• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

ImaG // Vvs // Refresh

Odp: ImaG // Vvs // Refresh

Mi?d malina, nie jest "nasrane", detale rozmieszczone z rozwag?. No nie ma si? do czego dopi***oli? ;). Czekam na nast?pne prace, moze jakies miasto?

Mo?e jaki? exp :D
~ Pisa? co nie pasuje ~

3kOpZKM.jpg

A tu co? nie doko?czy?em nie podoba mi si? ta ziemia :c
iaRYu6G.jpg

Pierwszy exp fajny jest, fajne detaile ittp a co do drugiego mi sie nawet podoba bo inny styl :D

Ten drugi niezbyt :/
Co do pierwszego mo?e by?:D

Wszystko ladnie, tylko jedno mnie pytanie mnie nurtuje...
Co tam robia stalagmity? Ja rozumiem, Tibia gra czarodzieii, ale zeby dac stalagmit nad go?ym niebem?
Io6jluf.jpg

@up My?la?em, ?e to ska?y :D
Ale urozmaicenie jest, koja?y mi si? z rozbitymi ska?ami nad brzegiem morza / oceanu :D

---------- Tre?? dodana o 12:48 ----------

Ro?linno?? poprawiona (kwiaty) teraz jest ok :D

Duzo bledow jest, gdyby je poprawic mapa byla by znacznie lepsza xd

bardziej mi to przypomina Brame za Bram? z undeadami nie ma to nic wsp?lnego .. ogie? tam gdzie ?mier?? hmm chyba ?e kolor ale i tak nie przypomina to nic co by by?o podobne do ''Umar?ego miasta''

Umar?e miasto? Chyba zbyt dos?ownie sobie wzi??e? te s?owa, bo tu s? takie pustki, ?e ?adnego szkieleta ani nawet ko?ci nie ma.

oj tak sobie nazwa?em chodzi?o mi o perspertywe patrzenia poprzez kolor :P
A miasto to to b?dzie bo narazie wej?cie zrobi?em :D

Cze?? ,cze?? i do zobaczenia mo?e kiedy? jeszcze wr?c? .

Jak chyba zauwa?yli?cie prac ju? nie wstawiam ,a na forum przebywam 10min na tydzie? . . .
Chcia?em si? przypomnie? . . . No i powiedzie? / o?wiadczy? ,?e sko?czy?em z tibi? i mappingiem :O
Zaskakuj?ce ,ale prawdziwe :P
Mo?e kiedy? wr?c? do tego ,ale na razie nie zamierzam .
Prace ,kt?re s? w tej galerii ( niekt?re ) jeszcze nie zosta?y wrzucone na ?aden server . Dost?p do prac (1) po?owa tych map jest te? dla Pewnego pana, z kt?rym robi?em server .
Jakby kto? by? zainteresowany to mog? opchn?? te mapki :P
Posiadam te? wyposa?ony silnik z w?asnymi skryptami , eventami itd . . .
tego sprzeda? nie mog? bo robili to dla mnie zas?u?eni przyjaciele ,lecz je?eli si? zgodzi [MENTION=408163]Ciamciaj Bigos[/MENTION] mog? je wam udost?pni? .

Pozdr?wki ImaG :*

Z tego co pamietam pomagalem ci w lekkich sprawach, wiec duzego nakladu pracy przy tym silniku nie mialem.

Mozesz go umiescic w pobieralni (Klik)

Z seri - odwiedzam te forum tylko dla mappingu to postanowi?em doda? screeny do mojego ots w?asna mapka, kt?ry nie wypali? ~
Pomimo i? nie grywam ju? w tibi? to lubi? popatrze? na tw?rczo?? u?ytkownik?w.

tak jestem bardzo leniwy ale na imgur jest lepsza jako?? ni? bym wstawi? na forum :)
Pozdrawiam ImaG

---------- Tre?? dodana o 20:09 ----------

Oczywi?cie moby s? tylko na mapie mi jako? poznika?o mo?e dla tego ?e inny rme odpali?em xD

Do góry