- Pozostałe [Inne] Slime auto trainer

Status
Zamknięty.

Kamcio003

Senior User
Październik 11, 2009
Liczba reakcji
77
Cze?? ,mam pytanie. Czy jest jaki? darmowy bot pod tibie 8.54 z funkcj? Slime auto trainer?? Je?eli tak to Prosz? o Podanie nazwy.

@down
TibiaAuto nie ma takiej opcji bo u?ywam i jej nie zauwa?y?em ,a Bbot mi nie dziala (?)

Notka moderatorska:
Prefix Dodany

Odp: Slime auto trainer

Tak jest ich par?, cho?by tibia auto, albo bbot.
Osobi?cie polecam ci Bbota, jest naprawd? dobry.

tak, ja takze polecam bbota. a mozesz powiedziec czemu ci nie dziala? jezeli wiesz oczywiscie.

Odp: [Inne] Slime auto trainer

tak zachwalacie tego Bbota a wyt?umaczycie mi jak ustawi? mu slime trainera bo ja za chiny nie wiem jak ...

Ja tam bbota nie trawi? bo po np 4-5 godzinach bocenia czasami niekt?re opcje nie dzia?aj?, np stawiam na bicie mlvla to on nie ?owi rybek, jak ?owi rybki i rzuca spelle to nie je rybek :P a jak ?owi i je to nie rzuca spelli :P

A na tibii auto to jest banalnie proste, bierzesz "Creature info", dalej wchodzisz w "name changer", i klikasz "Battle list only". Wyszukujesz tam swoj? "Matk?" i klikasz dwa razy i zmieniasz u niej "Slime" na jak?kolwiek nazw? (ja tam nazywam po prostu "Matka), to jak skilujesz w Ab czy gdzie?, to nastawiasz sobie w auto attack "Monsters to attack" to na liste wpisujesz "Slime" a w list? "Monsters to ignore" wpisujesz "Matka", nastawiasz sobie zgodnie z ?yczeniem wszystkie opcje i hulaj dusza :)

Hmm mo?e w T.A nie ma takiej opcji SlimeTrainer ale za to da sie tak ustawic ?eby trenowa? na slimach poszukaj na forum a napewno znajdziesz =)

Gdyby? czyta? mojego posta to by? zobaczy? ?e w?asnie napisa?em jak ustawi? by bi? na slimach ^^

TA polecam :) jedyne przeszkody to nooby ;/ dobilem na slimach dzieki TA 85/70 (pall) a znalezienie poradnija nie jest trudne :) wrecz przeciwnie :P

A ma ktos dobra stronke do sciagniecia Bbota??
zeby nie sciagac 1000 Virus?w :D :( :)

Oh sciagnolem Bbota ale znowu nie wiem jak ten Trainer dziala ;O
moze ktos wytlumaczyc jak dokladnie to ustawic?? i co robic ;(

Czekam na odpowiedz ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry