• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Island of Lost Soul by ForFun

Status
Zamknięty.

forfun90

Active User
Liczba reakcji
3
Witam was wszystkich. Chcia?em wam przedstawi? moj? pierwsz? sko?czon? prace:)
Je?eli wam si? spodoba to wrzuc? jeszcze par? screen?w z ni?szych poziom?w.
Czekam na ciekawe komentarze :D
Tutaj macie ss w wi?kszej rozdzielczo?ci:
hndnw8wzte19wv8tnipg.jpg

Odp: Island of Lost Soul by ForFun

Wow Jestem Pod Wra?eniem Jak Na 1 Raz To Super...Ocena? Ocena Jest Nast?puj?ca 7/10 Bo M?g?by? Jeszcze Lepiej :P

Okropne, zajebi?cie jebio-oczne ; d
Wiesz, ?e jest taki przycisk to auto-broadera? Taki jakby, kwadracik niebieski(?)? Widz?c map? od razu stwierdzam i? nie robi?e? pierwszy razy mapy wi?c nie wciskaj kitu.
3/10.

Okropne, zajebi?cie jebio-oczne ; d
Wiesz, ?e jest taki przycisk to auto-broadera? Taki jakby, kwadracik niebieski(?)? Widz?c map? od razu stwierdzam i? nie robi?e? pierwszy razy mapy wi?c nie wciskaj kitu.
3/10.
Chyba raczej wiem co to jest auto border a jak sie umie przeczyta? opis to z niego wynika i? jest to moja pierwsza sko?czona praca a nie w og?le pierwsza. Nie wiem co ci tam po oczach daje jak kolory s? wr?cz przeciwnie jasne. I prosz? o tworzenie zda? w j?zyku polskim bo to polskie forum, je?li nie potrafisz to prosz? dalej nie komentowa? ;)

Od?wie?am :)
Komentowa? :D

Zamiast od?wie?a? m?g?by? z mapowa? co? nowego, praca bardzo s?aba, brzydkie wykonanie. Nie podoba mi si? te wyko?czenie g?ry borderami trawy. Natura te? za bujna nie jest, praktycznie sam autoborder / doodad palette.
Po?wicz jeszcze troch?, przeczytaj poradnik ?adne zdj?cia mapy a nast?pnie umie?? co? dobrego : )

Status
Zamknięty.
Do góry