Iriana.net - gildia

Status
Zamknięty.

Sinner

ChoSen|One
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
52
Witam,
wczoraj ruszy? serwer Iriana.net, po zainteresowaniu ze strony kolegi rozpocz?li?my wsp?ln? gr?. Naszym celem tak jak na innych tego typu serwerach jest zabijanie innych graczy, co za tym idzie chcemy stworzy? dobr? gildi?, z ogarni?tymi graczami.
Na wst?pie chc? uprzedzi?, ?e potrzebujemy tylko i wy??cznie ludzi, kt?rzy wiedz? jak si? zachowa? podczas gry w zespole. Ch?tny rekrut musi ogarnia? pvp na poziomie dobrym. Je?eli jeste? pocz?tkuj?cym nie ogarniaj?cym graczem, to nie pisz podania w tym temacie, poniewa? takie osoby b?d? szybko wywalane z gildii.
Oczywi?cie posiadamy serwer Ventrilo - ka?dy cz?onek jest zobowi?zany do bycia aktywnym w owym komunikatorze. Nie chodzi mi tutaj o przymusowej rozmowie z innymi cz?onkami, jednak jak powszechnie wiadomo bez komunikacji g?osowej nie rozegramy ?adnej dobrej akcji. Ludzie bez s?uchawek oraz mikrofonu nie b?d? brani pod uwag?.
Potrzebujemy g??wnie profesji magicznych ewentualnie rpk?w - posiadamy ju? 2 knight?w. Najlepiej by?oby mie? u swego boku jak najwi?cej druid?w - paralyze power.
W przysz?ej gildii uznajemy zasad? - "nie pytam ilu, tylko gdzie". Gramy na tym OTS czysto 4 fun, wi?c ryzyko przed zgonem, nie powinno Was zniech?ca? do pomocy innemu cz?onkowi naszej spo?eczno?ci.
Dobrze by by?o, gdyby przyszli cz?onkowie naszej dru?yny posiadali przynajmniej 15 lat - nienawidz? pisku na Ventrilo.
Zapewne cz??? z Was zna mnie z r??nego rodzaju OTS'?w i wie, ?e nie b?dzie to kolejna noobska gildia, kt?ra chce zgromadzi? jak najwi?cej przypadkowych os?b, a po 2 dniach odej?? z serwera.
Je?eli wiesz, ?e Twoje pvp jest dobre i jeste? komunikatywn? osob? wypisz poni?szy formularz:
Imi?:
Nick w grze:
Profesja:
Kilka informacji o sobie:

Wype?niony formularz przeze mnie:

Imi?: Bartek
Mikrofon/s?uchawki: tak
Nick w grze: Sinner
Profesja: MS
Kilka informacji o sobie: Ucz?szczam do LO we Wroc?awiu. Moje g??wnie zainteresowanie wywodzi si? z jazdy na snowboardzie. Poza gr? w Tibie od czasu do czasu usi?d? przed WoW'em, czy te? L2. Jestem osob? komunikatywn?, kt?ra stara si? spoi? zesp?? w jedno??.

Odp: Iriana.net - gildia

Imi?:Mateusz
Mikrofon/s?uchawki:Ta
Profesja:Knight
Kilka informacji o sobie: Lubie uprawiac sporty , nielubie sie uczyc ;P , nielubie r?wnie? skillowac ;PP.
Iriana jest dosc trudnym otsem z malym lotem expem etc.
Mam nadzieje ze czesta bedziemy wpadali po ludzi zeby sie wzbogacic :)
Bo z kasa u mnie jest bardzo krucho , knightem jest najwieksze waste.. ; o
===========//===========//===========//===========//
Jezeli juz niepotrzebujecie knigtow zrozumiem.

Witam wszystkich!

Imi?: Mateusz, ksywa: Koopek
Mikrofon/s?uchawki: Tak :>
Nick w grze: Koopek
Profesja: Knight
Kilka informacji o sobie: Lubie gra? na komputerze w gry RPG, uwielbiam bra? udzia? w pvp, rysuje mang? i ?rednio lubi? nauk? :P GG: 5755247

Dzi?kuj?

Imi?: Karol
Mikrofon/s?uchawki: Mam
Nick w grze: Sokiq
Profesja: RP
Kilka informacji o sobie: Nie istotne.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry