Inne potwory na Rookgaard

Status
Zamknięty.

mateusz852

New User
Kwiecień 3, 2010
Liczba reakcji
0
Witam

S?dze ?e na Rookgaard jest za ma?o gatunk?w potwor?w,
je?eli by?o by wiencej gatunk?w potwor?w,
wi?cej os?b wola?o by zosta? na Rookgaardzie,
tym bardziej mapa Rookgaarda mog?a by? wi?ksza,
m?g? by by? gdzie? np. Dragon,Tarantula,Dragon Lord...
dla faccu.Mog?o by by? mini POI na plate set.

Wi?c piszcie dlaczego idziecie na maina a niezostajecie na Rookgaardzie

Pozdrawiam

.::mateusz852::.

Odp: Inne potwory na Rookgaard

Nie rozumiesz, ?e Rookgaard to wyspa pocz?tkuj?cych? Jeste? tam jedynie by wbi? 8 lvl i z niego wyj??.
Wi?c piszcie dlaczego idziecie na maina a niezostajecie na Rookgaardzie
Id? na Mailand i? on zosta?y stworzony do gry.

Pomys? z dodaniem innych potwor?w to katastrofa.

down
Cipsoft po prostu nie pomy?la?, ?e jaki? debil zostanie na Rooku zamiast z niego wyj??. Je?eli chcesz inne potwory to id? na Maina.

ale niektorzy chca zaostac na rooku i prowadzic gre na nim a nei ze kurwa wyjda na maina i ich przygoda konczy sie po 2 dniach ..
ZAL MI CIE!:curse:

hyh dragon lord bity przez rokstayerow w godzine lollol . Znow bezsensowy temat .
Ja tak jak @up tez wychodze na maina bo to dalsza ciekawsza czesc gry co takiego mozesz robic na roku . Tylko puzniej expisz na jednym slabym expowisku z minosami i patrzysz sie ciagle w ten monitor , dla mnie to nudne . A na mainie siedza moi wszyscy kumple , trapujemy, robimy questy , chodzimy razem na coraz to trudniejsze monstry a ja majac rokstayera ciagle sie nudzilem ;) Pomysl z poi muglby byc ale i tak najtrudniejszymi monsterami jakimi mogly by tam byc to roty i minosy i ewentualnie as , przejscie korytarzy z odpowiednimi profesjami mogliby zmienic w jeden ze zwyklymi fire a nie sf . A nagroda to nie plate set tylko jak juz to brass bo kazdy jakby mial taki plate set to dla niego minotaur bedzie jak troll dla nas.

A jesli chodzi o twoja przygode to zrob swoj wlasny ots , rl map , dodaj to wyspe , poi , anni i graj sobie jak shadow rex :p i zachowaj wulgarne slowa dla siebie

ale niektorzy chca zaostac na rooku i prowadzic gre na nim a nei ze kurwa wyjda na maina i ich przygoda konczy sie po 2 dniach ..

Prosze o zamkni?cie tego bezsensownego tematu z 2 powod?w
- autor hmm jak to powiedzie? nie jest zbyt mi?y ani zbyt rozgarni?ty
- jest mn?stwo takich temat?w

@top dragony ? i dl ? mo?e demony i wampiry a mo?e jeszcze questy na mpa ? NIE nawet gdyby tak sie sta?o ?e zrobili by dl na rooku napewno najlepsi poszli by na niego i co ? bili by go przez godzine a potem wylotowali dragonslayera dobre shield armory a co zatym idzie czas bicia tego potwora skr?ci?by sie do minuty a potem plate armory lata?y by za free na rookghardzie .?enada wiesz co jest w rookghardzie takiego ?e ludzie tam zostaj? nie to ?e s? tam questy na plate armor albo mpa nie ?e s? tam dobre potwory. ROOKghard poprostu ma ten klimat i twoje dragony albo plate armory zniszczy?y by go ... . Sprawa jest prosta je?li chcesz zabija? dobre potwory albo nosi? dobre zbroje id? na maina i je?li twoja przygoda tam ko?czy sie po 2 dniach to gratuluje. Poprostu nie czujesz tego klimatu a to jest potrzebne ?eby zosta? na rooku

A wi?c - Jak masz zamiar wyzywa? ka?d? osob? kt?ra wyrazi?a negatywn? opini? na ten temat to od razu m?wi? - Wyloguj si? zanim osoby rozgarni?te Ci popsuj? nerwy bo pomys?y jakie tu dajesz s? absurdalne jak nie idiotycznie naiwne i a? klawiatura prosi si? by wystuka? par? s??w krytyki na tak krety?skie topici ;)

Ale ?eby nikt nie mia? si? o co przypieprzy? i mi wlepi? warna to napisz? -

Pomys? jest kompletn? pora?k? - Dragony, Dl'e, mini Poi na plate seta ? Ch?opie! O czym sobie marzysz ? Wyobra? sobie czym dla Rookstayera by?by taki drag - To by?by jak na mainie orsh czy inny boss. Poza tym od tego by bi? dragi jest Main. Nasz kolega Mateusz niestety chyba nie ogarnia do czego s?u?y rookgaard :(

No to podam na kr?tko definicj? s?owa Rookgaard - Oznacza to wysp? w grze znanej nam pod nazw? "Tibia". Na owej wyspie gracze rozpoczynaj? swoj? przygod? z gr? I UCZ? SI? tam podstaw, jak u?ywa? liny, kupowa? itemy, et cetera. Kr?tko m?wi?c - Rookgaard s?u?y by si? nauczy?, wyj?? na maina i efektywnie korzysta? z wiedzy nabytej na nim. Poza tym postaw si? w sytuacji rookstayer?w - Budziliby o wiele mniejszy szacunek gdyby pojawi?o si? od cholery mocniejszych mob?w. Rookstayerzy wywo?uj? bardzo skrajne uczucia - Niech?? - jak kt?ry? z nich wbi? wszystkie lvl'e na bocie. I podziw - Jak rookstayer wbija? r?cznie te wszystkie lvl'e - Bo nie powiem, trzeba mie? naprawd? mn?stwo tej wytrwa?o?ci by wbi? chocia? ten 30 lvl na minosach i poisonach.

Prosz? Ci? Drogi Mateuszu o g??bsze zastanowienie si? zanim napiszesz cokolwiek nowego na temat rookgaardu.

Pozdrawiam,
Magiel.

Bezsensowny temat, zamykam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry