• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[iSanto][Genius] Demetri World Map

Status
Zamknięty.
Odp: [iSanto][Genius] Demetri World Map

Nowe ss

30j5so1.png

35nbn93.png

33tteth.png

5kisn5.png

//down

Celowo nie jest tak du?o detali poniewa? postanowili?my zrobi? kompromis mi?dzy ?adn? i grywaln? map? :lol:

Ostatnia edycja:

Dawno nic nie wrzucali?cie. Nowe prace, oczywi?cie trzymaj? poziom. Jednak na ka?dym screenie, brakuje mi detali. By? mo?e jest to zrobione celowo. Najbardziej do gustu przypad? mi ostatni ss. Nie pasuj? mi jednak te schody. Reszta jest naprawd? dobra. Pozdrawiam :)

ostatnie zdj?cia nic specjalnego ale trzymaj? jednak ten poziom;] Nevox przeciez detale s? a co za du?o to nie zdrowo to ma by? do servera a nie na pokaz;]

Ostatnie prace sa fajne, nie za duzo popisywania sie, bez sensownych detali, tylko idealnie wrecz do gry :) Nie wiem czy te prace byly robione pod show-off czy do gry ale mi sie bardzo podobaja i wydaje mi sie ze nadaja sie do gry.
Co do wczesniejszych prac to tylko jedno pytanie mi nachodzi, dlaczego srednio-zaawansowany? Prace sa na poziomie zaawansowanym [patrzac na inne galerie uzytkownikow z tym prefiksem.]

Bardzo podoba mi si? mapa. Licz? na wi?cej screen?w.

Rafa?, Seba ciekawe screeny z Waszego projektu. Powiedz mi Sebastian co z Norahem? Czy b?dziesz w og?le go reaktywowa?? Bo je?eli nie to czy m?g?bym u?y? nazwy tego serwera z kt?rym jeste?my zwi?zani w jeden z dw?ch ?wiat?w Vadisa? Jeden z tych ?wiat?w znasz doskona?e. Po za tym czekam na wi?cej screen?w z tego projektu :)

Kiedy planowany jest start? Dajcie nowe SS'y :)

Czas od?wie?y? temat troszk?:

9tgb.png

2nrc.png

q6m1.png

bc9k.png

Prace by iSanto.​

Ostatnia edycja:

"2 ?odzie wypo?yczaj?c je innym wojownikom"
"osobom nieupowa?nionym"
Are you fucking kidding me? :DD Jakbym czyta? posty Artsa :P

Mapy ?adne i klimatycznie. Jedynie na trzecim screenie dopatrzy?em si? b??du, a mianowicie u g?ry u?y?e? z?ego pod?o?a do wype?nienia. Czekam na nast?pne : )

Status
Zamknięty.
Do góry