Jak naprawi? grafik? w Tibii ?

Kaisus

Advanced User
Styczeń 21, 2012
Liczba reakcji
24
Witam wszystkich,
w tym poradniku przestawi? jak naprawi? grafik? w Tibii.
Wielu z was spotka?o si? z takim wygl?dem po w??czeniu Tibii.

p7s7rbrl6n23.bmp

Piszemy do koleg?w, na forum. Ka?dy m?wi ?eby kupi? kart? graficzn?.
Kupujemy kart? graficzn? i problem nie ustaje.
Co zrobi? ?
Nowy komputer ?
Nie, wystarczy pare klikni?? myszk? i chwila czasu.

To zaczynamy !
Na pocz?tku wchodzimy w Options...

17w8ue4su9ff.bmp

po ukazaniu nam sie takiego okienka jak u g?ry wchodzimy w Graphics...

vxqwob5h3iql.bmp

nast?pnie w Advanced.

le1373ec4uue.bmp

Wreszcie... Dotarli?my do centrum je?eli mo?na to tak nazwa?.
Tutaj zmieniamy opcj? z DirectX9 na DirextX5 lub OpenGL, bez r??nicy kt?re wybierzemy.

l9k36wsplcaa.bmp

I tyle !
Cieszymy si? poprawnym wygl?dem Tibii. Prawda ?e proste ? :)

uxgn73qniu5p.bmp

Poradnik dzia?a na ka?d? wersj? Tibii !
Zabraniam kopiowania poradnika na inne fora lub serwisy bez mojej zgody.
Je?eli istnieje taki poradnik prosz? o usuni?cie mojego .

Regards,
Kaisus

Odp: Jak naprawi? grafik? w Tibii ?

Regards,
Kaisus

Jak mnie to wkurwia, WCALE NIE WIDA? TWOJEGO NICKU OBOK POSTA.
Poradnik zb?dny, ka?dy umie zmieni? silnik graficzny.

Ehh myslalem ze cos ciekawego a tu kolejny bez sen so wny poradnik na temat tak banalny, ze az szkoda czyjegos czasu na robienie screenow i uploadowanie ich... Wystarczy powiedziec, opcje>zaawansowane i zmien silnik graficzny...

Ja jako ciemna masa komputerowa nie wiedzia?am, jak to zmieni?. ;) A skoro ja nie wiedzia?am, to pewnie znajd? si? tez inne osoby, kt?re mog? nie wiedzie? i wtedy ten mini poradnik b?dzie jak znalaz?.

Beoska napisał:
Ja jako ciemna masa komputerowa nie wiedzia?am, jak to zmieni?. A skoro ja nie wiedzia?am, to pewnie znajd? si? tez inne osoby, kt?re mog? nie wiedzie? i wtedy ten mini poradnik b?dzie jak znalaz?.
No chyba Ci? pojeba?o, zamiast strzela? tysi?c fotek mo?na napisa? "wejd? w options>graphics>advanced (etc)".
Grzeczniej! /B

Robienie poradnik?w tylko po to, ?eby co? by?o to wed?ug mnie idiotyzm. Naucz si? kolego programowania, albo grafiki i napisz jeden porz?dny poradnik, bo teraz na si?? pr?bujesz pom?c (poza tym w czym? do czego nie potrzeba pomocy).

PS. co za debil by kupi? kart? graficzn? do tibii?!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Poradnik moim zdaniem zb?dny, chyba ka?dy to potrafi zrobi? .., Ale dobre s? ch?ci.

Ej zgubi?em si? prosz? nagraj video poradnik + jak zainstalowa? Tibie!. Dop?ki jej nie mam nie umiem tego zrobi?, prosz? Ci?! Zbawisz mnie , jestem nuubem z dzia?u "Informatyka"

30a5o1t.jpg

Dok?adnie, poradnik zb?dny je?li w og?le mo?na nazwa? to poradnikiem. ?eby moja wypowied? mia?a te? jakikolwiek sens dodam, ?e nie mo?emy zni?a? si? do poziomu ludzi graj?cych w Minecrafta, kt?rzy maj? poradniki na yt jak zmieni? nick.. no bez jaj, nie r?bmy z siebie idiot?w!

Kupujemy kart? graficzn? i problem nie ustaje.
Troch? chyba przesadzi?e?...
Chyba ka?dy kto u?ywa cho? troch? swego m?zgu nie kupi karty graficznej tylko dlatego, ?e w jednej grze mu si? grafika popsu?a

Poradnik nie wygl?da ?le, wszystko jest dobrze opisane

poradnik raczej dla m?odszych ludzi kt?rzy dopiero zaczynaj? zabaw? z tibi? a co do pan?w pro elo wszystko wiedz?cych jest takie fajne przys?owie "Zapomnia? w?? jak ciel?ciem by?"

Poradnik jest naprawd? bardzo dobry dla nowych graczy, kt?rzy otworzyli po raz pierwszy klienta. Wiesz jaki jest problem? Nie ma nowych graczy ;<

Mam wra?enie ?e zrobi?e? ten poradnik tylko po to by go zrobi? :X w?tpi? by komu? si? przyda?.. chyba ?e jak koledzy wy?ej dla m?odych pokole? :)

Back
Do góry