Kompilacja Items.OTB!! POMOCY!!

Status
Zamknięty.

GoD Mulas

User
Kwiecień 9, 2010
Liczba reakcji
1
Witam,
Mam OTSa pod tibi? 8.60.Kupi?em teraz dedyka z Linuxem.Linux to w?asnie s?owo kluczowe do mojego problemu.A ot?? kiedy wrzucam items.otb z mojego folderu z silnikiem i odpalam OTSa w konsoli mam b??d "Error: Unable to load ITEMS(OTB).Znalaz?em jaki? poradnik z Sourc'em ale nie rozumiem go kompletnie jest tak dziwnie wytlumaczony ze Kl?kajcie Narody.Je?eli kto? si? na tym zna prosz? o pomoc.
Nie wiem co jest potrzebne wi?c prosz? napiszcie!

Odp: Items.OTB!! POMOCY!!

Moze niejasno si? wyrazilem chodzi mi dok?adnie o :

Posiadam The forgotten server 0.4_DEV Na linuxa(I tutaj moje nieszcz??cie).Mam tak?e silnik,kt?ry chc? odpali? na swoim Dedyku lecz on jest pod 0.3.6 a nie mog? wgra? 0.3.6,poniewa? nie ja konfigurowa?em VPSa tylko kolega z teamu,kt?ry ju? nie jest w Teamie.I musz? przekompilowa? moje items.otb pod tfsa 0.4 z tfsa 0.3.6.Tak wi?c zwracam si? z tym do was i prosz? o pomoc!
Z g?ry dzi?kuj? i pozdrawiam MuSiu.

Musisz wszystko przekompilowa? pod tego TFS 0.4...

Mam to samo mam items z 0.3.6 i chce je przekompilowa? pod 0.4 jak to zrobi??

@UP Musisz mie? source.

@TOP A masz wgle source ? To ci wyt?umacze na ch?opski rozum;x

A sk?d mo?na pobra? source?
O co chodzi z tym chomikiem?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Po 1 linuks to najlepsze co mo?e na ?wiecie by?.
Po 2 w items.cpp masz takie magiczne linijki w kt?rych sprawdzana jest zgodno?? items.otb z wersj? TFS i takie tam.
Po 3 Wystarczy te pewne linijki zakomentowa? b?d? usun?? komentarz w c++ robi si? tak: /* < to pocz?tek (otwarcie komentarza) i na ko?cu linijek dajemy */ < koniec czyli zamkni?cie :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry