• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Jak doj?? do...?

Status
Zamknięty.
Odp: Jak doj?? do...?

1. Sk?d : carlin
2. Dok?d : slimy
3. Inne : szukam miejsca z slimami blisko jak najbli?ej owego miasta po skillowanie

Tibia.pl - Carlin
Przy miejscu oznaczonym na mapie 8 po lewej stronie masz zejscie do kanal?w. Jak juz zejdziesz to idz w dol i w lewo. Tam jest idealne miejsce do skilowania.

1. Thais,Carlin,Ab,Venore
2. Do Respa Huntery,Poacher
3. Jaki? resp tych potwor?w poniewa? musz? wydropi? Slingshot!! Bo po zakupie pacca strata czasu.
Mapka gdzie wyst?puj? a doj?? dam rade sam prawdopodobnie : ]

P??nocna brama carlin jakies 20 sqmow do gory i 40 w prawo. Kilka tam ich jest

Ostatnia edycja:

1.Thais
2.Drag pod ancient temple.

Ponawiam pytanie poniewa? mapka zamieszczona przez Kevina nie pomog?a.

1.Thais
2.Drag w ancient temple.

Witam.

1.Farmine
2.zao- Pa?ac Imperatora czy cos takiego
;]

Ponawiam pytanie poniewa? mapka zamieszczona przez Kevina nie pomog?a.
1.Thais
2.Drag w ancient temple.
Hm, tutaj przy mapce nr 5 nie schodzisz w d??, tylko idziesz dalej jedyn? mo?liw? drog?. Na ko?cu tej drogi znajduj? si? schodki do jaskini, gdzie respi si? dragon.
Mapk? nr 5 wklej? ci tu:
Daleka_droga_i_na_-5.PNG

1. Kazz depo
2. Parostatek kt?rym mo?na przep?yn?? do thais
3. Ile kosztuje jeden kurs?

1. Thais/Kazordoon
2. Robson Island
3. Co b?dzie potrzebne?

Huh, ciekawe, czy kto? b?dzie wiedzia?, jak doj?? :)

1. Farmine
2. Pola uprawne zao
3. Co b?dzie potrzebne? , jak sie przygotowac

Ostatnia edycja:

1.Ka?de miasto Faccowe
2.Monk/i
3.Najlepiej aby by? jeden monk i jaki? inny s?aby mobek do bicia shieldinga.

1. z port hope
2. crocodile
3. tylke nie te nad depo ! jakis inny resp trza mi !

Chce na bocie skilowac (neo bot) na rotach i nie wiem gdzie jest dobra miejsc?wka dla facc na rotach, prosi?bym o podanie, ?eby roty same przychodzili wiadomo o co chodzi . Najlepiej jakie? zdj. Pozdrawiam.

Chce na bocie skilowac (neo bot) na rotach i nie wiem gdzie jest dobra miejsc?wka dla facc na rotach, prosi?bym o podanie, ?eby roty same przychodzili wiadomo o co chodzi . Najlepiej jakie? zdj. Pozdrawiam.

Pomi?dzy Dwarf Bridge a Venore jest dziurka (droga do czarownicy Wydy)
Chocia? tam si? w miar? du?o graczy kr?ci
Je?eli chcesz jakie? zacisze,zadupie wybierz sobie jedn? z kopalni Kazordoon (o wiele mniejszy ruch)
Jeszcze lepszym miejscem mog? si? okaza? dziurki w kana?ach Carlin,ale tam niestety s? chyba pojedyncze Respy
Je?eli dalej okiem si?gn?? jest Folda (tu b?dzie ?wietnie) i wielki kompleks jaski? pod Fields Of Glory (pola na p??noc od Carlin)
Je?eli chcesz to mo?esz jeszcze poszuka? pod Fermour Hills (gobliny na wsch?d od Carlin)
Tam znajdziesz dziurki z rotwormami.
Tyle ci chyba wystarczy,ale je?eli chcesz wi?cej to napisz a ja si? znowu zastanowi? ;p

A mo?na jak?? mapk? z fermour hills w kt?rym miejscu si? znajduj? te dziurki do rot?w?? Nie wiem w kt?rym miejscu znajduje si? ta czarownica Wyda wi?c nawet nie wiem w kt?rym miejscu mo?e by? ta dziura ;/, w kopalni czasami jest dobrze, a czasami pe?no botter?w.

Ponawiam pytanie. R?wnie? chcia?bym si? dowiedzie? :)

Robson Isle ? Tibia Wiki

Polska wiki ma ju? 5 lat,czy? nie mo?ecie zrobi? jej prezentu i z niej skorzysta? zamiast spamowa? ns forum niepotrzebnymi pytaniami ? ;)

Co do pyta? :

Idziecie do kopalni najbardziej wysuni?tej na po?udnie,schodzicie na -2 jedyn? mo?liw? drog?,nast?pnie kierujecie swe kroki na po?udnie,gdzie w?r?d wszechobecnych ?lad?w lodu odnajdujecie zej?cie na -3.Tam nadal pod??acie na po?udnie,znajdujecie NPC Junkar i za 80 lub 70gp przetransportuje Was na wysp?.
By si? tam dosta? na danym ?wiecie musi by? uko?czony Awash Quest :

Awash Quest/Spoiler ? Tibia Wiki

1. Sk?d: Venore
2. Dok?d: Amazon
3. Inne:Knight 19lvl skille male 42/38 bo po hacku :( miejsce w kt?rym nie padne na 100%!!!!

1. Sk?d: Venore
2. Dok?d: Amazon
3. Inne:Knight 19lvl skille male 42/38 bo po hacku :( miejsce w kt?rym nie padne na 100%!!!!

Wyjd? z miasta p??nocno zachodni? bram? a nast?pnie przejd? z punktu A (Twoja aktualna pozycja) do punktu B (patrz mapa).
venoretoamazoncamp.png

Jeste? na miejscu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry