• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Itemy na start.

Volian

Advanced User
Maj 31, 2009
Liczba reakcji
11
Jak si? ustawia ?eby jakie? itemy na start, czyli ze w Backpacku mam r??d?k? i 25 cc, zbroje i nogawice od razu?
Bo nie wiem gdzie to si? ustawia.
Mam serv The Forgotten Server, Crying Damson.

Odp: Itemy na start.

creaturescript/script/firstitems.lua tam podajesz id itemow jakie ma dostac dany gracz przy pierszym logu

Poszukaj pass?w na Druid/Sorc/Knight/Pall Semple i GOD na mc dawaj items np rope, shovel robisz GOD a potem wbijasz na druid semple i bierzesz te items robisz save i masz to na start ;)

Mysle ?e pomog?em ;]

Pozdrawiam, Stelmach

Stelmach ale glupoty gadasz to trzeba w account menagerze ustawic albo w acc makerze trzeba wpisac id itemow...

Poszukaj pass?w na Druid/Sorc/Knight/Pall Semple i GOD na mc dawaj items np rope, shovel robisz GOD a potem wbijasz na druid semple i bierzesz te items robisz save i masz to na start ;)
Mysle ?e pomog?em ;]
Pozdrawiam, Stelmach
Stelmach ale glupoty gadasz to trzeba w account menagerze ustawic albo w acc makerze trzeba wpisac id itemow...
oby dwaja jestesc madrzy czy kolega z laski swojej podal czy posiada acc bo mi sie wydaje ze nie dla tego mu poradzilem ta metode

je?li masz gesior acc to logujesz sie na Druid Sample i wszystkie inne Sample i im dajesz itemki. Pozniej kazdy gracz ma takie ;]

Back
Do góry