No Witam, dalej ?yje jak wida?
Troch? mnie nie by?o bo po prostu nie gra?em brak weny na expienie PK etc. ale teraz wracam z podw?jn? si??.
Na pocz?tek zaczniemy od Knighta
Kilka lvli wbi?em i mam nadziej? ?e b?dzie tak dalej tzn. lvl nie b?dzie sta? w miejscu
Jak wida? startowo stare choseny, ziomek nie mia? dost?pu na mury wi?c nie poszlim a na azury niema teamu na nic innego nie mia?em pomys?u wi?c wybrali?my stare dobre choseny
Dalej to jak wida? Azury, fajny expik z kas? miernie ale nadrabia si? expem
Jednak 1.5kk/h z green stamin? to jest co?
Niekt?re roomy na pocz?tek by?y dosy? ci??kie ale jako? dali?my rad? gorzej jakbym mia? i?? znowu z nowym teamem
No to tyle z knighta sza?u niema ale b?dzie wi?cej. I BELIEVE
Tutaj sobie skikn??em na uno momento na gsy, ca?kiem przyzwoicie 0 dropa
No i MS, wreszcie kiedy? trzeba go wyexpi? wy?ej ?eby mia? moc
Jak wida? Ancienty + bonebeasty ca?kiem przyjemny exp z gfb jakbym wszystko zbiera? to nawet m?g?bym wyj?? na profit
Exp na green 300-350k/h + robie szybko taska wi?c jak dla mnie jest fajnie
Tutaj jakie? teamhunty z randomami, ek obsrany jak bum cyk cyk bierze 2 hero swoim 60ekiem i stoi jak k?oda bo po co lurowa? to w sumie ja przez 30 minut hunta musia?em lata? na utamie wbija? do cave i lurowa? ca?y pok?j do nas
A potem jeszcze bi?, bitch pls stop playing ek. A tak btw ten ca?y "knajcik" ma 250 eda
No i powr?t na Acki
No i przy okazji wpad? aczek + boss
Boss da? jak nigdy Profitando
Skullhunterka musi by?
Drop?w nima bo nic nie dropi?o
Na pocz?tek hellgate chcia? zwia? ale nie pyk?o
Tutaj desercik
Pr?bowa? straci? skulla na hellgate pod waspami ale niema bata
120 ED skitra? si? niedaleko ?mia? si? ?e go nie z?apie bo niemam klucza a tu niespodzianka
Tutaj jako? 160 ek na svar, podobno zabi? kogo? na Crystalach 50-60 MS/ED co za mop
No i tutaj jeszcze w?a?nie nie pozdrawiam p?aczka kt?ry wyp?aka? mi si? na priv tzn Raganiii w sumie ?e "jestem noobem" i ?e "zachowuje si? jak dziecko wrzucaj?c screeny z tibi" a wi?c no ziomu? serdecznie nie pozdrawiam.
No i wielki powr?t PK
INSANE DROP
Gsy ponad 100ek
Smoczki, niema expienia
S?abe miejsce do afczenia ziomek
Spieprza? mi z crystal?w no ale si? nie uda?o
AFK
Blessy jak wida?
Tutaj kole? 300EK odpali? si? jak wychodzilim z deserta wida? bola?a go dupa ?e pad? i chcia? si? zem?ci?
No to mu si? uda?o
Niestety si? pad?o
Tutaj jakie? random znalezisko na ackach
No i to ju? nowe z wczoraj
A m?wie kole? ma skulla niedaleko dawaj po niego
No dobra
1-2-3 > UE 120-130 ed
Walczyli dzielnie lecz jak wida? byli?my silniejsi. Na dzi? to ju? koniec, za jaki? czas znowu co? powrzucam a na t? chwil? si? ?egnamy. Jakby kto? chcia? to zapraszam na TibiaCasta jak sobie expie to zazwyczaj odpalam
No i oczywi?cie ?ycz? wszystkim weso?ych ?wi?t oraz szcz??liwego nowego roku.