- Liczba reakcji
- 0
START:
02.11.2010r
GODZINA:19:00
Jaankera.sytes.net
Witam Wszystkich Serdecznie!
Jaankera prezentuje pierwsz? ods?on? wspania?ego serwera, na kt?rym ka?dy gracz znajdzie co? dla siebie! Nasz serwer b?dzie opiera? si? szczeg?lnie na walkach mi?dzy lud?mi i gildiami,ale i tak nie jeden quest zaciekawi ci? swoj? trudno?ci? i atrakcyjn? nagrod?!
Slot system dodaje serverowi uroku i zatrzymuje na d?u?ej, wi?c Ci kt?rzy szukaj? porz?dnego servera z przedni? zabaw? s? szczeg?lnie przez nas zapraszani!
Za ka?de zabicie gracza otrzymujesz Marijuanas!
Po uzbieraniu 100 Marijuanas mo?esz je wymieni? u NPC Jah na 25 Zozoli, jeden taki cukierek dodaj? 450expa!

Mapa servera zosta?a wykonana przez paru ludzi lecz sklejona w jedno?? przez naszego Mappera!!

Ilo?? Quest?w b?dzie si? zwi?ksza? z dnia na dzie?!
Screen z jednego z quest?w:

Nowe bronie, zbroje i inne przedmioty bed? wprowadzane z ka?dym updatem!

Tak wi?c zapraszam serdecznie! i zapraszajcie swoich znajomych!
Pozdrawiam erceiha/-RemSon-
02.11.2010r
GODZINA:19:00
Jaankera.sytes.net
Witam Wszystkich Serdecznie!
Jaankera prezentuje pierwsz? ods?on? wspania?ego serwera, na kt?rym ka?dy gracz znajdzie co? dla siebie! Nasz serwer b?dzie opiera? si? szczeg?lnie na walkach mi?dzy lud?mi i gildiami,ale i tak nie jeden quest zaciekawi ci? swoj? trudno?ci? i atrakcyjn? nagrod?!
Slot system dodaje serverowi uroku i zatrzymuje na d?u?ej, wi?c Ci kt?rzy szukaj? porz?dnego servera z przedni? zabaw? s? szczeg?lnie przez nas zapraszani!
Za ka?de zabicie gracza otrzymujesz Marijuanas!
Po uzbieraniu 100 Marijuanas mo?esz je wymieni? u NPC Jah na 25 Zozoli, jeden taki cukierek dodaj? 450expa!

Mapa servera zosta?a wykonana przez paru ludzi lecz sklejona w jedno?? przez naszego Mappera!!

Ilo?? Quest?w b?dzie si? zwi?ksza? z dnia na dzie?!
Screen z jednego z quest?w:

Nowe bronie, zbroje i inne przedmioty bed? wprowadzane z ka?dym updatem!
Rate:

Tak wi?c zapraszam serdecznie! i zapraszajcie swoich znajomych!
Pozdrawiam erceiha/-RemSon-