What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Jak nie by? oszukanym.

Status
Not open for further replies.

Kapustiat

New User
Reaction score
0
Moja rada, je?li nie chcesz by? oszukanym przez internet to najlepiej zrezygnuj z niego. To najbezpieczniejsza metoda :p

Rycka

Active User
Reaction score
6
Moje zdanie jest jedno... nie ufac nikomu z internetu... :D:D tylko osoba ktore znasz z reala.... bo to wiadomo ze nigdy niemasz 100% pewnosci ze niezostaniesz oszukany... nawet na allegro... :/:/

Sac93

New User
Reaction score
0
Niezly poradniczek.. skad wytrzasles te paragrafy;p...
...Ale sposob nie jest do konca skoteczny 7/10

Rogerer

New User
Reaction score
0
?wietny pordanik, szuka?em tej stronki ale nie mog?em na ni? trafi? na google. Dzi?kuj? bardzo za publikacj? go :]

Pozdrawiam Rogerer

lolakr

Active User
Reaction score
2
m?wi?c krutko wspania?y poradnik prosto napisane ?e nawet najbardziej zielony cz?owiek powinien zrozumie? aha i na pewno ten poradnik przyda si? wielu ludziom

Bufin

User
Reaction score
2
dzi?ki za komplementy ale powiem krotko wielkie firmy takie jak Chello czy Aster wykupi?y sobie ochron? IP klient?w po to ?eby nie okrada? ich danych osobistych wiec nie znajdziesz tak ?atwo ich adres?w jedynie policja tak moze

Xantuli

New User
Reaction score
0
Poradnik Bardzo Fajny przyda mi si? ju? par? razy zosta?em tak oszukany wielkie dzi?ki teraz ju? wiem co robi?:D

M@rtin

#mistrz
Reaction score
115
Fajne narz?dzie :), szczeg?lnie jak koledzy robi? sobie jaja i pisz? ?e tu jaka? fajna laska itp. :), ale teraz mo?na ?atwo sprawdzi?.

@up

Fajnie ?e si? cieszysz ale czcionk? m?g?by? zmieni?. Ta gryzie w oczy.

Aro

Active User
Reaction score
7
wpisa?em tam swoje ip i nie widz? swoich informacji nigdzie ;o to gdzie pisz? ten adres itd?

Status
Not open for further replies.