibia.net.pl/threads/579738-Gallery-By-Pumax?p=1679721#post1679721
ep71v5.jpg

Jutro postaram si? doda? kolejne screeny z podziemi oraz expowisk.

Podaje dwa przyk?ady jakigo expa na serwerze mo?na si? spodziewa? :) lecz zale?y to od was mo?ecie doda? swoj? tabele lub edytowa?/poprawi? jedn? z poni?szych:

1-100 level 3000x
101-400 level 700x
401-600 level 500x
601-800 level 300x
801-1400 level 200x
1401-2000 level 100x
2001-2500 level 40x
2501-2900 level 10x
2901-3100 level 4x
3101-3400 level 1x
3401 level 0.5

Drugi przyk?ad:
151-550 level 500x
551-850 level 200x
851-1150 level 100x
1151-1350 level 50x
1351-1550 level 25x
1551-1850 level 10x
1851-2050 level 5x
2051-2350 level 2x
2351-2650 level 0.8x
2851 level 0.4x

Je?eli nie b?dzie ch?tnych w pomocy dopasowania exp-stages wybior? go z pomoc? dw?ch pomocnik?w.​

---------- Tre?? dodana o 01:51 ----------

Na naszym fanpage opublikujemy najszybciej informacje dotycz?c? daty i godzinu startu serwera https://www.facebook.com/fuloriaots
Prosz? si? nie kierowa? nazw? fp! Zostanie stworzony nowy fanpage! link pojawi si? r?wnie? na fb.

---------- Tre?? dodana o 17:00 ----------

f5f5

?apcie kilka screen?w z quest?w :D Jutro obrobi? i dodam reszt? zdj??.
17
o6uku5.jpg

18
orptta.jpg

19
gaiyqx.jpg

20
0qp1lc.jpg

21
6cgzct.jpg

22
qf05pi.jpg

:)

Ostatnia edycja:

Mapki nawet nawet. Ale te frost gianty i chakoye na mapie desert to srednio sie prezentuja powiem ci szczerze

Kolejne screeny z quest?w!

23
nqlfhr.jpg

24
46va7v.jpg

25
y7o62z.jpg

26
pg6ckf.jpg

27
7am4ri.jpg

28
ajy0wr.jpg

29
nhktzu.jpg

30
mgifnr.jpg

31
6p70c3.jpg

Zapraszam do polubienia naszego fanpage! https://www.facebook.com/fuloriaots

---------- Tre?? dodana o 17:43 ----------

To jak b?d? jakie? propozycje exp-stage?.. czy dopiero wam si? przypomni o tym jak serwer wystartuje i dopiero wtedy zobacz? jak?? propozycje ;l

Witam, Og??em jest to bardzo profesionalnie zarz?dzany server, zero lag?w. Nie mo?na narzeka? na brak nudy. B??dy s? dosy? szybko poprawiane, Og??e m Ni tylko Zaprasza? ekipy i wbija?,bo ma?o jest teraz takich ots?w :D :wink:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry