Imperata Maps V2

Status
Zamknięty.

Imperata

Active User
Kwiecień 28, 2010
Liczba reakcji
2
Witam z tego ?e m?j temat zosta? zablokowany tym i? kto? napisa? ?e nie s? to moje prace ze wzgl?du tego i? mia?em na innym forum taki sam temat z innym nickiem :)

1. Pandemonium

pandemonium.png

2. Wioska barbarzy?c?w

asd1.png

3. 7.6 Kawa?ek miasta.

atmosphere1.png

zach?cam do ogl?dania :)

//Przenosz? temat do Galerie Mapperskie ~iSanto

Odp: Imperata Maps V2 [AMATOR]

Twoje prace tak jakby s? dla mnie wyj?tkowe :D Bardzo mi si? podobaj?, czekam na wi?cej prac ! :) Powodzenia

Pozdrawiam

Dzi?ki, to wielkie s?owa otuchy z twojej strony prac? s? robione i nadal b?d? pokazywane i tak?e pozdrawiam ;)

dodaje.

rook.png

Ostatnia edycja:

BUMP ! :D

Zniszczona ?wi?tynia Lizard?w.

radioaktiv.png

Odp: Imperata Maps V2

Hmm dla mnie jeste? Troch? wi?cej ni? amator znasz si? na Rme.

Masz pomys?y i to si? liczy,umiesz wprowadzi? fantazje do mapy i to mi si? najbardziej podoba

Trzymaj tak dalej a zajdziesz gdzie tylko chcesz.

Powiem ci tak, ?e wstawi?em specjalnie Amator po to aby ludzie tak naprawde sami ocenili jakie prace robie, poniewa? moim zdaniem bez sensu dawa? sobie od razu nie wiadomo kogo :) pozdrawiam.

Amazo?skie bagna

natura.png

Ostatnia edycja:

Nie potrafie zobaczyc nic na tym ostatnim bagnie... Za blisko jest po prostu. Reszta prac 7/10, bo widac, ze uszywasz autobordera. Osobiscie nie mam nic do autoborderowania, bo jest to przyjemne i szybkie, tylko trzeba uwazac by nie porobily sie bugi, a u ciebie na 1 screenie sa. Po zrobieniu juz mapy mozesz urozmaicic ja o inne bordery, uzywajac raw palette... Ja od niedawna tak robie.

kubiczi123 otw?rz si? na fantazje i wyobra? sobie te lasy w realu ;DD,bagna,ma?py itp ;dd

Mi si? podobaj? mapki trzymaj tak dalej ;) pozdrawiam

ja bym sprawdzi? jak ci id? prace zimowe albo g?ry skaliste.

Yeantis zrobi?em tak mo?na powiedzie? zimow? prac? :)

Lodowa.png

Hmm nawet nawet ale nad zim? musisz jeszcze popracowa? :) Trzymaj tak dalej

Nie podobaj? mi si?. Nie wiem czy chcia?bym owe mapy na serwerze High EXP. Ale ucz si?.

Zbyt pusto. Staraj sie dodawa? wi?cej grat?w w stylu kamyczki, krzaczki itd, opr?cz tego mapy s? dla mnie zbyt jednolite - aczkolwiek wida? post?p na prze?omie publikowanych przez Ciebie prac, wi?c mapuj, mapuj i jeszcze raz mapuj to sie nauczysz ;)

Mi si? to nie podoba, za du?o nawala?es tych grzyb?w, te niby drzewa na budynach sa jakies dziwne, og?lnie wszystko ponawalane na sobie, 1,5/10

nie wiem dlaczego ale Zaimponowa?e? mi,przez swoj? fantazj?,pierwsze prace w og?le mi si? nie podoba?y
gdy? ?wieci?y amatorszczyzn? ,?wi?tynia Lizard?w mi si? spodoba?a (mo?e przez to ?e lubi? ogl?da? nowe sprity. :))
W Amazonskim lasie spodoba? mi si? jedynie pomys? na te drzewa du?e (mo?e to wykorzystam ;p)
ta zimowa praca nadto mi si? podoba ale musia?by? popracowa? nad stawianiem tych walli
bo dla mnie s? jako? dziko poustawiane ;p
?wi?tynia ziemi podoba mi si? tylko pomys? (my?l? ?e on z bajki Avatar Legenda Angaa).
Mo?na by by?o go nieco ulepszy? tzn ja bym na pewno ale nie wiem jak ty. :)
Trzeba by popracowa? nad detalowaniem ,dodawa? jakie? kamienie,k?pek trawy wi?cej.
I my?l? ?e tu wi?cej nic nie trzeba bo wida? znasz zasady detalizmu.
Pozdrawiam,Etedan

@edit kogo wkurwiaj? te reklamy w postach ? ;p

Ostatnia edycja:

Doko?czona na dole wioska barbarzy?c?w :).

wioska-barbarzyncow.png

scr4.png

scr1.png

2 Screeny z Angel OTS kt?ry b?dzie wychodzi? niebawem ;)

---Aktualizacja---

bump :oooo

Status
Zamknięty.
Back
Do góry