Odp: Jak? macie tabake? Lubicie? Opinie..
#Czempion
Prawdopodobnie chodzi Ci o Dholakie, jest dobra, ale to bardziej kakao ni? czekolada. Jej jest o ile pami?tam 4g, albo co? ko?o tego, wiem, ?e ma?o.
#Drags
2 miesi?ce to niedu?y okres czasu, u mnie niekt?re le?? po p?? roku i nadal s? dobre, wystarczy odpowiednio przechowywa? - to trzeba samemu, po "smaku" oceni?.
#topic
W chwili obecnej mam jakie? Ozony, Medyka, zosta?o chyba troch? Gawitha i Alpiny. Og?lnie spr?bowa?em wszystkich wyrob?w Porshla, cz??? WOS'?w, jak r?wnie? i bia?e tabaki. Liczby wszystkich jakie bra?em nie podam dok?adnie, ale na pewno ponad 50 r??nych tabak.
Wci?ganie kto wi?cej jest g?upot?, chocia? w przesz?o?ci sam tak robi?em, osiem metr?w, kt?rych dokona?em, nigdy nie zosta?o pobite, jednak skutki uboczne by?y fatalne. Lepiej naprawd?, rzadko, kulturalnie i dla smaku, ni? takich typowych "faz". Je?li kto? ju? naprawd? musi da? sobie kopa, to niech robi "metod? ci?nieniow?", czego r?wnie? nie polecam
Najlepsz? metod?, jest branie po prostu z r?ki i wykorzystywanie tabaki zgodnie z jej przeznaczeniem.
#edit
Ukochana?
Znienawidzona?