Jaankera-LOW-LVL-WAR!

Status
Zamknięty.

erceiha

New User
Kwiecień 3, 2009
Liczba reakcji
0
START:
02.11.2010r
GODZINA:19:00

Jaankera.sytes.net
Witam Wszystkich Serdecznie!
Jaankera prezentuje pierwsz? ods?on? wspania?ego serwera, na kt?rym ka?dy gracz znajdzie co? dla siebie! Nasz serwer b?dzie opiera? si? szczeg?lnie na walkach mi?dzy lud?mi i gildiami,ale i tak nie jeden quest zaciekawi ci? swoj? trudno?ci? i atrakcyjn? nagrod?!
Slot system dodaje serverowi uroku i zatrzymuje na d?u?ej, wi?c Ci kt?rzy szukaj? porz?dnego servera z przedni? zabaw? s? szczeg?lnie przez nas zapraszani!
Za ka?de zabicie gracza otrzymujesz Marijuanas!
Po uzbieraniu 100 Marijuanas mo?esz je wymieni? u NPC Jah na 25 Zozoli, jeden taki cukierek dodaj? 450expa!

Mapa servera zosta?a wykonana przez paru ludzi lecz sklejona w jedno?? przez naszego Mappera!!

Ilo?? Quest?w b?dzie si? zwi?ksza? z dnia na dzie?!
Screen z jednego z quest?w:

Nowe bronie, zbroje i inne przedmioty bed? wprowadzane z ka?dym updatem!
Rate:​

Tak wi?c zapraszam serdecznie! i zapraszajcie swoich znajomych!
Pozdrawiam erceiha/-RemSon-

Odp: Jaankera-LOW-LVL-WAR!

Zacz??em gra?, serwer wygl?da do?? ciekawie - du?o quest?w, trainy s?, etc. Polecam! =)

Serwer zajebisty !! Naprawde bardzo mi?a atmosfera, duzo questow oraz ciekawe ^^
WARTO ZAGRAC ^^

?UUUUUUHUUUUUUUUU! Pi?kna jazda na tym serwerze! Wbijajcie ludzie, 100% polecam =D

BUMP!

Mapa zosta?a rozbudowana o nowe expowiska i Questy! Zapraszam!

Bump!
Du?o nowych expowisk quest?w! Ciekawe skrypty zapraszam !

Szczerze m?wi?c to nic ciekawego, mapa jest bardzo ma?a, ma b??dy i jest niedopracowana w wielu miejscach.
Par? quest?w nie dzia?a, gra ma?o os?b i nie ma z kim si? bic, jedyn? zalet? jest mi?a administracja, ale niestety to zbyt ma?o, nie polecam serwera :/.

Bump zapraszam 2 listopada godzina 19 zaczynamy ju? na dedyku !!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry