IP OTs

Mateeq

User
Czerwiec 17, 2010
Liczba reakcji
0
Witam mam wielki problem. Mam ?wietn? map? kt?ra robi?em 1rok.
Ale nie mogej jej hostowa? bo mam ip wew..
Czy mo?na to jako? zmieni? na zew. Bez administratora bo wsp??praca z nim jest m?cz?ca. ;///

Odp: IP OTs

Mo?esz wykupi? serwer dedykowany, wykupi? u dostawcy zew ip lub postawi? serwer na hamachi :) masz a? 3 opcje

Noo .. Tylko ze ten m?j dostawca nie da mi bo on twierzi ze mu sie sie? zamuli . Tak go zgnoje ?e to ma?a bania.
Dedyk drogi.
Hamachi 0 OS?B;]

Wybacz ale s? dwa rozwi?zania.
-Hamachi
-Zakupienie u dostawcy zewn. ip

Jest inne wyj?cie poprosi? kogo? z koleg?w, lub poszuka? kogo? na forum by ci pohostowa? ot- dzia? ZESPO?Y.

Pozdrawiam

Ehh wiesz wola? bym sam sobie hostowa?
Relakks by? co? takiego i robi?o zew ip ale to p?atne . Gdyby mo?na SMS to bym wys?a? a to szwecjkie ; /

Mateeq mo?e powiesz na jakim sprz?cie chcesz hostowa? t? mapk? (ile wa?y w mb) mo?e wgl. nie ma sensu si? na to porywa? skoro poci?gnie max 20 os?b, co?
Co do administratora Twojej sieci to pogadaj z nim ?e dop?acisz mu t? dyche do rachunku co miesi?c.

Yyy No Tak:
Procek
6,5Ghz 2 rdzenie
Ram ; 4 GB

Net : 12 MB

MAPA MB 8,6

Kurde ja bym mu nawet 20 z? do?o?y? on twierdzi ?e taki hosting mu zamuli neta; //

Mateeq to pozostaje Ci tylko serwer dedykowany lub hamachi, nic Ci tu nikt nie poradzi.

Cos o jaki? Tunelach s?ysza?em czy Relakks. Racja ?

Relakks, jest p?atny to po pierwsze po drugie Relakks to problemy ci?gle co? si? wali. A poza tym jak ten Tw?j administrator zobaczy ?e lagujesz mu ca?? sie? to i tak i tak Cie wyczai wi?c nie wiem czy gra warta ?wieczki.

:
Procek
6,5Ghz 2 rdzenie
Gdzie takie procki daj??

Kurde ja bym mu nawet 20 z? do?o?y? on twierdzi ?e taki hosting mu zamuli neta; //
Jak jest do dupy administrator to jest do dupy ca?a sie?. Nie umie sobie poradzi?, to zwala na zamulanie sieci. Proste.
Najlepiej jakby? poszuka? jaki? serwer, kt?ry oferuje pod??czenia przez VPN. Wtedy b?dziesz mia? wyj?cie na ?wiat przez jaki? serwer w internecie.

Ej Kurde . w tych VPN jestem zielony nie wiem jaka nazwa u?ytkownika i has?o i wog?le; /

Jesli bys chcial ja ci moge pochostowac tego ots mysle ze mam doskonaly sprzet do tego ;p

Ej Kurde . w tych VPN jestem zielony nie wiem jaka nazwa u?ytkownika i has?o i wog?le; /

Je?eli to jest jaka? super mapa co robi?e? rok i masz ca?y gotowy ots, mog? ci go hostowa? na dedyku, jak by? by? zainteresowany pisz pw.

Back
Do góry