- Pozostałe [Inne] Bot jaki dobry?

Status
Zamknięty.

Silent Assassin

Active User
Październik 16, 2009
Liczba reakcji
1
Chcia?em gra? bez bota. Ale wszyscy pisz? ?e bez bota to si? nie nabije du?ego levela. [ Nie Wiem ] Wi?c sk?d ?ci?ga? bota ?eby po 1 nie hakneli mi konta [ najwa?niejsze ] i nie chc? dosta? bana.
Z g?ry dzi?ki. Pozdro
Czyli ta jahby najlepszy bot bez wirus?w!

Odp: Bot jaki dobry?

Polecam boty ElfBotNg i BotNg poniewa? s? one bardzo bezpiecze nie?eli chodzi o pobieranie i w tibi. ?aden CM nikt nie wykryje ich ?adnym programem. Proponuje strony do pobrania.

Notka moderatorska:
Hacklinki...//Deme

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja uzywam Ng ,mozesz go latwo scrackowac ;]

Ja tam polecam Elfabota i NG. Blackd nie wiem bo nie mialem.

A jakbym wybra? tibiabot.com mam sci?gn?? bota pod 8.52 ? i to ju? ustawiam i jedzie ? a z ty wirusami ? nie chc? hacka

Ja proponuje nBota , jest tam bardzo du?o opcji mo?na powiedzie? free ng bot

A ja preferuje Ng bo mozna scrackowac latwo (ale to nie jest forum na te tematy).

Wybra?em NG tylko jak teraz zrobi? ?eby sam expi? itp ? daje na follow waypoint a on stoi ? czemu prosze o pomoc.

dzi?ki dzia?a ju? mi sam expi itp. a czy za ka?dego bota jest ban? co robi? ?eby u?ywa? bota bez bana?

Ja polecam osobi?cie NBot Forum Projektu Nbot oficjalna strona. Przetrwa?em ju? kilka fal banowa? i ani jednego bana nie z?apa?em.
polecam

Za ka?dego bota jaki wspomaga gr? w tibi jest ban. Mo?e by? on na ?wiat?o, ale i tak dostaniesz bana. Je?eli nie chcesz straci? konta przez ban. To najlepszy sposobem jest g?o?ny alarm, gdy pojawi si? GM/CM. Jest tam taka opcja.

Pozdrawiam.

Je?eli kto? chce bota
cracka itp
msg do mnie ?

Za ka?dego bota jaki wspomaga gr? w tibi jest ban. Mo?e by? on na ?wiat?o, ale i tak dostaniesz bana. Je?eli nie chcesz straci? konta przez ban. To najlepszy sposobem jest g?o?ny alarm, gdy pojawi si? GM/CM. Jest tam taka opcja.
Pozdrawiam.
Nie nie jest najlepszy, teraz CipSoft, z reszt? od dawna ma Anty Bot system wi?c GMowie i CMowie nie zajmuj? si? ju? botterami.

@Topic
Co do bota, najlepsze s? aktualnie:

Tibia Bot NG - ?atwy w obs?udze.

Elf Bot NG - Dla bardziej zaawansowanych u?ytkownik?w, dobry aktualnie najcz??ciej polecany.

BlackD Proxy - Ten ju? dla bardzo zaawansowanych u?ytkownik?w, jednak my?l? ?e pewnie z nim m?g?by ci pom?c jeden z u?ytkownik?w Mateht.

NBot - Dobry, darmowy bot, ?atwy w obs?udze o przyst?pnym interfejsie z mo?liwo?ci? dokupienia konta Vip kt?re da nam wcze?niejsze update.

Te boty s? dobre, co za tym idzie p?atne ceny to odpowiednio:

Tibia Bot NG - 9.95$ (Do?ywotnia Licencja) -> 29/30 z? (karta) lub przez telefon koszt ko?o 10 z? wi?kszy.

Elf Bot NG (Do?ywotnia Licencja) - 24.95$ -> 72/73 z? (karta) lub przez telefon koszt 10 z? wi?kszy.

BlackD Proxy:
Nowa Licencja na 1 miesi?c 3.5€ -> 15/16 z? (PayPal lub telefon, ta sama cena, jedno stanowisko komputerowe)

Przed?u?enie Licencji na 1 miesi?c 3.5€ -> 10 z? (PayPal lub telefon, ta sama cena, jedno stanowisko komputerowe)

Nowa Licencja na 1 rok 10€ -> 42/43 z? lub 100k (PayPal, Real Tibia, Bank, jedno stanowisko)

Przed?u?enie Licencji na 1 stanowisko na rok 9€ -> 38/39 z? lub 90k (PayPal, Real Tibia, Bank)

Vip Nbot 5z? (Przelew via Dotpay) 10.98 (SMS)

Jedyny darmowy bot:

Nbot Free

Cen licencji na 10 komputer?w nie podawa?em bo nie s?dz? ?eby by?y ci potrzebne. Co do bana, to kwestia farta, czy b?dziesz zje?d?a? stamine, je?li b?dziesz uwa?a? na 90 % nie dostaniesz bana co mo?e potwierdzi? par? os?b, mimo ?e system od d?u?szego czasu banuje niekt?rzy unikaj? bana.

Pozdrawiam,
Drakonne.

@Down
L'P Expi 23/7 powiadasz ? to chyba po trzech dniach ju? nie expi bo mu si? stamina ko?czy wed?ug twoich stwierdze?.

Ostatnia edycja:

Wiesz ja ci bota nie polecam :D

Istnieje takie powiedzenie: Bez bota . to nie robota :)
G?wno prada :D

Wiem ?e wi?kszo?? hlv expi na bocie, lecz jest to karane.
Np.taki Pulustinha (Nie wiem jak to si? pisze) na bocie jedzie 23/7 :D

Sam wbi?em 137 lv MS

Bez bota :D

Pozdrawiam
ADI_ADI

Bardzo si? cieszymy ?e wbi?e? taki "ogromny" level bez bota, lecz tu u?ytkownik nie pyta si? czy gra? z botem czy bez.../// Mikepall

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Je?eli ju? chcesz boci? to Tibia BOT ng pono? jest dobry nie wiem nie boce, ale stary ! nie bo? dostaniesz tylko bana i kicha :D

Najlepszy jest ElfBot, poniewa? ma praktycznie wszystkie opcje co inne boty, oraz par? nowych.
Ale najwa?niejsze jest, ?e nie integruje w klienta tibi, jest tylko nak?adk?, dzi?ki temu unikniesz AutoBana, jedyne po czym rozpozna? mog?, to to , ?e non stop ?migasz na tych samych WayPointach, dla tego najlepiej co dziennie zmienia? miejsc?wki.

Co do NG, to nie wiem, w ka?dym razie BlackDProxy odpada, u?ywa?em, rok, akurat konczy?a si? licencja jak weszly bany, nie omin?? mnie =/

Dla mnie Tibia Auto stara ale jest wszystko spoko nie trzeba ?adnych skrypt?w ani nic.
Ja u?ywam ale nie na expa tylko na swiatelko zmiane name slima matki i inne ?mieci xD

ElfBot z p?atnych, z darmowych TibiaAuto. Ofc Elfbot jest na oko ze 35(3 miliony zer) razy lepszy od TibiiAuto no ale troch? koszutuje.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry