Jak? macie tabake? Lubicie? Opinie..

Status
Zamknięty.

Tomoxsx

User
Maj 30, 2010
Liczba reakcji
0
Witam chcia?bym wiedziec co macie za snuffa
ja zaczne mam Ozone cherry SnuFF
ozona-cherry-snuff.jpg

M?j rekord ?yciowy ok 21.5 cm- nie jestem hardkorem ;/

Odp: Jak? macie tabake? Lubicie? Opinie..

Temat z*ebany ale c?? wypowiem si? bo zazna?em takiej "przyjemno?ci".
Zasmakowa?em kilka tabak (red bull, ozona spearmint) i... ch*j z tego. Co to w og?le daje? Nie ma jazdy po tym. A jak za du?o wci?gniesz to nosa ci rozsadza. A jak kumpel do drugiego podawa? na lekcji i facetka zobaczy?a to zarekwirowa?a "dzia?k?" i sprzeda?a jeszcze, m?wi?c i? ci dwaj handluj? narkotykami.

Moje zdanie. Tabaki to Ch*ujowy towar, dobry dla dzieci z podstaw?wki.

Ja nie wciagam jak inni lufk?
tylko orginalnie cenie orginalno?c

Ja posiadam tabak? red bulla
tabaka-red-bull-strong-snuff-10g~1335774.jpg

Ta tabaka jest dla mnie zdecydowanie za mocna, po za?yciu kreski 2 cm boli mnie tak jakby ca?y bok g?owy przed jaki? moment, a po wi?kszej ilo?ci kr?ci mi si? w g?owie.
Osobi?cie u?ywam lufki, ale to z kolegami jak sam jestem i mam straszny katar to na r?k? ma?? kropk? sypn? :P
Sam smak red bulla jest dobry, mi?towy bardzo dobrze dzia?a na katar przechodzi w ci?gu 2 minut :P

Jak? tabak? polecacie na pocz?tki?
Mo?e co? z s?abszych i smakowych?

Ja posiadam to samo co kolega up ;)

Ja tak samo jak Neil lubi? sobie poci?gn?? Red Bull'a, czasem gdy oczywi?cie posiadam pieni?dze, kupie sobie jak?? owocow?. Rzadko snuffuj?, oczywi?cie wtedy, gdy mam katar albo po prostu mam tak? ch??. Bardzo dobra jest tabaka czekoladowa, w takim ma?ym okr?g?ym pude?eczku, nie pami?tam nazwy ale serdecznie polecam.

Tak?e mam redbulla. Wci?ga?em j? kiedy? na przeczyszczenie nosa ale od czasu kiedy g?upi wci?gali?my "kto wi?cej" le?y w szafie. Znalaz?em j? po 2 miesi?cach i nie wiem czy bezpieczne b?dzie jej dalej u?ywa?, bo nie wiem jak to jest ze ?wie?o?ci? tabaki.

#Czempion

Prawdopodobnie chodzi Ci o Dholakie, jest dobra, ale to bardziej kakao ni? czekolada. Jej jest o ile pami?tam 4g, albo co? ko?o tego, wiem, ?e ma?o.

#Drags

2 miesi?ce to niedu?y okres czasu, u mnie niekt?re le?? po p?? roku i nadal s? dobre, wystarczy odpowiednio przechowywa? - to trzeba samemu, po "smaku" oceni?.

#topic

W chwili obecnej mam jakie? Ozony, Medyka, zosta?o chyba troch? Gawitha i Alpiny. Og?lnie spr?bowa?em wszystkich wyrob?w Porshla, cz??? WOS'?w, jak r?wnie? i bia?e tabaki. Liczby wszystkich jakie bra?em nie podam dok?adnie, ale na pewno ponad 50 r??nych tabak.

Wci?ganie kto wi?cej jest g?upot?, chocia? w przesz?o?ci sam tak robi?em, osiem metr?w, kt?rych dokona?em, nigdy nie zosta?o pobite, jednak skutki uboczne by?y fatalne. Lepiej naprawd?, rzadko, kulturalnie i dla smaku, ni? takich typowych "faz". Je?li kto? ju? naprawd? musi da? sobie kopa, to niech robi "metod? ci?nieniow?", czego r?wnie? nie polecam :)

Najlepsz? metod?, jest branie po prostu z r?ki i wykorzystywanie tabaki zgodnie z jej przeznaczeniem.

#edit

Ukochana?

poschl_packards_club_snuff.jpg

Znienawidzona?

Ostatnia edycja:

Tabaka, ahh, te g?upie czasy. Pierwsz? jak? spr?bowa?am by? Red bull, to by?o na zasadzie 'spr?bowania o co w?a?ciwie tutaj chodzi'. Sza?u nie by?o xd Pomimo to, wysz?o tak, ?e dzie? w dzie? wci?ga?am par? ?cie?ek, nie 'hardcorowych'. Teraz dosz?am do wniosku, ?e nie potrzebne mi to i tak od 2 miech?w mam jedno opakowanie Red bulla i wci?gam, gdy najdzie mnie ochota, albo katar.

Wci?ganie kto wi?cej jest g?upot?, chocia? w przesz?o?ci sam tak robi?em, osiem metr?w, kt?rych dokona?em, nigdy nie zosta?o pobite, jednak skutki uboczne by?y fatalne.

Za te osiem metr?w.. chyl? czo?a. ^^

Dla mnie najlepsza to te? Red bull ja to musz? poczu? t? tabak? ale tak porz?dnie aktualnie szukam jakiej? mocniejszej zna kto? ;]

Dla mnie RED BULL to G?WNO ! M?wi wam to tabaczany koneser hehe ok. 7lat od pierwszego wci?gni?cia. Co wy wci?gacie ?eby zaszpanowac przed kole?kami a potem zwymiotowac??(jak przedawkujesz to biegunka, wymioty) Nie polecam rurek, ja wybieram spos?b tradycyjny z r?ki. Obecnie mam wa?niejsze wydatki a nikt za bardzo nie ma tabaki, w podstaw?wce owszem wi?kszosc szpanowa?a tabaka i jakie oni ?cie?ki wniuchali. Obecne jak mam katar albo dla smaku jak nie mam na co wydawac siana xd. No tylko ?e u mnie w sklepach najbli?szych nie ma a jak jest to red bulle z regu?y, czasami przez neta zamawiam a ja nie lubie red bulla i tabaki nie pami?tam jak si? nazywa wiem ?e o smaku fio?kowym xd Moja pierwsza to o smaku w?dki czy tam maczana w w?dce nie mam pami?ci co do nazw ale j? polecam. No i polecam robic sobie przerwy dwa tygodnie w jednym miesi?cu bo tabaka niszczy ?luz?wk?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry