• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Jak nie by? oszukanym.

Status
Zamknięty.
Moja rada, je?li nie chcesz by? oszukanym przez internet to najlepiej zrezygnuj z niego. To najbezpieczniejsza metoda :P

Moje zdanie jest jedno... nie ufac nikomu z internetu... :D:D tylko osoba ktore znasz z reala.... bo to wiadomo ze nigdy niemasz 100% pewnosci ze niezostaniesz oszukany... nawet na allegro... :/:/

Niezly poradniczek.. skad wytrzasles te paragrafy;p...
...Ale sposob nie jest do konca skoteczny 7/10

?wietny pordanik, szuka?em tej stronki ale nie mog?em na ni? trafi? na google. Dzi?kuj? bardzo za publikacj? go :]

Pozdrawiam Rogerer

m?wi?c krutko wspania?y poradnik prosto napisane ?e nawet najbardziej zielony cz?owiek powinien zrozumie? aha i na pewno ten poradnik przyda si? wielu ludziom

dzi?ki za komplementy ale powiem krotko wielkie firmy takie jak Chello czy Aster wykupi?y sobie ochron? IP klient?w po to ?eby nie okrada? ich danych osobistych wiec nie znajdziesz tak ?atwo ich adres?w jedynie policja tak moze

Poradnik Bardzo Fajny przyda mi si? ju? par? razy zosta?em tak oszukany wielkie dzi?ki teraz ju? wiem co robi?:D

Fajne narz?dzie :), szczeg?lnie jak koledzy robi? sobie jaja i pisz? ?e tu jaka? fajna laska itp. :), ale teraz mo?na ?atwo sprawdzi?.

@up

Fajnie ?e si? cieszysz ale czcionk? m?g?by? zmieni?. Ta gryzie w oczy.

wpisa?em tam swoje ip i nie widz? swoich informacji nigdzie ;o to gdzie pisz? ten adres itd?

Status
Zamknięty.
Do góry