- Liczba reakcji
- 45
Witajcie,
po g??bszym zastanowieniu si? nad gr? na OTSach i stwierdzeniu, ?e s? one chujowe zosta?a podj?ta decyzja o grze na real Tibji. Oczywi?cie do no life'owania najlepsze s? serwery non pvp wi?c wyb?r pad? tym razem na ?wiat o nazwie Refugia. Kr?tko m?wi?c, ja i Przemek m?czymy raty na serwerze CipSoftu :|
Serdecznie zapraszamy ogarni?tych user?w forum do wsp?lnej gry (questy, hunty, czy inne eventy) W niedalekiej przysz?o?ci powstanie gildia o nazwie Insomnia by bardziej zgra? cz?onk?w teamu (;
Aktualnie ja gram druidem, Przemek za? paladynem.
I m?j skromne progress'y:
Oczywi?cie postaramy si? rozwija? ten temat poprzez dodawanie nowych screen?w
Miejmy nadziej?, ?e starczy nam ch?ci do zrobienia porz?dnych postaci. Zapraszam te? do jechania CipSoftu w tym temacie.
po g??bszym zastanowieniu si? nad gr? na OTSach i stwierdzeniu, ?e s? one chujowe zosta?a podj?ta decyzja o grze na real Tibji. Oczywi?cie do no life'owania najlepsze s? serwery non pvp wi?c wyb?r pad? tym razem na ?wiat o nazwie Refugia. Kr?tko m?wi?c, ja i Przemek m?czymy raty na serwerze CipSoftu :|
Serdecznie zapraszamy ogarni?tych user?w forum do wsp?lnej gry (questy, hunty, czy inne eventy) W niedalekiej przysz?o?ci powstanie gildia o nazwie Insomnia by bardziej zgra? cz?onk?w teamu (;
Aktualnie ja gram druidem, Przemek za? paladynem.
I m?j skromne progress'y:
Oczywi?cie postaramy si? rozwija? ten temat poprzez dodawanie nowych screen?w
Miejmy nadziej?, ?e starczy nam ch?ci do zrobienia porz?dnych postaci. Zapraszam te? do jechania CipSoftu w tym temacie.Cz?owiek cierpi?cy na bezsenno??, gdy d?u?szy czas wydany jest na pastw? swej dolegliwo?ci, podobnie jak wi?kszo?? ludzi w stanie nerwowego wyczerpania kieruje uczucia niech?ci, nienawi?ci, i wr?cz zap?dy destrukcyjne przeciwko samemu sobie i najbli?szemu otoczeniu.
Copyright 2009, Insomnia Thread, All rights reserved
Copyright 2009, Insomnia Thread, All rights reserved
Ostatnia edycja: