• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Jak kupic pacca

Status
Zamknięty.
Siema chce kupi? pacca w tibi na 30 dni i jako pierwszy raz to chce zakupi? i jest ten problem jak to zrobi? !?
Chce kupi? pacca przez przelew taki bloczkiem pocztowym.
Ogl?da?em ju? na r?znych forach jak to zrobi? i dalej nie kapuje tego bo tam by?o jak kupi? za pomoc? karty kredytowej kt?r? nie mam
bo jestem za m?ody na konto w banku :crying:

Wi?c zwracam si? do wam o pomoc w tym :smile:

Our partners and their custom servers:

Odp: Jak kupic pacca

najprostrze: konto w allegro (bezplatne i nie trzeba miec 18 lat) kupujesz tam kase na jakims serwerze i kupujesz w grze pacc scroll, klikasz i masz :D

?e nie mam konta na allegro a chce teraz kupi? i prosz? tu pisa? jak kupi? tego pacca a nie "A jaka roznice Ci to robi? "

Je?eli nie posiadasz konta bankowego to nie dokonasz zakupu konta premium na Tibia.com. Chyba, ?e wprowadzili jakie? nowe metody p?atno?ci pr?cz przelewu.
Wydaje mi si?, ?e najpro?ciej by?oby Ci zakupi? z?oto na Allegro, a za nie zakupi? premium scroll na serwerze. Sprzedawcy na Allegro zazwyczaj daj? wi?cej mo?liwo?ci p?atno?ci - sms, do?adowania itd. Lecz jedno, ale - je?eli kupujesz co? na Allegro to pierw sprawd? osob? sprzedaj?c? czy nie kantuje ludzi.

Wydaje mi si?, ?e nie, lecz mog? si? myli?. Nigdy nie kupowa?em PACC'a na Tibia.com. Skontakuj si? z nim. On zapewne b?dzie wiedzia?, do?? cz?sto kupuje PACC'a.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom